M: ADOLF HITLER: MINU VÕITLUS (eesti keeles)

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
minuvoitlus
Uudistaja
Kontakt:

M: ADOLF HITLER: MINU VÕITLUS (eesti keeles)

Postitus Postitas minuvoitlus »

Aasta alguses müügile tulnud "Mein Kampfi" kommenteeritud väljaanne jõudis Saksamaa enimmüüdud raamatute edetabelisse.
Kirjastaja IfZ (Institut für Zeitgeschichte) juba teatas, et suurendas raamatu trükiarvu algselt 4000lt 15000ni.
"Mein Kampfi" müüdi Teise maailmasõja lõpuks rohkem kui 12 miljonit eksemplari.
Kuna Hitleri ametlik residents asus Münchenis, liikusid "Mein Kampfi" avaldamisõigused pärast tema surma Baierimaa kätte.
Mõistetavatel põhjustel keeldus liidumaa teksti uuesti ilmutamast.
Paraku aegusid käesoleva aasta 1. jaanuaril raamatu autoriõigused, mistõttu on see nüüdsest osa avalikust omandist.

Nüüd võib ka iga Eesti lugeja veenduda, milles seisneb natsionaalsotsialismi kui ideoloogia olemus ja seda ilma liigsete kommentaarideta.

ADOLF HITLER: MINU VÕITLUS (eesti keeles)

Tõlge venekeelsest väljaandest: «Моя борьба», Москва, «Витязь», 2002
tõlkija: Peeter Kask, Peatükid I, II, III, IV, V ja VI

Lisatud: Adolf Hitleri poliitiline testament eesti keeles 29.aprill 1945.a

Hind: 49.- (SmartPostiga saatmine on hinna sees)

Tellimine ja lisainfo e-maili aadressilt: minuvoitlus@gmail.com
Manused
mk3.jpg
mk3.jpg (44.96 KiB) Vaadatud 6698 korda
mk2.jpg
mk1.jpg
minuvoitlus
Uudistaja
Kontakt:

Re: M: ADOLF HITLER: MINU VÕITLUS (eesti keeles)

Postitus Postitas minuvoitlus »

Veel 3 tki alles.
Kasutaja avatar
kanakukk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kanakukk »

minuvoitlus kirjutas:Nüüd võib ka iga Eesti lugeja veenduda, milles seisneb natsionaalsotsialismi kui ideoloogia olemus ja seda ilma liigsete kommentaarideta.

Tõlge venekeelsest väljaandest: «Моя борьба», Москва, «Витязь», 2002
tõlkija: Peeter Kask, Peatükid I, II, III, IV, V ja VI

Lisatud: Adolf Hitleri poliitiline testament eesti keeles 29.aprill 1945.a
Pole küll "Mein Kampfi" lugenud, aga mulle näib küll, et siin tehakse miskit haltuurat. https://en.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf#Contents nähtub et "Mein Kampfis" on 27 peatükki, mis on jaotatud kaheks köiteks. Kas siis näiteks 12. peatükk "NSDAP loomisjärgus" ei olegi oluline, et "iga Eesti lugeja saaks veenduda, milles seisneb natsionaalsotsialismi kui ideoloogia olemus"?
"Me oleme nii lootusetult inimpalge minetanud, et igapäevase kasina leivapalukese pärast anname ära kõik: põhimõtted, oma hinge – kõik võimalused tulevastele põlvedele, et mitte ainult ohustada oma ebakindlat eksistentsi." A. I. Solženitsõn
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

1-6 peatükk on netis niigi eesti keeles tasuta kõigile lugemiseks saadaval. Ülejäänu tõlkimise olla väidetavalt KaPo ära keelanud. Inglise keeles on asi netis tervikuna olemas.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
100
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 100 »

Mis see on? Kõik peatükid ikkagi lubatud tõlkida?
https://osta-ee.postimees.ee/eestikeeln ... =frontpage
Erinev sellest, mida siin teemas pakutud.
aadu39
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aadu39 »

Väljaandja vöinuks kyll rohkem kui 20 eksemplari trykkida,nagu näha,raamatu vastu on huvi suur.Isegi ehk ostaks.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

Mis ajast keelab KaPo või kesiganes Eestis raamatute tõlkimist?

Hitler suri 1945, misjärel Bavaaria liidumaa võttis selle autoriõigused Hitleri "pärijana" endale. Lähtuvalt rahvusvahelisest autoriõiguste seadusest kuuluvad autoriõigused pärijatele kuni 70 aastat pärast autori surma. Hitleri surmast sai 70 aastat täis eelmisel aastal. Kuni selle ajani võis Bavaaria valitsus keelduda MK tõlke- ja kirjastamisõigusi andmast, ehkki näiteks USA's keegi sellest suurt ei hoolinud. Nüüd aga peaks asi olema vaba kõigile - tõlkige ja kirjastage kui aga soovite. Eestis vähemalt puudub "keelatud kirjanduse loetelu".

On küll üks probleem! Kui raamat (jah, ükskõik, milline raamat!) on jõudnud poelettidele, võib igaüks, kes tunneb end sellest solvatuna või ahistatuna vmt, esitada kohtusse taotluse selle raamatu müügist kõrvaldamiseks. Üldjuhul võtaks kohtul selle taotluse läbivaatamine omajagu aega. MK puhul tehtaks seda ilmselt loetud tundidega. Seejärel läheb määrus poodidesse ja vajadusel kasvõi kohtutäiturid või mendid kõrvaldavad selle müügist kuniks protsess on kohtust läbi läinud.

Ilmselt leitaks lihtsalt, et see raamat solvab seda, teist või kolmandat ja selle müügile pannakse veto. Tiraažhi konfiskeerida minu teada ei tohi. See antakse ilmselt tagasi. Millalgi. Arvatavasti hirmsa venitamise järel.

Niisiis, selliseid raamatuid maksab müüa veebis.
100
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 100 »

Vaevalt et see tiraaž selliseks jääb, algul on esimesi raamatuid hea müüa kõrge hinnaga kui niimoodi reklaamitud on, et saada vaid 20 tk. Juba teine müügis ka seal.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

O.T, aga kas eesti keeles ei kasutata siiski terminit Baieri liidumaa, mitte Bavaria? Seda enam, et sakslased ise kasutavad terminit "Freistaat Bayern"...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Tase, Hitlerit tõlgitakse vene keelest.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

Lemet kirjutas:O.T, aga kas eesti keeles ei kasutata siiski terminit Baieri liidumaa, mitte Bavaria? Seda enam, et sakslased ise kasutavad terminit "Freistaat Bayern"...
Sul on täitsa õigus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist