Viimane aeg Hurricane käima lüüa, sest Inglismaa on ohus seoses paljude vaenulike lennukite lähenemisega kolmanda Reichi taevalaotuste poolt! Võitlus tundub tulevat äge ja alla anda vana impeerium ei kavatse. Airfixi new tool on lihtsalt vaimustav. lihvimist on täpselt nii palju ja vähe et mõnus on, kokku ja paika läheb ideaalselt ja detailsust on iga astme juures üllatavalt palju.
Ilmselgelt selle raha eest parim ost!
uuenenud on ka kokkupanemis instruktsioon, värviline ja selge. Sašii osa ja ruum on nii mitmest tükist justkui oleks see suuremast mõõtkavast pärit.
Võrdlesin seda lennukist tehtud fotodega ja leidsin et ei ole mõtet hakata aega raiskama lisadetailsuse tegemisega, sest kõik on juba niigi olemas, mis algul kõhkesin, et kas midagi tuleks ikka ise teha, vaatasin kokkupanemisõpetusest et kõik on hilisema tööetapi käigus ikkagi olemas, niet seda lennukit võib ehitada ennast piinamata lõpuni välja.
Sašii koopa värv tundus mulle esimeste piltide järgi kahtlane, et kas Airfix on siin mööda pannud, kuna nõuti alumiiniumi, kuid piltide pealt tundus sinakas hall, siis rohkemate süübimiste fotodele, olin sunnitud tunnistama-see oli alumiinium. ülejäänud luukide alla jääv tehniline pool, mootor jne sisu oli jah hele oliivroheline. Nüüd suurem lihvine tuli teha tõukurvarraste jälgede likvideerimiseks mis on mudeli sisekülgedel. Paar jälge on liiga hästi näha sašii luugiavast, kuid see ei ole tänu mõnusale muhedale Airfixi plastikule mingi probleem.
Ning esialgu siis nii palju et pedaalid ja juhik paika ja värvida, kokpiti värviks ütleb üks tark pdf mul et on hallikas roheline (seekord ahaa! airfix laseks selle ka alumiiniumiks võõbata ja kõik!) ja fotod ka tõendavad seda.
seniks siis nii palju

Jumal kaitse kuningat ja Inglismaad!