Venemaa sõjaline võimekus ja armeereform(id)

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Vasta
Kurjam
Liige
Kontakt:

Re: Venemaa sõjaline võimekus ja armeereform(id)

Postitus Postitas Kurjam »

Borja kirjutas:Veel midagi sellest "Leibstandartest" :arrow:

ETV tänases Ringvaates mainis vene mees Jüri MAKAROV (oli vist), et toda kontsentreeritud raffuskaarti on vaja selleks, et impeeriumi ääremaad ikka kenasti tsentri ukaase täidaksid ja obrokit edasi maksaksid.. ju siis on ka sellised ohud/probleemid voloodjal silmapiiril.

Et raffusvabariikide ärakukkudes peale NLiidu lagunemist on need ääremaad nüüd ju enamasti slaavi elanikkonnaga (PõhjaKaukaasia ehk välja arvatud).. ja armeed nende kallale ei ässita - kui ka režiimile vaja oleks.. aga vot Leibstandarte on teine asi :twisted:
Paistab, et nii ongi http://epl.delfi.ee/news/valismaa/putin ... d=74202451
Läheb põnevaks.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Kadõrovil on armee juba olemas ja toimib, Putinil läheb vormistamisega veel natuke aega. Vaevalt et Kadõrov lamba kombel passima jääb, kui midagi paha paistma hakkab. Muu Põhja-Kaukaasia nii "arenenud" ei ole, aga kindlasti löövad nad rõõmuga kampa, kui Kadõrov otsa lahti teeb.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kusjuures pole ju Kadõrov suurt avalikult kuskil Venemaast rääkinud, kogu tema retoorika on ikka ja alati keerelnud vaid Putini isiku ümber. Tema jalaväelane, kui Putin soovib, ustavus Putinile etc, etc.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Jahh - ka see KADÕROVi eraarmee "ülesostmine raffuskaardi alla" on ilmselt suure plaani üks osaeesmärke.. Kus kasutusele tulevad nii piits kui präänik - natuke ähvardamist, natuke hüvede lubamist, natuke kõrgemaid palku - voila :mrgreen:

Asja põhiidee joonistub ju järjest selgemalt välja - laialdased ääremaad (slaavlaste Siber ja KaugIda, moslemite PõhjaKaukaasia, ussipesad a la Donbass, Transnistria jne) impeeriumi ebakindla tsentri jõulisema kontrolli alla :|
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Tegelane5
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tegelane5 »

Ühesõnaga tsetseenidest "Läti punased kütid" siis. Kui Ukraina vastu minemiseks polnud spetsiomm armeed vaja siis Tsetseenia vastu ammugi. Ning kui see tsetseeni OMON venelasi laiali peksab, seda rohkem kõik Putini armul on. Puhas 'divide and conquer'.
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaur3 »

Kommersandi loost kargasid silma eraturvafirmade kontrollimise ülesanne ning rahvusvahelise rahu ja julgeoleku taastamine. Meenusid kohe Vene muinasjutt lääne turvafirmadest Ukrianas ja tšetšeeni võitlejad Donbassi poolel.
Согласно документу, Росгвардия будет исполнителем государственной политики и контроля в вопросах оборота оружия, частной охранной деятельности и вневедомственной охраны. На нее возложены задачи обеспечения правопорядка, в том числе во время массовых мероприятий и чрезвычайных ситуаций, борьбы с терроризмом и экстремизмом; защита потенциальных объектов террористических посягательств; контроль за обеспечением безопасности объектов ТЭКа. Росгвардия при необходимости будет участвовать в территориальной защите государства, обеспечении режима военного положения и режима чрезвычайного положения в случае его введения в России или в отдельных местностях.

Следует отметить, что, согласно законопроекту, на Росгвардию может быть возложено и участие по решению президента РФ "в деятельности по поддержанию или восстановлению международного мира и безопасности". Речь прежде всего идет о возможных мероприятиях в рамках международных полицейских сил ООН. Ранее эта функция относилась к компетенции различных подразделений МВД.
http://www.kommersant.ru/doc/2961729
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Transnistrias olevast VF pommiaugust pikem blabla gängi lehel.
Moldaavia pakkuvat "Dunai transiitkoridori" modru äraveoks.
Samas märgitakse, et Moldaavia on valmis ka UKR läbi rääkima sellel teemal.
Variandina veel kõne all läbi "Джурджулешть" (keegi teine paneb ise selle inimeste keelde kui soovib) sadama äravedu.
Blabla on nii pikk, et mina ei jõua kõike ümber panna.
Сводки от ополчения Новороссии
12.04.16. Заметка от Светланы Гамовой.

"Приднестровские арсеналы РФ хотят сплавить. Молдавия предлагает создать дунайский транзит для вывоза российских вооружений. В начале этой недели в Приднестровье прибывает генерал-полковник РФ Александр Ленцов с инспекцией Оперативной группы российских войск (ОГРВ), охраняющей склады вооружений бывшей 14-й армии. Накануне представитель МИД РФ объяснил Кишиневу, что вывести арсеналы мешает Украина, транзит через которую РФ запрещен и опасен. Вице-министр иностранных дел Молдавии Лилиан Дарий сказал «НГ», что его страна настаивает на выводе войск РФ и готова начать переговоры с Киевом о зеленом коридоре для российского оружия.

Дарий заметил, что обсуждается и вопрос транспортировки вооружений по Дунаю – через молдавский порт Джурджулешть.

По словам вице-министра иностранных дел Республики Молдова (РМ) Лилиана Дария, вопрос вывода российских войск из Приднестровья остается актуальным. О чем Кишинев заявлял не раз и продолжает это делать. Данную проблему, в частности, Лилиан Дарий обсуждал с заместителем главы МИД РФ Григорием Карасиным во время его недавнего визита в Кишинев.

Во время встречи участников переговоров по приднестровскому урегулированию в формате «5+2» (Молдавия, Приднестровье – стороны, РФ, Украина, ОБСЕ – посредники, ЕС и США – наблюдатели), проходившей 6–7 апреля, посол по особым поручениям МИД РФ Сергей Губарев заявил, что ОГРВ будет выведена из Приднестровья, когда появится возможность эвакуации хранящегося в регионе вооружения.

«Как только появится возможность вывезти для последующей утилизации в России все то вооружение, которое находится на складах в Колбасне (село в Приднестровье), необходимость в существовании, продолжении деятельности группы российских войск отпадет и эти люди наконец-то смогут вернуться на родину», – цитирует Губарева РИА Новости.

Сейчас, по словам дипломата, это невозможно из-за ситуации на Украине. Единственная возможность вывезти эти боеприпасы – через Украину.

«Я не представляю себе человека, который сейчас взял бы на себя ответственность везти несколько эшелонов с этим смертоносным грузом через территорию Украины, когда там такие драматические события», – подчеркнул Губарев. На этих складах, по его словам, «хранятся не детские игрушки, не бутылочки с молоком, так сказать, а опасный, смертоносный груз».

Молдавский вице-министр иностранных дел Лилиан Дарий между тем утверждает, что провоз через украинскую территорию возможен – «было бы желание». По его словам, правительство РМ готово начать соответствующие переговоры с Киевом, если это необходимо России.

Однако кроме транзита по земле существует и вариант водной доставки вооружений. «У Молдовы, как известно, есть выход к Черному морю – порт на Дунае у молдавского села Джурджулешть. Это на юге страны», – объяснил «НГ» Дарий.

Так как Дунай это международные воды, то разрешения Украины на транзит по нему не потребуется. Так что можно доставлять грузы со складов в Колбасне в Джурджулешть, и затем по Дунаю в Черное море и далее – в российские порты.

Так примерно обозначил возможный путь Лилиан Дарий. Если его примет российская сторона, то это может снять проблему необходимости дальнейшего присутствия российских войск на территории Молдавии, а также связанной в связи с этим напряженности в отношениях Молдавии и России, отметил молдавский высокопоставленный чиновник.

Поводом для начала обсуждения вариантов разгрузки армейских складов РФ в Приднестровье может стать визит в ОГРВ генерал-полковника РФ Александра Ленцова. Информацию об этом для канала Publika TV в ходе пресс-конференции подтвердил глава делегации на переговорах по урегулированию приднестровского конфликта от Москвы Сергей Губарев.

«Это рутинная инспекционная поездка представителя высшего российского военного командования тех объектов, которые находятся в введении Министерства обороны Российской Федерации.

В Приднестровье присутствует оперативная группа российских войск, перед которой стоит задача охраны склада, оставшегося в наследство от 14-й армии», – цитируют спецпредставителя МИД России молдавские СМИ.

Касаясь переговорного процесса по приднестровскому урегулированию, Губарев отметил, что о смене формата миротворческой операции в регионе можно будет говорить, только если Кишинев и Тирасполь придут к пониманию документа 2003 года.

Речь идет о так называемом плане Козака, который предполагал федерализацию Республики Молдова и не был подписан президентом РМ Владимиром Ворониным.

Ранее заместитель министра иностранных дел и европейской интеграции Молдавии Лилиан Дарий предложил заменить российских миротворцев в зоне безопасности на Днестре «миссией гражданских наблюдателей под эгидой международных организаций».

Против смены миротворческого формата выступают власти Приднестровья.

Президент Приднестровья Евгений Шевчук на днях заявил: «Наша принципиальная позиция – трансформация миротворческой операции неблагоразумна. Это может создать фундамент для очередной войны.

Так нужно тогда выйти и сказать открыто: мы хотим с вами повоевать. Кто-то упражняется словами, а для нас миротворческая миссия – это реальный инструмент защиты жизни граждан».

Напомним, миротворческая миссия в Приднестровье была развернута в 1992 году на основании подписанного президентами Молдавии и России мирного соглашения.

Миротворческий контингент – трехсторонний, в него входят молдавский, приднестровский и российский батальоны."

17 minutes ago
http://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_98237
A tribute to RVL
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A tribute to RVL »

Ei leidnud paremat kohta kui see siin Venest. Vabandust siis ;=)

Norra TV tegi sarja kus Vene okupeerib EU hääkskiidul Norra. Occupied.
Rootsi lasi seda oma TV-s: http://www.svtplay.se/video/7707206/ock ... -avsnitt-1

Vaata ing. k treileri: https://vimeo.com/137593196
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

http://maailm.postimees.ee/3654795/usa- ... essiivselt
Anonüümsust palunud Ühendriikide kaitseallikas märkis, et ülelennud toimusid eile ja täna. Ühel korral lendas Vene sõjalennuk Su-24 kõigest üheksa meetri kõrguselt üle hävitaja USS Donald Cook. Allika sõnul sarnanes see rünnaku simuleerimisega. «See on märksa agressiivsem sellest, mida me viimasel ajal näinud oleme,» lisas allikas.
Vaene USS Donald Cook, juba teistkordselt satub vene "tõmblemiste" ohvriks :D
aht0
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aht0 »

Lõpeks kohe ära kui amid laeval oma Phalanxi'l arvutisüsteemi glitchi organiseeriks ja punakotka lähikaitsesüsteemiga ribadeks laseks. Kisa oleks muidugi taevani aga keda süüdistada..
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

Gideonic kirjutas:Vaene USS Donald Cook, juba teistkordselt satub vene "tõmblemiste" ohvriks :D
Kus sadamas siis seekord meeskond ennast maha munsterdas?
Ja ka Su-24 meeskondadel olid ikka telekapuldid kaasas, millega Aegist välja lülitada?
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Ega sellise ülelennuga muud ei otsitagi, kui ühel hetkel on laevakaitsesüsteemid töös ja nalja ei mõisteta. Arvestades, et sama laeva on juba mitmendat korda hirmutatud, siis tagajärjed ei jää tulemata. Siin näha Venemaa soovi ameeriklastele koht kätte näidata ja võimaliku konfliktiohu kasvu. Venemaal tundub, et Ida-Euroopasse tulevad heidutusmeetmed hakkavad jalgu jääma. Nii tekib selliseid võimalusi ja ohtlike kohti kindlasti veel lähimatel nädalatel/kuudel.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Manused
photo of Russian jet flying over USS Donald Cole.jpg
photo of Russian jet flying over USS Donald Cole.jpg (22.16 KiB) Vaadatud 6325 korda
siilike
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siilike »

Ülelende oli eile üle 20 korra .... see on juba hüsteeriline. Nii närvi ajab see laev neid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist