Militaarnet ostab soomuki.

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Re: Militaarnet ostab soomuki.

Postitus Postitas Kilo Tango »

Kulibin kirjutas:Tänud Qtec ja Fucs !
Ja palun, palun ärge avage kontot ruotsi gunni penskareid toitvates pankades. :mrgreen:
Mina ja paljud mu sõbrad ei anna pennigi ei SWED ega SEB nuumamiseks. :twisted: :twisted:
(pangakontol seisev raha on panga pööritada)
Ma kuidagi ei soovi siin reklaami teha, aga soovitan kaaluda konto avamist LHV pangas.
Edu !
Negatiivsete intrresside ajastul on hoiste pealt teenimine pangas sisuliselt võimatu.
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

Issand, ma ei räägi siin ju mingitest intressidest. Ruotsi gunni pangad küsivad lausa raha selle eest, et nende kantoras üldse oma sääste hoiad ... :twisted:
Mu eelnev konto oli SWED-is ja ühel päeval ma avastasin, et ainult ülekandetasudena olen kaotanud mingi 50 eurikut kuus. LHV on seega aasta jooksul mulle võimaldanud kuipalju õlut ja sõpradega koosveedetut aega ? Ja LHV maksab küll intresse. Isegi tavahoius teenib midagi. Vot paned SWED-is tonni kaardile ja palju seal aastapärast on, isegi kui ei puutu ? Teenindustasud my ass... :twisted:
-----------------------------------------------------------------------------
Ja kordan veel: Mitte sentigi, kui avate konto ruotsi gunni alamate pankades. :evil:
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Mercurius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mercurius »

Kuna olen saatuse tahtel ühe MTÜ juhatuses, siis mõned ettepanekud asjatoimetamise ladusamaks muutmiseks (kirjapilti ja numeratsiooni saab muuta):

2.2. Seltsi liikmeks vastuvõtmise otsustab seltsi juhatus. Juhatuse otsus protokollitakse ja (digi)allkirjastatakse.
2.3 Seltsi liikmeks (saaja =>)taotleja esitab vastavasisulise kirjaliku avalduse (paberil/elektrooniliselt) seltsi juhatusele. Juhatus vaatab avalduse läbi ja annab avaldajale otsusest teada 14 päeva jooksul.
2.4. Seltsist väljaastumiseks esitab liige juhatusele kirjaliku avalduse. Juhatus vaatab avalduse läbi 14 päeva jooksul alates kätte saamise kuupäevast.
2.6. Seltsi liikme väljaarvamise otsustab seltsi juhatus oma koosolekul, teatades selle küsimuse arutelust väljaarvatavale liikmele kirjalikult vähemalt 2 nädalat enne koosoleku toimumist ja tal on õigus osaleda sõnaõigusega oma väljaarvamise küsimuse arutamisel juhatuses . Liikme väljaarvamise otsus on langetatud, kui selle poolt on 2/3 juhatuse liikmetest. Juhatuse otsus protokollitakse ja (digi)allkirjastatakse.

4.3. Seltsi üldkoosoleku kutsub kokku juhatus vähemalt korra aastas:
a) majandusaasta aruande kinnitamiseks;
b) seaduses määratud või muudel juhtudel, kui seltsi huvid seda nõuavad.
c) jooksva majandusaasta tegevusplaani ja eelarve kinnitamiseks.
4.10 Üldkoosolek protokollitakse. Protokollile kirjutavad alla üldkoosoleku juhataja ja protokollija. Protokollile lisatakse koosolekul osalenud Ühingu liikmete nimekiri.

5.5. Juhatuse igal liikmel on õigus esindada Seltsi kõikides õigustoimingutes.
(see on kasulik, kui teha ülekandeid, ettevõtjaportaalis toimetamisel jne.)
5.6. Seltsi nimel teostatavate tehingute, mille suurus ei ületa 1 000 eurot ja mis ei ole ette planeeritud jooksva majandusaasta tegevuskavas ega eelarves, sooritamiseks peab juhatus saama eelneva nõusoleku üle poole Seltsi liikmetelt või nende esindajatelt elektroonselt taas-esitataval kujul.

Majandusaasta tegevuskavas ja eelarves võib juhatusele ette näha mingid eelarve read teatud summadega (k.a. mingi vabalt kasutatav reserv). Samas see välistab olukorda, kus juhatuse liige kandib Seltsi konto väikeste tehingutega tühjaks, kuid säilib võimalus, et ootamatuid väljaminekuid on siiski võimalik teha, küsides selleks ennem liikmetelt luba ilma üldkoosolekut kokkukutsumata (iga üldkoosoleku kokkukutsumine ja füüsiline kokkusaamine on alati üks igavene katsumus).

5.7. Juhatus võib otsustada liikmete liikmemaksust vabastamise mõjuval põhjusel, teavitades sellest Seltsi liikmeid elektroonselt taas-esitataval kujul.

See on siis kasulik, kui mõni Seltsi liige on teinud midagi Seltsile (liikmemaksu suurusjärgus) kasuliku, kuid mille eest kuluhüvitise dokumente otseselt ei ole võimalik esitada, näiteks eraisikuna teinud mingi konkreetne vabatahtliku tegevuse (dokumentide tõlkimine, partneritega läbirääkimiste pidamine, Skoti Poolast Eestisse sõidutanud :-) jne.)

elektroonselt taas-esitataval kuju –tavaliselt email.

5.8. Ühingu juhatus:
5.8.1. esindab Seltsi Eesti valitsuse, partnerorganisatsioonide ja üldsuse ees;
5.8.2. peab Seltsi liikmete nimekirja;
5.8.3. teeb ettepaneku üldkoosolekule liikmemaksu ja selle suuruse määramiseks.
5.8.4. võtab tööle Seltsi palgalised töötajad ning sõlmib nendega töölepingud
5.8.5. valmistab ette Ühingu liikmete üldkoosolekud
5.8.6. Haldab ja säilitab Seltsiga seotud (k.a. digitaalset) dokumentatsiooni.
5.8.7. täidab muid Seltsi üldkoosoleku poolt antud seaduslikke ülesandeid.

5.9. Seltsi juhatuse liige võib:
5.9.1. üldkoosolekule esitatud avalduse alusel paluda end vabastada juhatuse liikme kohustustest sõltumata põhjusest igal ajal. Juhul, kui peale vastava avalduse esitamist on jäänud Seltsi juhatusse 2 liiget, kutsub juhatus kokku üldkoosoleku uue juhatuse liikme valimiseks. Juhul, kui Seltsi ainuke juhatuse liige esitab vastava avalduse, kutsub ta avalduse esitamisega samaaegselt kokku ka üldkoosoleku.
5.9.2 taotleda ülesannete täitmisel tehtud vajalike kulutuste hüvitamist.

10.2 Juhatus esitab majandusaasta aruande üldkoosolekule kinnitamiseks. Majandusaasta aruande kinnitamisel esitatakse üldkoosolekule revidendi või revisjonikomisjoni järeldusotsus majandusaasta aruande ja juhatuse tegevuse kohta vastaval majandusaastal. Kinnitatud majandusaasta aruandele kirjutavad alla kõik juhatuse liikmed.
10.3 Ühingu majandusaasta on 01. jaanuarist 31. detsembrini.
Kasutajanimi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kasutajanimi »

Ma võtan siis veebilehe enda peale. Nädala jooksul ehk jõuan midagi valmis võluda. voog.com abiks, seal ülilihtne teha esinduslikku lehte olemasoleva malli peale. Ma muidugi plekin siis kuutasu kinni, domeeni vaatame.

Ja muidugi peaks olema seal raha liikumise näitamine isegi kui keegi vajutab mingit nuppu kord nädalas selle tarvis. Selle peale keskendungi.
Kasutaja avatar
Qtec
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qtec »

Kuna erilist tungi pole ma täheldanud MTÜ kaasloomiseks (nimelt on vaja ikkagi vähemalt kahte isikut), siis teen ettepaneku, et loon sellisel juhul sihtasutuse. Seda saan ma ka täiesti üksinda ära teha. Vähe rohkem sebimist, sest seda Äriregistri ettevõtjaportaali kaudu kahjuks teha ei saa.

Lisainfot: http://ngo.ee/sihtasutuseasutamine
Kasutajanimi
Liige
Kontakt:

Mina võin oma allkirja sinna MTÜ asutamise paberile visata. Või kirjuta mulle privaatsõnum. Või ma kirjutan sulle ise just nüüd kohe...

Veebileht peab ootama, sest mul on sitaks tööd. Nullist tegemine võtab aega. voog.com võtab 14€/kuu + domeeni aastatasu. ma mõtlen selle üle veits, mul pole raske oma taskust maksta. domeen vaja ka välja mõelda.
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

MTÜ nimi sai juba paika ? Pakuks puusalt näiteks MTÜ Rahva Omakaitse, MTÜ Omakaitse vms. ?
Mercurius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mercurius »

Röövlid Omavahel? :lol:

Veebilehe skinne ja funktsioone pakkus vanasti Joomla!
https://www.joomla.org/
Kasutaja avatar
Qtec
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qtec »

Veidi veel kannatust. Kuid vähemasti saab MTÜ'ga nüüd edasi liikuda, sest vajalikud kaks asutajat on olemas.
Ja nii kaua, kui avaldus lõplikult esitamata Äriregistri ettevõtjaportaalis, saab nime veel väga lihtsalt muuta.
vipu
Liige

Postitus Postitas vipu »

Rahva omakaitset ei saa nimeks võtta, see nimi peaks kuuluma ERRile. Ta võib isegi kaubamärk olla.
Kasutaja avatar
Vilks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vilks »

Täna kell 16:00 oli DISCOVERY Ch kanalil saates Autokaupmehed 2/5 lõik Poolas militaartehnikaga kauplemisest. Saab osta kõiksuguseid vidinaid. Hinnad näiteks: GAZ-66 3500 eurot, tank T34 oli ka müügis jne.
Kuskil oli järelvaatamisvõimalus ka.
Vilks pidi teispool Läti piiri hunt olema?
Kasutajanimi
Liige
Kontakt:

Kodanike Turvatunde Kasvatamise MTÜ loodud, reg kood 80402310

Veebileht valmimisel.

Domeeninime ka vaja - mida arvate aadressist rahvasoomuk.ee ? Ei tohi lohisev ja pikk olla.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Kasutajanimi kirjutas:Kodanike Turvatunde Kasvatamise MTÜ loodud, reg kood 80402310

Veebileht valmimisel.

Domeeninime ka vaja - mida arvate aadressist rahvasoomuk.ee ? Ei tohi lohisev ja pikk olla.
See mtü võib tulevikus ka mõne muu projektiga tegeleda, mingi üldisem nimi ehk?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutajanimi
Liige
Kontakt:

Tekkis ühtäkki mõte. Aga kaitseliidu valmisolek üldse midagi sellist vastu võtta? Ostamegi midagi kokku lõpuks - aga kui ei taheta? Soomukid ei lähe kokku neil suure pildiga, vmt. Ülalpidamine maksab ka midagi. Ning kui praegu tahta kusagile jutule minna siis on meil ette näidata.. mitte midagi peale tahte. Muud vist üle ei jää!

Kui pole varem mainitud siis ma mainin, et kaalumise all on sellised: https://en.wikipedia.org/wiki/OT-64_SKOT

ksf Qtec on juba kontakti loonud ja ka läbi rääkinud.

Muidugi on meil vaja ka kontakt luua mõne eksperdiga kes (kasvõi meie oma isiklike kulude-kirjadega) veenduks, et meile müüakse asjalikult töökorda seatud kraami.

edit:
natuke selle ajaloost kah.
https://aw.my.com/us/news/general/devel ... edecessors
https://aw.my.com/us/news/general/polis ... ooperation
Kasutaja avatar
Qtec
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qtec »

Minu ideeks on võimalusel kaasata Milrem'it renoveerimisprotsessi (äkki saavad nad projekti sellega toetada ja osa nn õppimiskuludest oma kanda võtta - investeering tulevikku, kui edasised hooldused teha Milremis), et tekiks meil sügavam oskusteave. Edasi aga osta kõik ühikud "as is" olukorras. Vabatahtlikele siinkohal lootma ei saa jääda. Kui tegemist on ühe masinaga, siis jah, kuid eesmärgiks peab olema suurem kogus - vähemalt 10 ja rohkemgi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline