M:Sig Sauer SP-2022

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Digivalvur
Uudistaja
Kontakt:

M:Sig Sauer SP-2022

Postitus Postitas Digivalvur »

Müüa vähekasutatud ja väga heas korras püstol Sig Sauer SP-2022. Relvast on lastud umbes 1000 lasku ja relva on pidevalt hooldatud. Komplekti kuuluvad 2 originaal 15 mahuga salve, kiirlaadija, hooldustarvikud, plastikust relvakarp( originaal komplekt). Relvaga tuleb kaasa iwb täisnahast foxxholster kabuur, mis on tellitud USAst.
Müügipõhjus on uus kaunitar silmapiiril.
Hinnaks 500€.
Tehingu aluseks on vajalike lubade olemasolu!!!
image.jpeg
image.jpeg
Viimati muutis Digivalvur, 18 Dets, 2015 19:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Re: M:Sig Sauer SP-2022

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Krt, need jõulueelsed püstolimüüjad on kõik kuidagi haugi mäluga ega suuda mitte oma kuulutustes ära mainida, et igasuguse tehingu alus on koššer lubade olemasolu :wall:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
SigaElmar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SigaElmar »

Borja kirjutas:Krt, need jõulueelsed püstolimüüjad on kõik kuidagi haugi mäluga ega suuda mitte oma kuulutustes ära mainida, et igasuguse tehingu alus on koššer lubade olemasolu
Mis need koššer load on? Minu arust pole relva müügil viide lubadele üldse oluline, tulirelva ostmine loa alusel on iseendast mõistetav, muid valikuid ju pole.
Black
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Black »

Kui igas kuulutuses järjepidevalt loa vajalikkust ei maini, läheb õige pea samasuguse enesestmõistetavusega salarelvaäriks lahti. :)
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

Black kirjutas:Kui igas kuulutuses järjepidevalt loa vajalikkust ei maini, läheb õige pea samasuguse enesestmõistetavusega salarelvaäriks lahti. :)

Vabandust väljendi eest, aga see peaks ju lausidioot olema, kes avalikult hakkab salarelvi müüma. Pluss, kui mul oleks relv ja ma selle salaja teisele maha müün, siis oleks müüjal sellest jama kaelas, mitte ostjal. Seega, minumeelest ei ole mõtet kuulutuse juurde lisada "selle relva ostjal peab olema luba" või "selle relvaga ei või kurja korda saata hilisemas elus" vaid peaks olema hoopis relvanumber ilusti näha ja ära mainitud. Kui relva numbrit hakkad varjama, siis on pigem jama? Või või ma olen millestki valesti aru saanud?
USP
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas USP »

Ma ei saa kah aru. Relvi müüakse õigusaktides sätestatud korras. Nii nagu ka kõiki muid asju. Mis probleem siin on? Võibolla peaks ka mainima, et ostja ei tohi olla joobes? ;)
Black
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Black »

Börsis on läbi aegade ikka olnud nii granaate kui loata PM-e/TT-sid. Eks siinse keskkonna omanik soovi oma perset kaitsta, mis muud. Eks keelake. :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist