Militaar.net'i omad üritused
Väga mõistlik juttMP kirjutas:Militaar.net"i rahvas võiks kokku saada kevadel- suvel, näiteks kesk- eestis. Saab telkida, lõkke ümber istuda- juttu ajada.
Aga kes korraldab?

Aga nagu juba öeldud - on vaja kedagi, kes asjaga tegeleks (organiseerimise poolega siis)...
We're all God's people
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
Et siis talvistest sündmusest/üritusest pole eriti huvitatuid
Aga samahästi võiks milneti üritust korraldada ka kevad-suvises Lõuna-Eestis. Sellel suunal on mul mõte liikunud. Olemas koht (maja), piisavalt ruumi nendele, kes tahvad telkida, äkki isegi saun.
Boonusena ka päris mitu võimalikku kohta, kus saaks näidiskaevamisi sooritada.
Aga see kõik veel tulevikumuusika, näis mis aeg toob. Maapind tahab ka veel sulamist.

Aga samahästi võiks milneti üritust korraldada ka kevad-suvises Lõuna-Eestis. Sellel suunal on mul mõte liikunud. Olemas koht (maja), piisavalt ruumi nendele, kes tahvad telkida, äkki isegi saun.
Boonusena ka päris mitu võimalikku kohta, kus saaks näidiskaevamisi sooritada.
Aga see kõik veel tulevikumuusika, näis mis aeg toob. Maapind tahab ka veel sulamist.
Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Uudistaja
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Oleksin kah tulija!
1. Soojemal perioodil (N: mai) 2. Endal kohta pole pakkuda aga sobiks nii Põhja-Eesti kui ka Lõuna-Eesti 3. & 4. Lepiks enne kokku elementaartoidu, mille keegi ostaks välja ära. A la herne supp
, leib ja piim. ja loomulikult ei pea seda toitu sööma. Võib endale kah söögipauna kaasa võtta 5. Ööbimine telkides ( ehk keegi saab suuri KL-s kasutatavaid telke ) või siis võõrustaja pakub välja ööbimiskoha.
Omalt poolt olen nõus kah midagi organiseerima kui vaja on.
RK:
1. Soojemal perioodil (N: mai) 2. Endal kohta pole pakkuda aga sobiks nii Põhja-Eesti kui ka Lõuna-Eesti 3. & 4. Lepiks enne kokku elementaartoidu, mille keegi ostaks välja ära. A la herne supp

Omalt poolt olen nõus kah midagi organiseerima kui vaja on.
RK:
Minu pakkumine:
1)Kuna? Kevad-suvel: mätas on kuiv ja labidas läheb ka juba maasse. Väljas viibides suhteliselt väike alajahtumise oht
Mai kuu selline kena aeg juba, lähtudes eelnevate aastate kogemustest.
2)Kus? Lõuna-Eesti Võrumaa, seal oleks koht olemas. Kui ühtegi segavat faktorit pole siis täiesti võimalik ööbida majas, voodid isegi mingil määral esindatud.
3)Söömine? Majas olemas pliit, külmkapp ja hunnik stagnaaegseid kausse ja alumiiniumkahvleid. Kui viitsimist on siis täiesti edukalt võimalik seal süüa valmistada (praktiliste kogemust põhjal ütlen). Õues lõkkekoht ja muruplats neile, kest tahavad telkides ööbida ja katelokis surnu juukseid keeta. Aga alati on võimalus, et minu armas ema paneb kodus suure paja tulele ja keedab näiteks lõunasöögiks ühe mehise supi-aga see juba maksab.
4)Esialgu võib joota poest ostetud mehukati või tsiki-briki, aga kaevul on kah vänt küljes. Omad joogid kaasa
Majas ruumi ~10-15 inimesele, häid lambaid mahub....
Rohkem ei oska omaltpoolt esialgu lisada. Ootme kevadet.
1)Kuna? Kevad-suvel: mätas on kuiv ja labidas läheb ka juba maasse. Väljas viibides suhteliselt väike alajahtumise oht

2)Kus? Lõuna-Eesti Võrumaa, seal oleks koht olemas. Kui ühtegi segavat faktorit pole siis täiesti võimalik ööbida majas, voodid isegi mingil määral esindatud.
3)Söömine? Majas olemas pliit, külmkapp ja hunnik stagnaaegseid kausse ja alumiiniumkahvleid. Kui viitsimist on siis täiesti edukalt võimalik seal süüa valmistada (praktiliste kogemust põhjal ütlen). Õues lõkkekoht ja muruplats neile, kest tahavad telkides ööbida ja katelokis surnu juukseid keeta. Aga alati on võimalus, et minu armas ema paneb kodus suure paja tulele ja keedab näiteks lõunasöögiks ühe mehise supi-aga see juba maksab.
4)Esialgu võib joota poest ostetud mehukati või tsiki-briki, aga kaevul on kah vänt küljes. Omad joogid kaasa

Majas ruumi ~10-15 inimesele, häid lambaid mahub....
Rohkem ei oska omaltpoolt esialgu lisada. Ootme kevadet.
Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Uudistaja
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist