Palun selgitage. Pole vaja ülbelt lahmida. Arutelu oleks väga kasulik. Kes arvavad samuti nagu Kilo Tango (foorumis on neid palju, kuid nad on foorumis siiski vähemuses), teie arvamus vajaks ka põhjendamist.Kilo Tango kirjutas:On palju põhjusi, miks inimest lollakaks pidada. Üks võimalik eriarvamus on näituseks see kui keegi läheb tiheda liiklusega tänaval punase tulega üle tee. No ei ole eriti arukas tegu. Ma julgeks väita, et selline arutu Eestile kahjulike lahenduste toetamine saab olla tingitud ainult kahest võimalikust ilmingust. Kumbki pole eriti positiivne.Seersant Steiner kirjutas:...Minul on küsimus! Miks kõik inimesed peavad nagu üks sõna laulma ühte laulu? Ja need kes on vastu või teisel arvamusel kohe peetakse lollakaks ? ... Brixitit toetan ka!
Et kellelgi ei jääks kaksipidi mõtlemist, siis need on:
1. "Eriarvamusel" olija on vargkoloraadomardikas
2. Tegemist on pehmelt öeldes rumala inimesega
Ehk siis sa võid tunda ennast kõrvust tõstetuna kui lollakaks peetakse - see on teise variandiga võrreldes lausa kiitus.
Postitusi lugedes on jäänud mulje, et Kilo Tango arvates
1. Trumphi pooldajad on lollakad (umbes 50% USA elanikest)
2. Brexiti toetajad on lollakad (umbes 50% Suurbritannia elanikest)
3. Eestile kahjulike lahenduste toetajad on lollakad (sealhulgas ka sotdem-ide ning Reformierakonna toetaja Kilo Tango ja paljud teised on lollakad, sest nad pooldavad Eestile kahjulikku multikultuurset massimigratsiooni ja "sallivat" Eestit)
4. Kommunistide toetajad on lollakadKilo Tango kirjutas:Ma julgeks väita, et selline arutu Eestile kahjulike lahenduste toetamine saab olla tingitud ainult kahest võimalikust ilmingust.
5. Keskerakonna toetajad on lollakad
6. EKRE toetajad on lollakad
7. Kogu maailmas on lollakad need, kes pooldavad rahvusriikide säilimist ning ei poolda liigset globaliseerumist, kus kõik riigid oleks vähem või rohkem sarnased USA-ga, kus rahvused ja rassid on "sallivalt" segatud.
8. Kogu maailmas on lollakad need, kes üritavad säilitada oma rahva ainulaadset kultuuri
Võib-olla olen valesti aru saanud ja Kilo Tango ei olegi nii tulihingeline rahvusriikide vastane?