Ma olen jätkuvalt rikkis grammafoni meenutades korrutanud, et praegune situatsioon ei ole islam, vaid selle üks koolkond wahhabism, mis on KSA (absoluutse monarhiaga Saudi-Araabia kuningriik) riigi olemise alustalaks. JA saudid on seda naftadollarite tol ja USA kaitse all olles levitanud viimase 60+ aasta vältel ülemaailmselt ~100 miljardi USD eest. Võrdluseks kommunimiideaale olevat ca 20-26 miljardiga viljastatud.
Lisage siia juurde veel Ikhwan tegevus.
Eespoolsetes postides viidati Prantsuse revolutsioonile, siis:
Saudide kool Pariisis õpetab vägivalda Prantsusmaa vastu:
1.) ristisõdijate oht: tänapäeval jätkuv sõda moslemite ja kristlaste vahel;
2.) Prantsuse revolutsioon kui ketserlus ja väärideoloogia, selle järgijad tuleb tappa;
3.) tappa sekulaarsetega koostööd tegevad, samuti kõik juudid;
4.) legitimiseerib lastega abiellumise ja karistusena käte ja jalgade maharaiumise;
"Saudi School in Paris Teaches Violence against France | The Institute for Gulf Affairs" <
http://www.gulfinstitute.org/saudi-scho ... st-france/ >
... Tolle aruande originaal on siin prantsuse keeles:
http://www.gulfinstitute.org/wp-content ... %A7ais.pdf
Ärge näkku lööge, tegu on USAs DC paikneva instituudiga ja nende ametliku teadaandega.
=== Mul viskas üle mu Süüria teemal sissetuleva infovoo oksendamiseni küllastatus Kanada poolsest 25 tuh Süüriast tulnu vastuvõtmisest, kahjuks ei saa ka blokeerida Kanada sõna järgi, kuna nende uus kaitseminister on sikh, kaks tuuri Afgaanis käinud ja oma usu kohaselt kantava habeme jaoks isegi gaasimaski konstrueerinud (omab patenti), kelle tegevust ma jälgin, siis panen siia münede riikide rahvaarvud ja Saksamaaga võrreldavad migrantide arvud:
Saksamaa 81 milj., erinevatel hinnangutel 1,1-1,5 milj. migranti;
USA 322 milj., siis võiks olla 4,4+ miljonit sisserändavat valdavalt muhameedlast,
Kanada 36 milj., siis võiks olla 500 tuhat , seega väga silmakirjalik 25 tuhandest hõisata.
* Beduiinile räägiti, et on koht, kus on niisama palju vett nagu on kõrbes liiva. Ta pidas kõnelejat valetajaks ... ta polnud kunagi merd näinud.
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi