Abiorganisatsioonide töötajad on moodustanud 3000 ära visatud päästevestist rahu märgi.
Kellel soov aastavahetuse menüü välja oksendada siis täna 20.30 on kordus.Borja kirjutas:Ise ei vaadanudki sel vanaaasta õhtul ETV-d - osati just seepärast, et too ülehaibit TUJURIKKUJA ei paku mulle mittekuimidagi..
Tuleb välja, et tegin õigesti
Tõde olla tavaliselt ikka raske tunnistada..Lemet kirjutas:Aga laul on vastukarva. Üheselt.
Maitseasi...minu ma on sitt, ei häbene tunnistada.suurepärane kunstiteos. Selliseid tehakse harva.
Hästi, Sho - aga milleks/kellele see ilkumine filmi "1944" üle vajalik oliSho kirjutas:Selles on point.
Lool pole viga midagi, viga on poliitilises establishmendis. Valetavad pabulasküsimuses nagu Putin.
Teisest küljest, ega neil muud suurt teha olekski.
On ju olemas "Inimesed sõdurisinelis" - teise nurga alt, kuid sama probleem. "1944" üle nalja viskamine ka tegelikult päris omal kohal - muidu mõni hakkab seda võtma kui tõsist ja ainuõiget ajalugu.Borja kirjutas:Sho kirjutas:...
Hästi, Sho - aga milleks/kellele see ilkumine filmi "1944" üle vajalik oliet otse kremlist anti korraldus vä
![]()
Et sellise eesti rahvale tõsiselt vajaliku filmi tegemine käiks sellele klounide duole endale muidugi räigelt üle katuse - aga ilkumine tuleb neil küll hästi vällä...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist