soul kirjutas:Putin, üsna sõjakalt, lennuk lasti alla 1km Türgi piirist Süürias ja kukkus 4km kaugusele piirist. Punk.
Putin: rünnakul Su-24-le on traagilised tulemused Vene-Türgi suhetele.
http://tass.ru/politika/2467007
soul kirjutas:Putin, üsna sõjakalt, lennuk lasti alla 1km Türgi piirist Süürias ja kukkus 4km kaugusele piirist. Punk.
Paistab nii jahChupacabra kirjutas:Rebel FSA source: The 2nd pilot of #Russia’s Su-24 is also dead.
Pakun, et kohalikud ei proovinudki neid elusalt kinni võtta. Mitte väga tark tegu.
http://www.rbc.ru/politics/24/11/2015/5 ... ?from=mainСирийские повстанцы открыли огонь по пилотам сбитого российского бомбардировщика Су-24, когда увидели, что они пытаются приземлится на парашютах на территорию, контролируемую сирийской армией. Об этом агентству AP рассказал представитель «10-й бригады на Побережье» Джахед Ахмад.
See twitteri konto on täielik komöödiakuld.Tarvas kirjutas:venelastel juba satifoto valmis meisterdatud mis peaks tõestama et nende su Türgi piiri ei ületanud
http://twitter.com/Sputnik_Intl/status/ ... 56/photo/1
Chupacabra kirjutas:Mingi TOWga alla lastud helikopteri jutt käib kah aga pildi/videomaterjali pole, seega väheusutav.
väidetavalt see mis taamal põleb on helikopterChupacabra kirjutas:Mingi TOWga alla lastud helikopteri jutt käib kah aga pildi/videomaterjali pole, seega väheusutav.
Näib, et Kreml ei taha siiski suhteid teravaks ajada ja piirdub sõnamulinaga. Süüria sõda on Putinile ainult õnnetust toonud ja ma ei paneks imeks kui Kremlis seda sekkumist juba kahetsetakse. Suhted on ära rikutud nii Egiptuse kui Türgiga, nugade peal ollakse ka Saudi Araabia ning Katariga ning üks alandus tuleb teise järel .По словам президента, крушение Су-24 выходит за рамки обычной борьбы с терроризмом; это удар, который РФ нанесли в спину пособники террористов, отметил Путин. "Сегодняшняя потеря связана с ударом, который нам нанесли в спину пособники терроризма. По-другому я не могу квалифицировать то, что сегодня случилось", - сказал российский лидер.
РФ давно фиксировала поставки нефти в Турцию из районов Сирии, захваченных террористам, отметил Путин. Он указал, что обращение Турции к партнерам по НАТО с связи с инцидентом с российским самолетом напоминает попытку поставить альянс на службу ИГ. Российский лидер отметил, что после инцидента с бомбардировщиком "вместо того, чтобы немедленно наладить с нами необходимый
контакт, насколько нам известно, турецкая сторона обратилась к своим партнерам по НАТО для обсуждения этого вопроса". "Как будто это мы сбили турецкий самолет, а не они наш", - недоумевает Путин. "Они что, хотят поставить НАТО на службу ИГИЛ?" - отметил президент.
Россия не потерпит, чтобы совершались такие преступления, как атака на российский Су-24, подчеркнул президент. "Мы, конечно, внимательно проанализируем все, что случилось, и сегодняшнее трагическое событие будет иметь серьезные последствия для российско-турецких отношений", -
сказал он. Путин подчеркнул, что Россия всегда относилась у Турции не просто как к близкому соседу, а как к дружественному государству. "Не знаю, кому было нужно то, что сделано сегодня, во всяком случае не нам", - подчеркнул российский лидер.
"Я понимаю, что у каждого государства есть свои региональные интересы, и мы всегда относимся к ним с уважением. Но мы никогда не потерпим, чтобы совершались такие преступления, как сегодня", - сказал Путин. Он выразил надежду, что "международное сообщество все-таки найдет в себе силы, чтобы сплотиться в борьбе с общим злом (терроризмом)"
Tarvas kirjutas:väidetavalt see mis taamal põleb on helikopterChupacabra kirjutas:Mingi TOWga alla lastud helikopteri jutt käib kah aga pildi/videomaterjali pole, seega väheusutav.
https://vid.me/wS4d
Vene REN TV uudistes öeldi äsja täiesti konkreetselt, et vene lennuk tulistati nende kamina väitel alla MAA PEALT (+ muidugi Süüria territooriumi kohal).. kui nii, siis on ju türklased täitsa puhtad poisid ja muret ei miskittympsa kirjutas:Näib, et Kreml ei taha siiski suhteid teravaks ajada ja piirdub sõnamulinaga. Süüria sõda on Putinile ainult õnnetust toonud ja ma ei paneks imeks kui Kremlis seda sekkumist juba kahetsetakse. Suhted on ära rikutud nii Egiptuse kui Türgiga, nugade peal ollakse ka Saudi Araabia ning Katariga ning üks alandus tuleb teise järel.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist