Põgeniketulv Euroopasse 2015-2017

Korea, Vietnam, Lähis-Ida, Afganistan. Kõik konfliktid. Kui seal on olnud eestlasi, siis seda enam.
Vasta
Kasutaja avatar
Rügaja
Liige
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Rügaja »

Mõned on siin tondi seinale maalinud ja ründavad seda täie auruga. Odini sõdurid on nii Soomes kui mujal täitsa olemas ja keegi ei kahtlusta neid valitsuse kukutamises.
Mis puutub kohaliku käpiku Leonid Rõivase "valitsusse", siis on mõttetu kukutada tegelasi, eks sisuliselt ei valitse. Juncker-Merkeli gäng kukutatakse mujal ja teiste jõududega.
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

Ühinen ka sellega, et paari venna pröökamine odini nime all ei tähenda, et see mass nüüd kusagile tormab ja tegema hakkab, olgu see siis nigrude peksmine või valitsuse kukutamine. Hunnik sisutühja lõugamist ja lärmi ja peavoolumeedia paneb aga hagu alla.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Erinevalt igasugu meedias vahtu keerutavatest paanikas lahmijatest seletab Mart Helme asja lihtsalt ja arusaadavalt ära: http://www.ohtuleht.ee/718155/mart-helm ... -korrektne
Helme sõnul pole Odini sõdurid EKREga seotud organisatsioon, vaid rahvaalgatuslik liikumine, mis püüab ennetada probleeme mis on tekkinud seoses massimigratsiooni ja elanikkonna puuduliku julgeolekualase vaakumiga võimude süül Rootsis, Norras ja Soomes. „Kui pagulaste surve jääb Eestis oodatust väiksemaks, võiks sellised struktuurid tulevikus teha koostööd politseiga näiteks naabrivalve alal või kodanike vara kaitsel, kus hetkel tõsiseid puudujääke“
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Puurija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Puurija »

Venemaa peaminister Dmitri Medvedev: ,,Euroopa Liidu ja eriti mõne riigi migratsioonipoliitika on kolossaalne viga, mis ohustab kogu Euroopa identiteeti. Venemaa ei kasuta ära migrantide vastaseid meeleolusid Euroopas – venelased räägivad üksnes avameelselt kontrollimatu põgenikevoolu ohtlikkusest. Olen pikalt seda teemat arutanud, näiteks eile Soome kolleegidega, nii peaministri kui ka presidendiga. Võin öelda, et neile tuleb Vene Föderatsiooni kaudu järjest Süüria, Iraagi, mitme teise riigi põgenikke, kes on saanud meilt ametliku sissesõiduloa, meil pole neile pretensioone, nad ei ole kuskil tagaotsitavad. Soomega migratsiooniteemalised läbirääkimised alles käivad. Seejuures ma räägin neile kogu aeg, et hästi, olgu, te osutasite tähelepanu, aga teile on tulnud 30 000 Rootsist. Meilt 1000, aga sealt 30 000. Kas te rootslasi ei kahtlusta milleski? Kas nad ei ürita teadlikult rikkuda oma naabri olukorda? Miks te leiate, et meie püüame nende inimestega manipuleerida? Seda ei saa tõsiselt võtta. Euroopa migratsioonipoliitika küsimuses on erinevaid vaatenurki. Euroopa Liit on tervikuna tasakaalustamata migratsioonipoliitika pantvang ning see on andnud võimaluse parempoolsetele parteidele. Mitte seepärast, et inimesi köidaks paremideoloogia, aga seepärast, et nad arutlevad lihtsalt: kui saabus miljon töökätt ja osa neist jõuab tööturule, siis meie jääme tööst ilma, sest nemad on odavam tööjõud. See on minu täiesti aus veendumus. Kui rääkida päris otse ja siiralt, siis mul on lihtsalt Euroopast kahju."
http://time.com/4224537/russia-syra-civ ... interview/

Soome siseminister Petteri Orpo: ,,On olnud kõnelusi ja kohtumisi ka FSB juhtkonnaga Moskvas. Läbirääkimisi jätkatakse järgmiseks Soomes. Kui Soome piirile tullaks, siis peaksid kaasas olema viisa ja muud ajsakohased dokumendid."
http://www.hs.fi/kotimaa/a1455424165690

Slovakkia peaminister Robert Fico: ,,Me sõltume sellest, et Euroopa Liidu ja Türgi tegevusplaan tööle hakkab. Ja mulle meeldiks näha meeldivat üllatust meie Kreeka kolleegide poolt. Kuid ma pean tunnistama, et ma olen üsna pessimistlik. See on ka põhjus, miks me rääkisime ka plaanist B, milleks on Makedoonia ja Bulgaaria piiride kindlustamine."
http://uudised.err.ee/v/valismaa/0228ee ... a-plaani-b
chac
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas chac »

Rügaja kirjutas:Mõned on siin tondi seinale maalinud ja ründavad seda täie auruga. Odini sõdurid on nii Soomes kui mujal täitsa olemas ja keegi ei kahtlusta neid valitsuse kukutamises.
Mis puutub kohaliku käpiku Leonid Rõivase "valitsusse", siis on mõttetu kukutada tegelasi, eks sisuliselt ei valitse. Juncker-Merkeli gäng kukutatakse mujal ja teiste jõududega.
seda tondijuttu räägivad mõned siin jah.
väidetavalt 5000-pealine organisatsioon mis kaitseb meid üheainsa (või pole sedagi veel eestisse jõudnud?) pagulase eest.
soomes on probleem ja seal on see loomulik aga mida Odini sõduritel eestis teha on, nagu päriselt?
kus see tont-pagulane siis on kelle eest meid nagu meie endi tahtmatagi kaitsta püütakse?

ja teine asi veel.
üks asi on kukutada keegi, aga teine asi on pakkuda midagi paremat asemele.
igasugused revolutsionäärid ja kukutajad üldreeglina selle parema pakkumisega pole ajaloos eriti hakkama saanud.

ps.
teemakohane karikatuur ka
Pilt
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

chac kirjutas: väidetavalt 5000-pealine organisatsioon mis kaitseb meid üheainsa (või pole sedagi veel eestisse jõudnud?) pagulase eest.
soomes on probleem ja seal on see loomulik aga mida Odini sõduritel eestis teha on, nagu päriselt?
kus see tont-pagulane siis on kelle eest meid nagu meie endi tahtmatagi kaitsta püütakse?
Kui tahad rahu, siis valmistu sõjaks. Soomes (ja arenenud Euroopas) tolereeriti igasugu murjaneid liiga kaua ja kui lõpuks nende ohtlikkusest aru saadi, oli hilja - selleks ajaks oli terve riik juba igasugu karvaseid ja sulelisi täis ja järjest tuleb juurde. Eks nad nüüd siis üritavad seal kuidagimoodi "tulekahju kustutada" ja päästa veel, mis päästa annab. Kui Odini sõdalased (koos teiste rahvuslikult meelestatud jõududega) suudavad saavutada seda, et Eesti jääb sellest suurest multikultist ja islamiseerimisest puutumata ja parasiidid riiki sisse vedamata, siis on nad oma ülesande täitnud ehk võitnud sõja ainsagi lasuta. Parem igasugu sisserändajatele juba ennetavalt signaal anda, et ärge tulge, me ei taha teid siia, kui hiljem nendega sõna kõige otsesemas mõttes kakelda ja sõdida ja oma kultuur ja kombed kohandada võõrastele sobivaks.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
trs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas trs »

Minu jaoks on samal ajal päris huvitav ja hirmutav lugeda, kui mõned kaasfoorumlased soovivad, et mingi ajuvaba bande valitsust kukutama hakkaks. Eriti kui on võimalus, et nad on näiteks kaitseväe taustaga. Suhteliselt ebatõenäoline, et just oodinlased seda kunagi suudaksid, aga äkki pakub järgmist võimalust millegi sellisega kaasa jooksmiseks mõni kardulamardikaorganisatsioon koostöös tiblastani luureorganisatsioonidega. Kusagil maailma teises otsas mõnes teises militaarfoorumis saavad tegelased samuti kirjutada sadu lehekülgi sellest, kui rumal ja mõjutatav oli lärmakas ajudeta vähemus kusagil väikeses riigis, kelle kaasabil uuesti "donbassi ja krimmi tehti". Ning kuidas see vähemus samuti aasta pärast pimedas toas vaikselt patja nutab, sest kõva häälega oma lolluse kirumise eest saab kamaluga repressioone ja aktsiooni algusjärgus sõbraliku naaberriigi poolt diversiooniakti käigus üle võetud Narva elektrijaamad on laiali tassitud.
Mina ootan riigilt igatahes nulltolerantsi riigitöötajate kuulumise osas sellistesse organisatsioonidesse. Kasvõi selle pärast, et nii rumalaid inimesi ei peaks meie kõigi raha eest üleval pidama.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

trs kirjutas:Minu jaoks on samal ajal päris huvitav ja hirmutav lugeda, kui mõned kaasfoorumlased soovivad, et mingi ajuvaba bande valitsust kukutama hakkaks. Eriti kui on võimalus, et nad on näiteks kaitseväe taustaga. Suhteliselt ebatõenäoline, et just oodinlased seda kunagi suudaksid, aga äkki pakub järgmist võimalust millegi sellisega kaasa jooksmiseks mõni kardulamardikaorganisatsioon koostöös tiblastani luureorganisatsioonidega.
Eks neid valitsuse kukutamise soovidega olejaid ole teisigi. Tüüpnäide on opositsioonierakonnad tes tegutsevad selle nimel ju täiesti avalikult ja legaalselt. Aga mis puutub valitsuse kukutamist sõjaliselt - nagu kombeks Ladina-Ameerikas, Aafrikas, Aasias, siis sellist asja ma ei usu, samuti ei usu ka et me midagi Ukraina maidani sarnast korraldame, me oleme liiga tsiviliseeritud ja kuulekus on meile aastasadadega sisse tambitud.
trs kirjutas: Mina ootan riigilt igatahes nulltolerantsi riigitöötajate kuulumise osas sellistesse organisatsioonidesse. Kasvõi selle pärast, et nii rumalaid inimesi ei peaks meie kõigi raha eest üleval pidama.
Nulltolerants tekitab just selle millele eelnevalt vihjad - kui on seltskond kes on vähegi radikaalsem siis nende avalik tõrjumine loob neile toetust, eriti olukorras kus valitsus pole just kõige populaarsem. Parem on teema meediast ära koristada, mõni minister võiks pigem moka otsast (paraku on see rong neil vist nüüd läinud) öelda et on positiivne kui rahvas tunneb turvalisuse pärast muret, igasugune organiseerumine selle nimel on positiivne, peaasi et peetakse kinni seadustest.
Ning see et sinna kuuluvad ka seadusasutuste töötajad ja sõjaväelased - ka see on positiivne, sest erinevalt tavakodanikest on just neile õigused ja kohustused pähe tambitud.

Ning pole mõtet taas tuua välja et liitugu siis kaitseliiduga või tulgu abipolitseinikuks - mõlemad on riigile alluvad asutused ja teevad seda milleks riik on suuteline raha välja käima ja teevad nii kuidas ülemused on suutelised seda korraldama. Ning vaevalt riik leiab raha et hoida silma peal igal liivakastil takistamaks neegrilapsel ja eestlasest jõnglasel karvupidi kokku minemast.

Natuke offtopic reklaami ka -http://www.rahvaraamat.ee/p/kesklinn-ee ... 9949278466
Lugege ja mõtelge, olukirjeldus vastab tõele, ma olin ise tol ajal üliõpilane ja kaitseliitlane ning raamatu lõpupeatükid on masendavad - ning kes ütleb et praegu on teisiti?
KLE
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KLE »

Ning pole mõtet taas tuua välja et liitugu siis kaitseliiduga või tulgu abipolitseinikuks - mõlemad on riigile alluvad asutused ja teevad seda milleks riik on suuteline raha välja käima ja teevad nii kuidas ülemused on suutelised seda korraldama. Ning vaevalt riik leiab raha et hoida silma peal igal liivakastil takistamaks neegrilapsel ja eestlasest jõnglasel karvupidi kokku minemast
Täpselt nii on - nt ei oleks riigil lihtsalt ressurssi paarituhandelise meestekamba rakendamiseks abipolitseinikuna. Siinkohal lisaks veel seda, et ka see seltskond, kes näiteks ei vasta seaduses toodud nõuetele abipolitseiniku/kaitseliitlase kohta või ei soovigi liikmeks astuda, soovib samuti väljundit. See, miks aga ei taheta/ei soovita astuda kaitseliitu või saada abipolitseinikuks, on aga riigi (loe poliitikute) enda tegematajätmine.

Teisalt, sellest, et mingi hetk tuuakse probleem tänavatele, ei saanud aru üksnes lausidioodid või poliitikud (ei hakka siinkohal siiski võrdusmärki tõmbama). See pidi mingi hetk juhtuma nii ehk naa olukorras, milles mõistlikumat ja enamuses olevat valijaskonda antud teema osas ei kuulata või isegi täiesti eiratakse. Seega, pigem las olla selleks "tänavatele toojaks" mingisugunegi organiseeritud seltskond (mulle arusaadavalt on ka MTÜ asutatud/asutamisel kogu sellega kaasneva liikmelisuse tingimuste ja muu krempliga). Loodan samas, et nad igavusest (kuivõrd täna neil suurt midagi vist teha pole) mingi lollusega hakkama ei saa
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaur3 »

Seis Süüria ja Iraagi põgenikega 2015. aastal.

https://publicintelligence.net/dos-isil-syria-2016/
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Ikka loe ja imesta :shock: . Mõnede arvates on siis valitsus selline püha lehm keda puutudagi ei tohi kukutamisest rääkimata. Meil on kirjade järgi siiski demokraatlik riik mille ees ei ole "jumala armust tsaari ja isevalitsejat" kes võib surmani võimu juures istuda. Samuti pole kukutamine tingimata vägivaldne protsess, kõlbavad ka erakorralised valimised (seekord ausad, mitte e-omad).
Kogu selle mürgli juures on vist paljudele märkamata jäänud peamine - Kaitsevägi saatis kaitseministri Odini vendade küsimuses lihtsalt pikalt :D .
Kasutaja avatar
Chupacabra
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Chupacabra »

Eesti Vabariigi Põhiseaduslik kord on suvalise valitsuse ülene. PS ei arvesta kes meil võimul on, RE, IRL, SDE, KE, EKRE, küll aga ütleb ta kuidas neid valitsusi vahetada saab. Riigipööre/valitsuse kukutamine jõumeetoditega sinna hulka ei kuulu. Seega lubades ükskõik millisel muul viisil, kui valimised, valitsust kukutada, oled sa riigireetur. Rõhutan üle, riigireetur (aga mitte valitsuse reetur). Ja võid kindel olla, et mina olen siis teisel pool toru ja takistan sind nii kuidas oskan.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Manurhin kirjutas:Soomes (ja arenenud Euroopas) tolereeriti igasugu murjaneid liiga kaua ja kui lõpuks nende ohtlikkusest aru saadi, oli hilja - selleks ajaks oli terve riik juba igasugu karvaseid ja sulelisi täis ja järjest tuleb juurde. Eks nad nüüd siis üritavad seal kuidagimoodi "tulekahju kustutada" ja päästa veel, mis päästa annab. Kui Odini sõdalased (koos teiste rahvuslikult meelestatud jõududega) suudavad saavutada seda, et Eesti jääb sellest suurest multikultist ja islamiseerimisest puutumata ja parasiidid riiki sisse vedamata, siis on nad oma ülesande täitnud ehk võitnud sõja ainsagi lasuta. Parem igasugu sisserändajatele juba ennetavalt signaal anda, et ärge tulge, me ei taha teid siia, kui hiljem nendega sõna kõige otsesemas mõttes kakelda ja sõdida ja oma kultuur ja kombed kohandada võõrastele sobivaks.
Odini sõdurite signaal on valitsuse poliitika (rootslaste multikulti alates 1973. aastast või Merkeli selfie põgenikuga) nii nõrk, et ei muuda kuskil Afganistaanis või Marokos mitte midagi. Poliitilist survet valitsusele on vaja, mitte patrullimängusid.
KLE kirjutas:
Ning pole mõtet taas tuua välja et liitugu siis kaitseliiduga või tulgu abipolitseinikuks - mõlemad on riigile alluvad asutused ja teevad seda milleks riik on suuteline raha välja käima ja teevad nii kuidas ülemused on suutelised seda korraldama. Ning vaevalt riik leiab raha et hoida silma peal igal liivakastil takistamaks neegrilapsel ja eestlasest jõnglasel karvupidi kokku minemast
Täpselt nii on - nt ei oleks riigil lihtsalt ressurssi paarituhandelise meestekamba rakendamiseks abipolitseinikuna.
Kui palju ja miks siis üks abipolitseinik riigile maksma läheb?
KLE kirjutas:Siinkohal lisaks veel seda, et ka see seltskond, kes näiteks ei vasta seaduses toodud nõuetele abipolitseiniku/kaitseliitlase kohta või ei soovigi liikmeks astuda, soovib samuti väljundit.
Aga mina kodanikuna ei soovi, et sellel seltskonnal oleks väljund avaliku korra tagamisse.
Viimati muutis Kriku, 16 Veebr, 2016 11:42, muudetud 1 kord kokku.
chac
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas chac »

Dr.Sci kirjutas:Ning pole mõtet taas tuua välja et liitugu siis kaitseliiduga või tulgu abipolitseinikuks - mõlemad on riigile alluvad asutused ja teevad seda milleks riik on suuteline raha välja käima ja teevad nii kuidas ülemused on suutelised seda korraldama. Ning vaevalt riik leiab raha et hoida silma peal igal liivakastil takistamaks neegrilapsel ja eestlasest jõnglasel karvupidi kokku minemast.
igal organisatsioonil on või tekivad omad juhid.
Odin'i omadel siis sobivad ka need kes muidu ei läbiks seniseid riiklikke taustakontrolle.
mis sa arvad kumma organisatsiooni puhul tunneb keskmine eesti inimene end turvalisemalt? kas seal kus taustakontroll olemas või seal kus pole?

teine asi, kus on need tuhanded neegrilapsed kelle eest meid väidetavalt "kaitsta" üritatakse?
see et neid siia (kümnete) tuhandete kaupa tulemas pole, sellega saab ju praegunegi (olen nõus et suht impotentne võrreldes nii mõnegi eelmisega) valitsus hakkama. alles ükspäev astusin soomest tulnud laevalt maha ja eesti piirikontroll kenasti võttis kõik vähe tõmmumad tegelased ette dokumendikontrolliks. minu arust praeguses olukorras tarvilik ja samas piisav meede. ise ei teeks selles küsimuses täna midagi ei rohkem ega ka vähem.
Kurjam kirjutas:Ikka loe ja imesta :shock: . Mõnede arvates on siis valitsus selline püha lehm keda puutudagi ei tohi kukutamisest rääkimata. Meil on kirjade järgi siiski demokraatlik riik mille ees ei ole "jumala armust tsaari ja isevalitsejat" kes võib surmani võimu juures istuda. Samuti pole kukutamine tingimata vägivaldne protsess, kõlbavad ka erakorralised valimised (seekord ausad, mitte e-omad).
mis sa arvad kumbasid on kergem võltsida, e-valimisi või pabervalimisi? ma ise kunagi ammu lasnamäel elades näinud kuidas naabrinaine (paduvenemeelne) käis mitu korda päeva jooksul hääletamas. kelle dokumendiga või kuidas, ärge küsige... ja teine juhus kus õhtul viimastel minutitel valima jõudes avastasin et üks teine invaliidist liikumisvõimetu naaber oli ka jaoskonnas valimissedeli välja võtnud (mida ta hiljem üle küsides väidetavalt teinud ei olnud) :shock: seda sahker-mahkerit mis 90ndatel lasnakal valimiskastidega toimus, ei oska ilmselt keegi hinnata. ja kas tänapäevalgi need asjad ikka päris korras on.

valitsus ei ole püha lehm, aga pakkuge välja parem programm ja inimesed kes on võimelised seda paremat programmi ellu viima.
ja siis inimesed hääletavad valimistel teie poolt.
lihtsalt valitsuse kukutamine kukutamise pärast - see teeb asjad reeglina halvemaks, mitte paremaks.
igasugused revolutsionäärid on ennegi suht normaalseid, enamvähem elatavaid riike totaalselt p***e keeranud. näiteid pole vaja ilmselt kaugelt otsida :D
Chupacabra kirjutas:Eesti Vabariigi Põhiseaduslik kord on suvalise valitsuse ülene. PS ei arvesta kes meil võimul on, RE, IRL, SDE, KE, EKRE, küll aga ütleb ta kuidas neid valitsusi vahetada saab. Riigipööre/valitsuse kukutamine jõumeetoditega sinna hulka ei kuulu. Seega lubades ükskõik millisel muul viisil, kui valimised, valitsust kukutada, oled sa riigireetur. Rõhutan üle, riigireetur, mitte valitsuse reetur. Ja võid kindel olla, et mina olen siis teisel pool püssitoru ja takistan sind nii kuidas oskan.
+1
Viimati muutis chac, 16 Veebr, 2016 11:50, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isakene »

Chupacabra kirjutas: Riigipööre/valitsuse kukutamine jõumeetoditega sinna hulka ei kuulu. Seega lubades ükskõik millisel muul viisil, kui valimised, valitsust kukutada, oled sa riigireetur.
Eeee...khm? Ma olen vist midagi maha maganud? Ei ole oodinlaste tegemisi ja väljaütlemisi küll ülipõhjalikult uurinud, aga kuskohas on keegi nendest piiksatanud mitteseaduslikust tegevusest või allah hoidku, jõumeetoditel riigikukutamisest? Ilmselt peale vastavat avaldust oleks poistel kohe kamm turjas ja poisid ise plate peal...

Aga seni, kuni asi on seaduse piires, lasku käia. Legaalsel kombel valitsusvastast lärmi lüüa pole keegi keelanud, ning väheke verbaalset nahutamist kulub sellele vorstikarjale iga kell ära.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline