CZ-858 slant break kompensaatori tellimine

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
cedric
Liige
Kontakt:

CZ-858 slant break kompensaatori tellimine

Postitus Postitas cedric »

Kuna ma endale pulli pärast sellise asja tellin siis tekkis mõte, et ehk keegi soovib veel. 14x1 RH keermega. Peaks olema üsna effektiivne, minimalistliku välimusega ja võrreldes teiste kompensaatoritega kordades soodsam.

Pilt

http://www.cncwarrior.com/Slant-Brake-M ... /22253.htm

Tuleva nädala alguses millalgi tellin ära. 20.- tuleb hinnaks. 1-2 kuuga on kohal.
mongol
Liige
Kontakt:

Re: CZ-858 slant break kompensaatori tellimine

Postitus Postitas mongol »

Kui sa kinnitad mulle, et ta on samaväärne või ehk paremgi kui selline, siis olen käpp :)
professional retard
Volli
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Volli »

Pane mind ühele kirja.
cedric
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas cedric »

mongol kirjutas:Kui sa kinnitad mulle, et ta on samaväärne või ehk paremgi kui selline, siis olen käpp :)
CZ-858 tuunimine tähendab üldjuhul seda, et 300 eurose relva juurde ostab tulihingeline tuunija sadade eurode eest juppe ning lõpuks üritab seda maha müüa aru saamata, et relva koguväärtus on tõusnud sellest hoolimata minimaalselt. Mina ostsin enda oma 225 eest ja ainuke investeering, mida olen nõus tegema, ongi umbes 20 euro eest kompensaator.

Kui nüüd asja vastu on päriselt ostuhuvi, siis kirjutage privaatsõnumisse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist