Tegelikult see Vene sõltumata analüütik tõi välja mitu punkti,mis ennustavad agressiooni.
1.Pidevalt on konsentreeritud vägesid piki Ukraina piiri ja on saadud valmis ka suur varustus ja logistikabaas otseselt piiri lähedal.
2.Hetkeline segadus Ameerikas,seoses valimiskampaaniaga.Mees toob ära fakti,et Obama ei saa seoses tähtaja lõppemisega suurt enam välispoliitikasse sekkuda.Süsteem on seal sedasi üles ehitatud,et lahkuv president ootab ära valimiste tulemused,et uut Valge Maja meeskonda viia kurssi asjadega.
3.Järjest ägenev terrorilaine Euroopas,mis minu isiklikul arvamusel on kaudselt ka Kremli teene.
4.Sülle kukkunud "kingitus" Türgi näol Venemaale.
Mehe sõnul on Putin välja käinud konkreetsed nõudmised,et sõda ära hoida.
!.Ukraina jäämine neutraalseks riigiks,kus Donbassi piirkond oleks erilise staatusega ja ei alluks suuresti Kiievile

Peale kaks aastat ukrainlaste tapmist ei ole enam võimalik võita ukrainlaste südameid lausega,olge neutraalsed!!!!
2.Võimalik on Krimmi suhtes eraldi läbirääkimised,pakun,et Putja mõtleb mingit ühishaldust,kus jäme ots on Venemaa käes.
3.Hetkel rahva poolt valitud Ukraina juhtkonna kohene lahkumine.

No comment nagu õeldakse.
Aga Krimmiga keerutab Putja sellepärast,et need on sanktsioonide põhjused ja proovitakse kinga pigistamisest pääseda.
Küll on aga ma vaadanud,et ka Ukraina armee oma propa käima lõõnud,viimati reklaamisid ennast Ukraina õhujõud,kes otseselt teatasid,et on vajadusel valmis asuma "separistidele" pommi andma.
Ja ka see tugipunktide järjest stabiilne haaramine selleks,et parandada oma kaitsepositsoone näitab mingeid ettevalmistusi rünnaku tõrjumiseks.
Muideks Ukraina metallurgid on viimase kolme kuu jooksul suurendanud 10 prossa toodangut.........oluliselt mitte ekspordiks vaid sisemaiseks tarbimiseks.
Olen kindel,et enamus sellest läks traktori-tankitehastele ja kaitsevajaduseks.