Tõnu juttu ka juurde:
http://tonuadrik.wix.com/tlkartiklid#!s ... 6ldc/c168y
sel aparaadil oli peal tehase SRT, aga tänaseks saame sellele omaenda meistri abiga oluliselt parema päästiku külge. nii et kui soovi, oleme olemas.slider kirjutas:Kui Sig 226 meeldib, siis kannatab XFive ka ilma proovimata osta. Aastaid tagasi Tartus Sig Saueri päeval sai proovitud, 226 ja 229 võrreldes lasin X5 ikka oluliselt parema grupi. Põhiliselt jäi meelde päästik, lastes oli ikka korralik wow moment, tundus kui mehhaaniline täius. Konkreetset mudelit ei tea, siis oli X5 küllaltki uus asi. Keegi ehk oskab pildi järgi öelda mis tüüpi päästik jms seal oli.
Ma ei rääkinudki rahast, loomulikult peabki ostma relva mis meeldib. Ma rääkisin erinevatest päästikutest ja kaliibritest. Tarmo käis laskmas SP01 Shadow'ga, mis on kahetoimelise päästikuga (SA/DA), aga tellida tahab Tactical Sports Orange'i, mis on ühetoimeline (SA). Nende päästikute käigu erinevus on meetrites.slider kirjutas:Kõik absoluutselt õige, samas kui viimati arutelu alustanud kasutaja ei pea turbonuudleid sööma 1700 maksva relva korral, siis miks ka mitte? Tänapäeval saab/võib ka relva osta siis kui meeldib...
Medusa kirjutas:Tuleb öelda, et ei näe sellel relval tavalise CZ-75ga võrreldes niipalju eelist, et suuremat hinda ära tasuda. Täpsus? Ka tavaline on pigem laskurist täpsem kui vastupidi. Usaldusväärsus? Pole vahet.
Ainus eelis, päris eelis minu jaoks, on paksem raud. Aga sel juhul vaataks mina mitte Tactical Sport variante, vaid hoopis P-07 või P-09 mudeleid. Noid on saada ka keermestatud rauaga. Ühest küljest võimaldab too summutit kasutada kui vaja, aga miks ma selle praegu välja tõin on pigem see, et nendel mudelitel, -07 ja -09 siis, on raud piisavalt paksuseinaline, et on üldse kuhugi keeret keerata. Tavalise CZ75B ja analoogide raual ei ole seda seinapaksust niipalju, kui on huvi paksema ja teoreetiliselt täpsema raua vastu.
nüüd kui ütlesid.. siis tuli meelde jah, et kuskilt on see ikka läbi käinud. Oeh, kui ma pean nüüd 2 kuud ootama, et seda oma relva saaks lasta, päris mage värk.Medusa kirjutas:Võta heaks.
Vastus küsimusele - ei. See paber mis Sul käes, lubab Sul transportida relva poe ja hoiukoha vahel (ja ka politseisse, kui seal ette näitasid). Laskmas ei või käia, pead ootama.
Kasutajad foorumit lugemas: alfa hotel ja 1 külaline