Huvitav päev täna ja tuleb huvitav nädalavahetus.
Surkov olla palunud Nylandiga ootamatut kohtumist Kaliningradis.Nyland olla nimelt Leedus konverentsil ja kuna Surkovi üle piiri ei lasta,siis pidavat see toimuma piiripunktis Kaliningradis.
Lavrov palus isiklikku kokkusaamist Kerryga ülejärgmine nädal.
Nafta kukkumine,ruubliku langus üle 77 märgi(nädal tagasi oli ruublik sinna 73-74 kanti vist)..
Täna toimus Kremli nn.Julgeolekukabineti istung,kus osales ka Grõzlov.
Ja lõpuks üks nendest kahest GRU ohvitserist sai 13 aastat täna kohtus kätte.
Minu ennustus,kui asja tahetakse kuidagi klaarida,siis see Sevtsenko vahetus on ka Suvorovi-Nylandi vestluse sees.
Grefi hala ja nutt,et nad olla rongist maha jäänud.
Huvitav on see,et mees kommenteerib Hiina energeetikas toimuvat.
Et siis seal käib päikesejaamade,hüdroenergia ja tuulikute rajamine sellise hooga,et lähiajal annavad need juba 45% energiakogusest.
Mistõttu tekib mul selline kõhklus,et kõik need Siberi torujuhtmed jäävadki mingil momendil toppama.
Mehe sõnum oli seal lõpus ka huvitav.
Kui istusin Tesla autosse,siis sai mul selgeks,et tulevik on saabunud ja me juba elame selles.Gref nimetab ka konkreetset aega,millas tema arvates tehakse see autodele mõeldud elektri ja vesiniku laadimise jaamad ka toimivaks reaalsuseks,10 aastat.
Huvitav on ka märge kivisöe kohta:Me planeerime ja investeerime suuri summasid kivisöe tootmisse,et seda tulevikus müüa Hiinale,ma tõesti sellest aru ei saa.
https://slon.ru/posts/62525