..vastan homme (ja mõnuga).Martin Herem kirjutas:..Kooritsa nõrkusega nõus ... aga nõrkade duellis, ei pruugi ta viimaseks jääda. Milline hr Helme argumentatsioon tugevavõitu on?
Täna ei viitsi enam pingutada

..vastan homme (ja mõnuga).Martin Herem kirjutas:..Kooritsa nõrkusega nõus ... aga nõrkade duellis, ei pruugi ta viimaseks jääda. Milline hr Helme argumentatsioon tugevavõitu on?
Vaatasin just (esimest korda elus, ausalt) "Seenelkäiku" telekast. Mõnigi asi tuli foorumi kontekstis äkki tuttav ette ja pani kellukesed helisema...Kapten Trumm kirjutas: See ilmselt ongi see point, mis parteide PR kontorid tagajalgadele ajas ja seeläbi Koorits klisheesid kirjutama asus.![]()
Martin Herem kirjutas:Jumal tänatud, et eksperdid ikka tõelise tõe välja toovad!
Minu 12 punkti läheb ermotile!
Vihjamisi on aru saada, et tõsisemalt plaanitakse kaitsta ainult Suur-Tallinna piirkonda ja Ämarit. Väga suure tõenäosusega saab ülejäänud territoorium olema võõrvallutaja poolt hõivatud ja see mis seal toimuma hakkab, ei kannata tõenäoliselt kirjamusta. Ega see Suur-Tallinna piirkonnale ka kerge olema saa, tõenäoliselt koondub sinna suur osa tulelöökidest (kui mitte taktikaline tuumapomm vms).
a) valesti saad aru vihjetest
b) rohkem kui "võõrvallutajaid", tuleks karta "omavallutajaid", sest see mis siis toimuma hakkab, ei kannata ...![]()
OT.toomas tyrk kirjutas:Huvitav, kuidas need PR kontorid järsku Kooritsa kirjutama panid? Tundub, et inimeste arusaamad sellest, mis on Eesti meedia ja kuidas see toimib, on kohati ikka seenelkäigu tasemel.
Kas televisioonis süüa antakse? Ja ära sa ütle, et ei anta...
Rahuaeg. Ergo- milleks meile üleüldse sõjavägi? Kui tuhandeaastane rahuriik silmapiiril terendamas? Taome mõõgad atradeks ja tõstame pensione.Ja lihtsalt Trummi trollimiseks: Kas meil on sõda? Põhimõtteliselt võib tänast olukorda nimetada siiski rahuajaks.
Pätsi diktatuur halb, iseseisvus kaotatud, demokraatia hea, Eesti iseseisvus oleks alles jäänud. Rahvas ei oleks järeleandmist heaks kiitnud, oleks ka iseseisvus alles jäänud?ermot kirjutas:Väidan, et poliitikute kohatine ebaadekvaatsus on tõsine julgeoleku risk ja Pätsi kontollimatu valitsemine eelmise vabariigi lõpuperioodil on meie kui rahva suurim läbikukkumine. Selle läbi ei olnud nimetet härrasmehel ülikeerulises välispoliitilises situatsioonis võimalik toetuda rohkem kui käputäiele nõustajatele, misläbi väga kriitiline järeleandmise otsus tehti piiratud teadmistele tuginedes ja rahva osaluse ning heakskiiduta (kui mitte valitsuse enda omata, siinkohal ajaloolased vaidlevad). Selle otsuse tegelik hind on täna meile teada. Meie hõimuvelled põhjapool talitasid targemini ja ehkki see ei päästnud neid päriselt järeleandmistest ei territooriumi ega iseolemise osas, säilitasid nad riigi ja uhkuse. Siinses kontekstis andsid nad sõjaväelastele võimaluse täita oma tõotust, kui see kellelegi korda läheb.
See on minu isiklik, ent subjektiivne arvamus. Võimalik, et ekslik arvamus, ei pea ennast jumalaks. Ei ole kõiki foorumeid siin läbi lugenud, aga ma ka ei teadnud, et mul selline kohustus on. Kui lugupeetud oponent nüüd suvatseks oma argumendid kuidagi lühidalt ja kokkuvõtlikult sõnastada, siis ma võtan luban, et võtan need kaalumiseks ja püüan vastata.andrus kirjutas:Pätsi diktatuur halb, iseseisvus kaotatud, demokraatia hea, Eesti iseseisvus oleks alles jäänud. Rahvas ei oleks järeleandmist heaks kiitnud, oleks ka iseseisvus alles jäänud?
Oled ikka need paljud teemad siin foorumil läbi lugenud, mis antud probleemistikku lahkavad, enne kui sellise <siin mõllas enesetsensuur> postitasid?
See läheks ilmselt rohkem sinna Eesti poliitteemasse küll, aga pole need ajakirjanikud nii rumalad midagi, et tuimalt PR tekste avaldaks. Muidugi on uudiste aluseks ka igasugu pressiteated ja muu selline, mis tuleb nendest kontoreist. Aga läbib ikka filtreid enne uudiseks saamist.Martin Peeter kirjutas: Kooritsa jutule võis vabalt põhiteesid anda mõni siingi esinev tegelane Reformierakonna kontorist. Ja see vaene mees kirjutas kokku ja pani oma nime alla.
Aga see pole mitte üksnes Eesti probleem, sama kehtib ka hoopis suuremates ühiskondades. Kui neist PR-kontoritest mingit kasu poleks, siis miks neid peetakse?
http://epl.delfi.ee/news/eesti/kaja-kal ... d=71217139Miks saab rahanduskomisjoni esimeheks inimene, kelle häältesaak ei võimaldanud riigikokku pääseda, vaid kes pääses riigikokku alles pärast ühe liikme loobumist (Remo Holsmer pääses riigikogusse Urmas Klaasi asendusliikmena - toim), kes on lisaks otsekanal Delfi Soonvaldiga, kui meil on palju inimesi, kes on nii hariduselt, kogemuselt, kui ka häälte arvult paremad, miks nad ei sobi?
Selline sõda käib pea igas sfääris, kuhu vähegi süveneda.Laual on olnud ettepanekud tuua lisaraha juurde, aga see on alati millegi arvelt. Kas see on maksude tõstmine, uute tekitamine, mida on räägitud. Ma ei tormaks seda teed. Pigem ma tahaksin vaadata sisse. Ma arvan, et kui täna tooksime süsteemi raha juurde, siis see tuleks millegi arvelt, kas õpetajate, tänavate-teede arvelt või kohalike omavalitsuste tugevdamise arvelt. See ei ole jätkusuutlik.
Tüüpiline valitsuskoalitsiooni jutupunkt.tommy kirjutas:
Selline sõda käib pea igas sfääris, kuhu vähegi süveneda.
Raske on olla eriline.
Hm, sinu vastus on hoopis tüüpiline. Kõik teised peavad saama hakkama sisemiste ressursside ümberjagamisega, ainult kaitsekuludeks on raha juurde vaja. Ainult et kui sinna raha juurde võtta, siis teised peavad veel rohkem asju ära jätma. Asi hakkab tsükliks kippuma...Martin Peeter kirjutas: Tüüpiline valitsuskoalitsiooni jutupunkt.
Haigekassa miinuse likvideerimise hind võib olla mõni ilus valimislubadus ehk näiteks hambaravi ärajätmine, mille kohta rahandusminister juba jõudis teatada, et selleks on raha kindlasti olemas. Ning midagi ei lähe võrreldes olemasolevaga oluliselt halvemaks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline