Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Troll »

Wilkommen zurück, herr Feldkurat! :D
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Kuna tuli topelt siis mõtlen siia asemele midagi muud välja. Seniks muusikat.

Leidsingi sobiva - TASS on volitatud teatama, et minnakse kodanike liigrasvaste hoiupõrsaste kallale:

Минфин России предложил “временно” изъять сбережения россиян
http://rusjev.net/2016/01/29/minfin-ros ... -rossiyan/
Крупные депозиты частных лиц в российских банках – размером более 100 млн рублей – могут быть принудительно конвертированы в капитал проблемных финансовых организаций. Об этом заявил заместитель министра финансов Алексей Моисеев, передает РБК со ссылкой на ТАСС
Viimati muutis Svejk, 30 Jaan, 2016 2:26, muudetud 4 korda kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Otto K kirjutas:Mnjah, kuuldused minu surmast on jälle tugevasti liialdatud. Vaikisin, sest ju mul siis ei olnud midagi tarka öelda :)
Hitler is informed about Er ist wieder da/Look Who's Back
https://www.youtube.com/watch?v=SYaBSEXCqQI

Seoses tugevalt liialdatud kuulduste ja ja Otto üle mõistuse tiheda gastroleerimisgraafikuga milnetis tuli kohe see anekdoot meelde, kus ühel mungal mägedes liiga lärmakaks läks, kuna kaks ülejäänut korra aastas sõna võtsid.

Mis puudutab aga postituse sisu, siis Gorbaaja lõpupoole võis meil siin kah misiganes riigivastast juttu ajada, kui selle mingi sobiva Leeenini tsitaadiga ära silus
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Tänan sõbrad!
Svejk`il käed erutusest värisevad ja pani ühe postituse kaks korda :) Pole hullu, küll pealik tema järelt koristab :)
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Otto K kirjutas:Svejk`il käed erutusest värisevad
Sobivasti veel käte värisemise teemadel (ja topelt panemisest ja kaheli nägemisest) - nimelt viinast venemaal

Бюджет России будут наполнять водкой
http://rusjev.net/2016/01/29/byudzhet-r ... at-vodkoy/
Минэкономразвития (МЭР) предлагает повысить минимальную розничную цену (МРЦ) на водку до 190 рублей за 0,5 литра, заявил заместитель главы министерства Олег Фомичев. Об этом сообщает РИА Новости.

«Сейчас 185, предлагаем ее на инфляцию в части себестоимости повысить»

....о планах проиндексировать МРЦ на годовую инфляцию (15%) минус акциз.

... повысить цену незначительно, на пять рублей, предлагается, чтобы не допустить падения продаж водки.

Минимальная цена на уровне 185 рублей установлена с февраля 2015 года, когда РАР снизило ее с прежних 220 рублей. Как указывают «Ведомости», при такой цене минимальная стоимость бутылки водки, которую могут установить большинство производителей – 240 рублей.

Еще 5% производителей могут установить цену 190 рублей при поставке собственным магазинам при заводе. Ниже чем за 230 рублей водку не получается без убытков продавать даже в своем городе
Impeeriumis, mis kaks korda möödunud saja aasta jooksul "ilma määrimata" laiali lennanud, tasub "kütuse ja määrdeainete" käitlemisel väga ettevaatlik olla.
Möödundaasta jaanuaris langetatud minimaalhinda tahetakse pisut kohendada, aga enamus alkoholitootjaid ei küüni ilma kahjumita otse laostki sellise hinnaga müüma
tympsa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tympsa »

Ma ei usu, et Solovjovil juhuslikult see katus vahel sõitma hakkab. Pigem on tegu kaalutletud mänguga,kus reeglid on paika pandud.

Telesaates on ta agressiivselt võimutruu alati, sest selle auditoorium on suur. Raadiosaates lubatakse tal vahel auru välja lasta ja kritiseerida, et propagandist paistaks " sõltumatu ajakirjanikuna ". Selle auditoorium on niikuinii väike .

Umbes nagu " hea võmm ja halb võmm " etendus ülekuulamisel, ainult, et mõlemad on ühes isikus.
metroo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metroo »

Lisaks G8-le on Venemaa välja visatud ka BRICS-ist. Vene ja Brasiilia asemele on võetud Taivan ja Korea - uueks tegijaks siis TICKS.
http://www.ft.com/intl/cms/s/2/b1756028 ... z3ycqi96v7
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

metroo kirjutas:Lisaks G8-le on Venemaa välja visatud ka BRICS-ist. Vene ja Brasiilia asemele on võetud Taivan ja Korea - uueks tegijaks siis TICKS.
http://www.ft.com/intl/cms/s/2/b1756028 ... z3ycqi96v7
Houses such as JPMorgan, Nordea and Swedbank have a weighting of at least 35 per cent to Taiwan and Korea alone in at least some of their funds, while vehicles managed by Carmignac, Fidelity and Baillie Gifford have exposure of 3 per cent or less to Brazil and Russia.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

tympsa kirjutas:Ma ei usu, et Solovjovil juhuslikult see katus vahel sõitma hakkab. Pigem on tegu kaalutletud mänguga,kus reeglid on paika pandud.

Telesaates on ta agressiivselt võimutruu alati, sest selle auditoorium on suur. Raadiosaates lubatakse tal vahel auru välja lasta ja kritiseerida, et propagandist paistaks " sõltumatu ajakirjanikuna ". Selle auditoorium on niikuinii väike .

Umbes nagu " hea võmm ja halb võmm " etendus ülekuulamisel, ainult, et mõlemad on ühes isikus.
Ma arvan ka, et see on tema viis demonstreerida iseseisvat mõtlemist, objektiivsust ning asjatundlikkust.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Grupp Briti advokaate pidavat viimistlema hagi Vene riigi ja Putja vastu ning tahavad selle kohe käiku lasta,kui uurimistulemused avalikustatakse.
Hetkel siis pannakse kokku kahjunõuet seoses selle allalastud lennukiga.
Kõige kuulsam riigijuhi ja riigi vastane kohtuasi(selle büroo poolt)oli seotud looja karja saadetud Kadaffiga,kes minu mäletamis mõõda lasi lõppude lõpuks Liibüal välja maksta kompensatsioonid selle Šotimaa kohal pommi saanud lennuki tõttu.
http://rusjev.net/2016/01/30/sunday-tel ... t-aktivyi/
Mainitakse seal artiklis ka,et see paneb Briti poliitikud üpris kuuma kartulit käes hoidvasse olukorda.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Aga see hoiuste "ajutine riigipoolne haldamine" on muidugi briljantne võte.
Meenutab see seda Nõuka obligatsioone rahvamajanduse arendamiseks,mida kohustuslikus korras pidi palgast ostma.
Said vastu paberi ja lubaduse raha tagasi saada.Mul vanematelgi oli neid lauasahtlis,kui Nõuka riik kokku kukkus,siis muutusid nad sisuliselt vanapaberiks.Maksti vist mingid pennid nende eest kokkuvarisemise ajal tagasi.Huvitav,kas Putja annab ka "ajutise haldamise" ajaks obligatsioonid ja hiljem pennid tagasi :D :D :D :D :D :D
Ja raskel ajal aitab viin alati kontrolli hoida masside üle,pigem juba olgu iga päev mäluaugus(boonusena lisatulu),kui hakkavad küsimusi esitama.
tympsa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tympsa »

Ma olen ise neid "riigilaenu" obligatsioone tagasi viinud ja tuline kahju, et vanemad olid osa neist ära visanud.

Maksti välja üks rubla kümne obligatsioonirubla eest ( nagu oli 1961.a. rahareformi kurss ), sellest sai teha ehk paar õhtut Kaunase restoranis.

Kui praegu riik hakkaks taolist käkki keerama, ajaks ikka marru küll.

Kas venelased on tõepoolest nii mökud, et lasevad endale niiviisi pähe istuda ?
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

Puurija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Puurija »

Rosnefti kõneisik Mihhail Leontjev: ,,Kõik on teoorias võimalik. See (nafta hinna tõus) oli võimalik ka aasta ja kuu tagasi. Aga midagi ei ole juhtunud. See pöörane reaktsioon (nafta hind neljapäeval tõusis ülikiiresti, kui kuuldusid spekulatsioonid, et Venemaa ja OPEC on valmis üheskoos nafta toodangut vähendama) on idiootne. See tuleb sellest, et inimesed ei oska lugeda. Konsultatsioonid OPECiga toimuvad kogu aeg. Kõik positsioonid on hästi teada ja need ei ole kuidagi muutunud."
http://www.businessinsider.com/rosneft- ... tic-2016-1

Putiniga töötanud on Venemaalt lahkunud ehk sunnitud põgenema, nagu nad ise enamjaolt ütlevad.
Vene ja Iisrae­li kodakondsusega ärimees Max Freidzon: ,,Aselinnapeana garanteeris Putin mulle monopoli lennujaama kütusega varustamises ja sain selle eest firmas 4%-lise osaluse, mida küll mitte mingites ametlikes paberites ei registreeritud. Raha võttis vastu Vladimir Vladimirovitši abiline [praegune Gazpromi boss] Aleks Miller. Vladimir Vladimirovitš kirjutas lihtsalt jutuajamiste ajal FSB-likul moel summasid paberilipikule. Ma ei andnud raha talle isiklikult üle, aga Miller sai selle meeldiva tööga üsna edukalt hakkama. Muidugi võis Miller raha ka endale jätta, aga mingil põhjusel ma kahtlen selles. Altkäemaksu suurus oli 10 000 dollarit."
Pagulusse aetud kunagine miljardär, kes enda sõnul on nüüd täiesti põhjas Sergei Pugatšov: ,,Jäänud on viimased 70 miljonit. Kuulun sellesse väiksesse rühma, kes valis Boriss Jeltsini järglaseks Putini ja tegi talle presidendiks saamiseks eduka kampaania. Tutvustasin vastsele presidendile Moskva-lähedast Novo-Ogarjovo residentsi, millest Putin olevat vaimustunud, eriti selle 50-meetrisest ujulast. Putin olevat mulle kord öelnud, et kavatseb olla võimul ainult neli aastat. Putin tahtis rikkaks saada. Ta oli pragmaatiline mees. Me rääkisime sellest. Ta ei tahtnud ametist vaesena lahkuda. Putin peab kõike Venemaal olevat enda omaks, mistõttu võib teda nii kaua, kui ta võimul püsib, pidada maailma rikkaimaks inimeseks."
Poliitvaatleja Stanislav Belkovski 2007. aastal: ,,Putinil on vara 40 miljardi dollari väärtuses ning ta kontrollib 37% naftafirmast Surgutneftegas ja 4,5% Gazpromist."
BBC saade Panorama teatas, et CIA 2007. aastast pärinevas salajases raportis räägitakse samast suurusjärgust.
Belkovski: ,,Putin kogub superrikastelt riiklike fondide ja annetuste jaoks raha, kuid tegelikult täidab sellega oma taskuid. Ma olen saanud selle info konfidentsiaalsetest allikatest. Tal on 40 miljardit dollarit varas, mitte sularahas muidugi. Ma olen endiselt kindel, et Putin on Euroopa rikkaim mees ja üks maailma rikkamaid."
Fondijuht ja kirjanik Bill Browder: ,,Ma usun, et [Putin on väärt] 200 miljardit dollarit. See on kinnisvaras, Šveitsi pangakontodel, aktsiates, fondides."
Ärimees Sergei Kolesnikov: ,,Tegelesin superrikastelt Kremlile raha kogumisega. Rikkad arvasid, et raha läheb tervishoiu heaks, aga seda kasutati Putinile Musta mere rannikule miljardidollarise palee ehitamiseks."
Raamatu „Putini kleptokraatia” autor Karen Dawisha: ,,Ta elab tasemel, mis ületab kaugelt igaühe lääneriikides, ka kõige rikkamad. See tase on pigem selline, mida näeme Saudi Araabia printside puhul."
Teose „Jõumees: Vladimir Putin ja võitlus Venemaa eest” kirjutanud Angus Roxburgh: ,,Ta on armunud võimu ja rikkusse. Ta käitub nagu tsaar, usub endasse kui tsaari ja ilmselt tahab ka sellisena elada. Tema lihtsakoelises maailmapildis ongi liidrid rikkad."
Venemaa president Vladimir Putin: ,,Ma pole ainult Euroopa, vaid kogu maailma rikkaim mees. Ma kogun emotsioone. Ma olen rikas, sest Vene inimesed on kaks korda usaldanud mulle suure riigi juhtimise."
http://epl.delfi.ee/news/valismaa/putin ... d=73539675
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Kriku kirjutas:
tympsa kirjutas:Ma ei usu, et Solovjovil juhuslikult see katus vahel sõitma hakkab. Pigem on tegu kaalutletud mänguga,kus reeglid on paika pandud.

Ma arvan ka, et see on tema viis demonstreerida iseseisvat mõtlemist, objektiivsust ning asjatundlikkust.
Majandus teemadel on Solovjov sama verine ka teles oma saadetes olnud, aga tsaar jääb ka seal pühaks ja puutumatuks.

Solovjovi jätkuks...
Kellel kannatust karjuvat ajalootundi kuulata, Žirinovski pannakse selliselt keema, et kaan käib pealt ära. :)
https://www.youtube.com/watch?v=jSrDeYccSso
Поединок: Жириновский VS. Проханов.
(HD) Поединок. Шоу Владимира Соловьева. От 28 января 2016
На этой неделе разгорелась жаркая общественная дискуссия вокруг высказывания президента об истории роли Ленина в историческом процессе. От расстрела царской семьи, массовых репрессий и уничтожения священников до итогов первой мировой войны и развала Советского Союза. Так кто же он - Владимир Ильич? Человек, по мнению Путина, заложивший бомбу под здание российского государства или основатель великой страны под названием СССР? Все ли средства хороши для достижения политических целей?
tympsa kirjutas:Ma olen ise neid "riigilaenu" obligatsioone tagasi viinud ja tuline kahju, et vanemad olid osa neist ära visanud.

Maksti välja üks rubla kümne obligatsioonirubla eest ( nagu oli 1961.a. rahareformi kurss ), sellest sai teha ehk paar õhtut Kaunase restoranis.

Kui praegu riik hakkaks taolist käkki keerama, ajaks ikka marru küll.

Kas venelased on tõepoolest nii mökud, et lasevad endale niiviisi pähe istuda ?
Nõks on ju selles, et plaani järgi lähevad arvesse deposiidid alates 100 miljonist rublast ja nende väheste hääl ei jõua suurde meediasse.
Aga sellel sõnumil on hoopois märgilisem tähendus, et kui s.tt ikka leivakotis võidakse ka kõigilt hoiustajatelt võtta, sest riigil pankade päästmiseks vahendeid ei ole ja pankrotti ka kõiki panku lasta ei saa.

В журнале Максим предложили вариант государственного флага, полностью отражающего ситуацию в России
Manused
В журнале Максим предложили вариант государственного флага, полностью отражающего ситуацию в России.jpg
В журнале Максим предложили вариант государственного флага, полностью отражающего ситуацию в России.jpg (11.82 KiB) Vaadatud 6291 korda
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: j6rx, Kulgeja, Luderi, ri_mees ja 6 külalist