Terrorirünnakud Euroopas

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Vasta
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Re: Terrorirünnakud Euroopa vastu

Postitus Postitas Manurhin »

Moslem usukaaslastele: aga kui kristlased hakkavad meid õhku laskma?
http://www.disneylandparis.com//moslem-usukaaslaste ... ku-laskma/
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Borja kirjutas:
K: Aga te ei ütleks, et Belgia on luuserriik, sest seal sellised rünnakud toimusid?
V: Seal on puudujääke. On ebatavaline, et nii paljud rünnakud on toimunud prantsuskeelsetes riikides. Mõned leiavad, et prantsuskeelsed riigid on radikaliseerumisele eriti vastuvõtlikud. Seal võib olla mingi tõetera, kuid terrorirünnakuid on olnud ka teistes riikides, näiteks Hispaanias. Ma ei oleks üllatunud, kui näeksime neid muudes Euroopa maades – näiteks Itaalias, Taanis, Hollandis, Saksamaal on see vaieldamatult võimalik.
Minu arvates on ennatlik näidata näpuga Belgiale.
Ma näen selget vastuolu eksperdi vastuses sellele küsimusele siin ülal :
(a) jahh - liiga palju islamiterrode rünnakuid on just prantsusekeelsetes maades..
(b) ei - Belgia ikkagi ei ole riigina hälvik..
Poliitkorrektsus eelkõige :?: :mrgreen:
Borja, ära nüüd vinti üle ka keera ja segast peksa!
Sinu loogika järgi võiks ju ka USA hälvik-riigiks nimetada, sest seal teistega võrreldes ikka kordades rohkem kooli- ja muid tulistamisi. Absoluutne siseriikliku kontrolli puudumine!!! :evil:

Nii nagu Briti Ühenduse riikide vahel saab kergesti elukohta vahetada, nii on ka prantsuse-keelsetes riikides ajalooliselt välja kujunenud, et endistest asumaadest saab lihtsamalt ümber asuda "kolonialistide pesasse". Ja sama on lood Hispaaniaga.
Lihtsalt prantsuskeelsetel riikidel oli rohkem asumaid moslemite aladel.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

mart2 kirjutas:Nii nagu Briti Ühenduse riikide vahel saab kergesti elukohta vahetada, nii on ka prantsuse-keelsetes riikides ajalooliselt välja kujunenud, et endistest asumaadest saab lihtsamalt ümber asuda "kolonialistide pesasse". Ja sama on lood Hispaaniaga.
Lihtsalt prantsuskeelsetel riikidel oli rohkem asumaid moslemite aladel.
..ahh et lihtsalt karmavõlad hoopis - no sorry :oops: :lol:
Ja prantsuse kultuuramarksistidest juhit prantsus/araabiakeelne BRUXELLES on muiiidugi täitsa OK-linn/riik :wall:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
mart2
Liige
Kontakt:

No ei tea, kas karma võlad või ei, kuid on juba aastakümned kehtivad seadused (ja need olid kehtivad ennem praeguse Brüsseli valitsuse võimule saamist. Kehtestati omal ajal just "endiste pattude" heastamiseks. Kasutatakse võimalust vabaks liikumiseks.
Nii nagu terroristid kasutavad õigusruumi piire seal, teevad sama tavakurjategijad siin - lihtsalt pommid pole veel kohale jõudnud. Kui on soov konfliktiks ja pomm plahvatuseks, siis leiab alati lolli, keda saata rahva sekka. Motiveerida saab usuga või rahaga, sundida vägivallaga või nagu Iraagis tehti, et saadeti ullikesed enda teadmata kotiga teele ja lõhati distantsilt.

Brüssel ei ole OK? :dont_know: Olen seal käinud palju, kuid isiklikult mingeid probleeme ei tundnud/näinud. Igale poole pole vaja ronida ja ega siis Tallinnas Koplis või Lasnamäel öösiti turvalisem ole. Pigem on sinu probleem see, et sa ise välismaal elada ja seespoolt näha ei saanud - kaugelt olen mina ka kõikides asjades ekspert ... :oops:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Tegelane5
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tegelane5 »

mart2 kirjutas:
Brüssel ei ole OK? :dont_know: Olen seal käinud palju, kuid isiklikult mingeid probleeme ei tundnud/näinud. Igale poole pole vaja ronida ja ega siis Tallinnas Koplis või Lasnamäel öösiti turvalisem ole. Pigem on sinu probleem see, et sa ise välismaal elada ja seespoolt näha ei saanud - kaugelt olen mina ka kõikides asjades ekspert ... :oops:
Pole veel kuulda olnud et politsei keelduks minemast kuhu Lasnamäel või Koplis. Kui tahta, võib loomulikult kerepeale saada aga et päeval seal kaameramehed toimetada ei saaks seda küll pole. (nagu Radari leges osas oli :lol:
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tapper kirjutas:Mul see roosa udu puhumine ja põhimõtte hägustamine üle viskas proovin Yks ja Kriku lisamist listi mis nende postitused silme eest kaotab. Mul seal listis oli enne rbl, nüüd sai 2 tk juurde :rip:
Palun vabandust k6igi akf-ide ees, kelle kargelt mustvalget maailmapilti olen kuidagi h2gustanud. Pattude heastamise katsena tirazheerin t2na Eesti suurimat v2lispoliitika koryfeed ja vankumatult p6him6ttekindlat Kristiina Ojulandi:
Rahva Ühtsuse Erakond arutas Eestisse esimeste pagulaste toomist, Euroopas kiiresti levivat sisserändajate põhjustatud ahistamiste ja kuritegelike rünnakute lainet, paindumatut islami usu pealetungi meie kultuuriruumi ja väärtustele ning avaldas muret olukorra kriitilisuse pärast.

RÜE teeb ettepaneku keelustada Eestis avalikes kohtades koraani õpetuste ning selle mis iganes vormis järgimine ja propageerimine.

„Tänasel päeval on islamiga seotud negatiivne ja kuritegelik pool nii valdav, et meie riigi ja rahva, eriti meie naiste ja laste julgeoleku ennetavaks kaitsmiseks peame sellist sammu vajalikuks,” ütles RÜE esimees Kristiina Ojuland.
http://epl.delfi.ee/news/eesti/ojuland- ... d=74128099

---
mart2 kirjutas:No ei tea, kas karma võlad või ei, kuid on juba aastakümned kehtivad seadused (ja need olid kehtivad ennem praeguse Brüsseli valitsuse võimule saamist. Kehtestati omal ajal just "endiste pattude" heastamiseks. Kasutatakse võimalust vabaks liikumiseks.
Minu arvates ei ole endiste koloniaalimpeeriumite metropolidel mitte mingit moraalset 6igust kurta, et seal on asumaadest p2rit kogukonnad. Nagu ka USA-l oma neegrite yle, kelle nad ise sisse ostsid.

J22gu selline kurtmine ikka meiesuguste ees6iguseks :)
mart2
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: ...
mart2 kirjutas:No ei tea, kas karma võlad või ei, kuid on juba aastakümned kehtivad seadused (ja need olid kehtivad ennem praeguse Brüsseli valitsuse võimule saamist. Kehtestati omal ajal just "endiste pattude" heastamiseks. Kasutatakse võimalust vabaks liikumiseks.
Minu arvates ei ole endiste koloniaalimpeeriumite metropolidel mitte mingit moraalset 6igust kurta, et seal on asumaadest p2rit kogukonnad. Nagu ka USA-l oma neegrite yle, kelle nad ise sisse ostsid.
J22gu selline kurtmine ikka meiesuguste ees6iguseks :)
Ega mina ei kurda ega parasta - kuid lihtsalt süüdistada , et "Brüsseli roosad" on kõiges süüdi, pole ka õige. Need seadused olid olemas vastavates riikides juba ennem Euroopa Liitu.
Minu poolt teema lõpp.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Üks asi on see, kuhu keegi saab teoreetiliselt tulla, teine asi on see, kas neil lastakse täiesti segamatult pesitseda kusagil. Just selles osas on Brüssel halb näide (pikalt juttu olnud, kuidas ja miks - igal linnaosal oma politsei, lisaks valloonidel ja flaamidel eraldi, ja info vahetamine on neil omavahel vist rangelt karistatav, lisaks "tšurkasõbrast" linnapea või linnaosavanem). Kuningas Leopoldil oli isiklik Kongo, aga Marokot pole Belgia omanud.
virguja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas virguja »

MA olen siin-seal viidanud wahhabismile kui praeguste islamiterrode taimelavale.
Siin on hea ülevaade raha numbritest, *no money, no honey, you know'.
NB. Wahabism on Saudi Araabia kuningriigi olemise alus.
Pilt
* Beduiinile räägiti, et on koht, kus on niisama palju vett nagu on kõrbes liiva. Ta pidas kõnelejat valetajaks ... ta polnud kunagi merd näinud.
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi
Tegelane5
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tegelane5 »

Viimane Subboteja Belgia ja ka Suur Britannia teemal:
http://kanal2.postimees.ee/pluss/video/?id=31676
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Virgutaja, sa ajad segi vahaabiitluse, kui teatava suuna islamis ja saudide rahaga rajatu. Jah, kõige eelduste järgi see saud või saudid, kes teevad otsuse raha eraldamiseks on vahabiidid oma konfessioonilt (kui seda nimetust võib kasutada), kuid enamasti ei koli ehitatud pühakotta (mille puihul taaskord on kindlasti soov propageerida just vahabiitlust) jutlustama vahhabiidist imaam vaid pigem mõni moderaatsem (aga võibolla ka radikaalsem) imaam, kel pole vahhabiitlusega mingit seost. Isegi kui see imaam on õppinud näiteks mõnes Saudi Araabias asuvas islami ülikoolis. Jah, loomulikult üritab vahaabiit ka nois ülikoolides oma missionit ajada, kuid ütleme nii, et juba aastasadu kehtivad teatavad kokkulepped ja status quo, mille rikkumine eriti räige ajupesuga tooks kaasa ühe või teise ülikooli boikoteerimise... Sealsetes ülikoolides põrkuvad ka teised konservatiivsed islami suunad omavahel nagu veel omakorda (koos ja üksi) ka liberaalsete suundadega.

Samas, Qatari on täiesti vahabiitlik (kogu sunnidest põliselanikkond), ometigi on sealne vahabiitlus hoopis teistsugune. Naistel on näiteks õigus üksi liikuda ja autot juhtida. Sealsetest poodidest võivad mitte muslimid osta sealiha ja alkoholi jne. Kõik ei ole päris mustvalge.
virguja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas virguja »

'Virguja' siiski ...

Ei aja segi midagi.
MA ei väida must-valgesust, vaid näitan ühte, kuid siiski väga olulist kohta.
JA too kallutamine on toimunud juba põlvkondi. Siinkohal põlvkondi araabia mõistes. Näiteks kasvõi Malediivide näitel, hea väike koht vaatluseks. Aga see selleks.
Vaevalt viimase Ammani leppe (eri koolkondade) osaliste kommentaarid ülejäänud foorumikaaslastele huvi pakuvad.
Samuti võib saudide (ja teiste) finants-painutuse kohta diskuteerida mujal.

JA Brüsseli Suurmoshee vaimuliku administraatori, saudi diplomaat, 2012-2013 näidet tasuks ka uurida.
* Beduiinile räägiti, et on koht, kus on niisama palju vett nagu on kõrbes liiva. Ta pidas kõnelejat valetajaks ... ta polnud kunagi merd näinud.
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Üks Brüsseli pommimeestest töötas Euroopa Parlamendi hoones
Õhtuleht.ee, 7. aprill 2016, 09:35
Euroopa Parlamendi ametnike sõnul töötas üks Brüsseli terrorirünnaku korraldajatest nii 2009. kui 2010. aasta suvel kuu aega nende juures koristajana, vahendas BBC.

Euroopa Parlament ei avaldanud mehe nime, kuid teiste allikate väitel oli see koos kaaslastega Zaventemi lennujaamas enesetapurünnaku korraldanud Najim Laachraoui.

Belgia peaminister Charles Michel on avaldanud arvamust, et 22. märtsi veresaunas on oma süü igal riigiametnikul.

Zaventemi lennujaamas ja Maelbeeki metroojaamas plahvatanud pommid võtsid 32 inimese elu.

http://www.ohtuleht.ee/726417/uks-bruss ... ndi-hoones#
aht0
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aht0 »

Belgia peaminister Charles Michel on avaldanud arvamust, et 22. märtsi veresaunas on oma süü igal riigiametnikul.
Tüüpiline bürokraat ja/või poliitik. Süü tuleb veeretada laiali võimalikult suurele hulgale inimestele ning võimalikult kaugele endast.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Niisugune avaldus on IMHO isegi vasakpoolse byrokraadi ja poliitiku jaoks ebatavaliselt juhm.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline