Mis pildil viga?(välja arvatud poosetamine)Fucs kirjutas:http://sport.postimees.ee/3448365/rahvu ... u-uut-nimeRahvusvaheline Taekwondo Liit plaanib enda nime muuta, kuna praegu on nende alaliidu akronüümina kasutusel vastuoluline tähekombinatsioon WTF (World Taekwondo Federation).
Nali
Re: Nali
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Kui relv on ohutustatad kas selline tegevus on siis vastunäidustatud? Mismoodi neid relvaraudu siis kontrollitakse, vaevalt et neil dol......del kuskil karu tagumikus pärakukaameraid kasutada oleks.Mudakoon kirjutas:Mis pildil viga?(välja arvatud poosetamine)
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Sarjast venemaal on kõik võimalik

Togliatti lähedal avastati tehas, kus toodeti aknapesuvedelikust kvaliteetkonjakit:
В России обнаружили завод, производивший элитные коньяки из стекломоя
http://rusjev.net/2015/12/28/v-rossii-o ... teklomoya/

Togliatti lähedal avastati tehas, kus toodeti aknapesuvedelikust kvaliteetkonjakit:
В России обнаружили завод, производивший элитные коньяки из стекломоя
http://rusjev.net/2015/12/28/v-rossii-o ... teklomoya/
В селе Ягодное под Тольятти сотрудники УФСБ по Самарской области ликвидировали цех по производству контрафактного алкоголя и задержали 8 человек, причастных к его организации, сообщает «Волга Ньюс». Во время обыска оперативники обнаружили 10 тонн спирта маркировки «ТРОЯ-ДЕЗ» (средство дезинфекции) и 5 тонн приготовленной из него «незамерзайки» для автомобильных окон.
Из этого сырья бутлегеры из Ягодного делали контрафактные коньяки Hennesy и «Кизляр», шампанское Bosca, водки «Хортица» и «Зелёная марка», виски Chivas Regal и Black Label, текилу Olmeca, а также вермуты различных марок. Продукция хранилась на складах в Тольятти. Со складов за 3 дня после операции было изъято 130 тонн алкоголя, который можно было бы реализовать на сумму около 80 миллионов рублей.
Поддельный алкоголь реализовывался через сеть розничных магазинов региона и оптовых покупателей

Viimati muutis Svejk, 28 Dets, 2015 12:36, muudetud 4 korda kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Jäingi seda mõtlema, ma küll muidu vintrauda sisse ei näe...Walter2 kirjutas:Kui relv on ohutustatad kas selline tegevus on siis vastunäidustatud? Mismoodi neid relvaraudu siis kontrollitakse, vaevalt et neil dol......del kuskil karu tagumikus pärakukaameraid kasutada oleks.Mudakoon kirjutas:Mis pildil viga?(välja arvatud poosetamine)
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Copy paste minu selleteemalisest PS sõnumist lugupeetud kaasfoorumlasele.Mudakoon kirjutas:Jäingi seda mõtlema, ma küll muidu vintrauda sisse ei näe...Walter2 kirjutas:Kui relv on ohutustatad kas selline tegevus on siis vastunäidustatud? Mismoodi neid relvaraudu siis kontrollitakse, vaevalt et neil dol......del kuskil karu tagumikus pärakukaameraid kasutada oleks.Mudakoon kirjutas:Mis pildil viga?(välja arvatud poosetamine)
Tunnistan, et minu huumorisoolikas võib vahel kohati olla omapäraselt ebastandardselt napakas ja mulle võivad tunduda koomilised mõned tegelikult mittekoomilised seigadFucs kirjutas:OK.
Pole jah kõige õnnestunum n.ö. "nali"
Ma saan aru küll, et vend kontrollib vintraua puhtust.
Aga ta lihtsalt tundub oma tegevusega sellel hetkel koomiline seal kahe eesistuva sõdalase taustal, kes on pildistaja jaoks ennast spetsiaalselt sättinud jube tõsistesse poosidesse.
Kui oleks sellisel pildil koos terve rida usinasti AK-sid puhastavaid selle, siis poleks naljakas. Kusjuures ma kujutan ette, et kui oleks nt kümme meest, kes kõik nagu üks mees käsu peale korraga niiviisi vintrauda jõllavad, siis oleks jällegi koomiline.
See on pärit muidu venelaste enda üllitisest "Русская армия приколы" ja selle punase ringi sinna on nad ka ise joonistanud. Lihtsalt jäi ette ja tundus just sellisena koomiline kompott.
Asendan mõne pädevama naljaga.
Eriti siis, kui sihilikult pole tahetud nalja teha, aga mulle tundub koomiline
nt. see

või see

Ma enam ei tee
...kas se on piisavalt?

"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
chac kirjutas:В траве сидел разведчик.
https://www.youtube.com/watch?v=UV3-rXnb-3Y
ps.
mulle millegipärast lõi kohe pähe sarnane eesti lastelauluke
kivil istus väike konn, mõtles et ta üksi on... jne![]()
peaks ehk selle sõnu ka kohendama veidi
Aga palun
Mis teemal härrased tellivad?
võsas istus FSB
võsas on meil piirijoon
sestap käis seal action
:,:sääl kus KAPO-l positsioon
Kohver mõtles üksi on:,:
aga võsas FSB
leidis üle piiri tee
:,:põõsast käekse sirutas
Kohvri ära virutas:,:
piiril raie-eskadron
möllab nüüd ja lage on
:,:kummardame riigi ees
päästetud sai meie mees:,:
..eeeeSvejk kirjutas:...kas se on piisavalt?
...et siis piisavalt MIS ?
Piisavalt tõsieluliselt tõsine?
Kindlasti !
Meil olid sama tõsised trussikud ja kiivrid, asuvad täiesti sihipäraselt õigetes kohtades, ning neid ei saagi muudmoodi kanda
...mõtlesin, et ää piisavalt lõua alla tõmmatud truspedFucs kirjutas:..eeeeSvejk kirjutas:...kas se on piisavalt?
...et siis piisavalt MIS ?
Piisavalt tõsieluliselt tõsine?
Kindlasti !
Meil olid sama tõsised trussikud ja kiivrid, asuvad täiesti sihipäraselt õigetes kohtades, ning neid ei saagi muudmoodi kanda
(keskmisesse ikka jõudnuna tunnen tugevat tõmmet traksinduse poole, aga needki noorsandid näikse neid tarvitsevat...)
Sa ära liiga palju ka mõtle.Svejk kirjutas: ...mõtlesin, et ää piisavalt lõua alla tõmmatud trusped
Võib üle mõelda, nigu mul juhtus natukene aega tagasi
Et pädevalt ära seletada tõsiste meeste seltskonnas (nagu nt. Svejk ja .... noh Svejk), kui haige ja väärakas minu huumorisoon vahetevahel (NB! ainult vahetevahel!) tegelikult on, siis eneseõigustuseks paar piltlikku näidet kah paari aasta tagusest muretust ajast.....
http://www.pdf-archive.com/2015/12/28/enne-nyyd/
#ЦитатыПутина "Куда ни ткни пальцем в Крыму, везде проблемы, доставшиеся нам с прошлого века."

Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
-
maksipoiss
- Liige
- Kontakt:
See on hea
soul kirjutas:Soe sügis-talv
Мясокомбинат нарядов не прислал ...:Fucs kirjutas:Aastavahetus Donetskis.
https://www.youtube.com/watch?v=1jPmyDskKWo
Teade lihakombinaadi poe uksel:
Мяса и колбасы нет
Где ближайшие магазины – не знаем
где оптовые базы – не знаем
что теперь делать – не знаем
http://vk.com/video194258071_169837329? ... 383b4c47e2
Teade lihakombinaadi lahvka uksel:
Vorsti ja liha ei ole
Kus on lähimad poed - me ei tea
kus on hulgilaod - me ei tea
mis nüüd siis edasi teha - me ei tea
(Võta heaks, Herman
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: OJõesaar ja 3 külalist