Näiteks kõlaks sedasi, et vastukirja autor on artikli poindist aru saanud - artikli POINT ei olnud ei KV halvustamine ega miinipildujamiinide üle lugemine.
Kuid kahtlen, et sa nimetu sellest isegi aru said - lugemist korrata

NONEHH!Antud lõik on täpselt kümnesse:
Tean, et neist asjadest ei tohi rääkida. Sest a) ei maksa rahva seas paanikat külvata ja b) ei tohi vene propagandat toita. Tegelikult on see suhtumine infantiilne. Miks arvame, et „rahvas“ on nagu kari alaealisi, kellega pole võimalik asjalikult rääkida? Et lastele anname rahustuseks kaisukarusid ja täiskasvanutele näitame maanduvaid NATO lennukeid. Siis on kõik hästi ja siis võime rahus uinuda?
või nii:meie 120 mm miinipildujatele on terves riigis laskemoona niipalju, et selle võiks ühe sõiduauto pagasiruumis ära viia
või siis USA sõjalisest ja poliitilisest toetusest kas:120mm MP miine ei ole meil piisavalt. SA varud peaks olema umbes ..... ühikut, aga hetkel on meil olemas ..... ühikut.
või nii:USA tahab saada maailmavalitsejaks ja otsib lolle, keda saaks kaasata oma mängudesse. Araabia kevad, Jugoslaavia.... Gruusias raisad said oma poisid võimule ja tulemuseks oli sõda Venemaaga. Nüüd on kord käes Ukrainal. Oli neil vaja hakata Ukrainas võimu vahetama? Oli vaja oma käpiknukud pukki upitada? Tulemus sama mis Gruusias - sõda Venemaaga. Maidanil raisad lasid ühtedest ja samadest relvadest mõlemaid pooli - teadagi kes ja milleks. Nüüd on kord meie ja teiste Baltiriikide käes....
Mõlemad jutud KUKU tel. kõnede põhjal (mitte minu arvamused asjadest).USA on meie peamine liitlane, kelle tugi ja abi on reaalne. Ilma USA toetuseta läheb meil üliraskeks oma huvide eest seista selles geograafilises punktis, kus me asume. PUNKT. Kuid ma pole rahul näiteks sellega, mida toodi põhjuseks Iraaki tungides, sest...... Ja mulle ei meeldinud näiteks Guantanamo vangla süsteem, sest...
vaid kirjutame:EKV ja EKL on sisuliselt teovõimetu ja lahingukõlbmatu, sest meil ei ole piisavalt 120mm MP miine. Ja miine ei ole selle pärast, et EKV ongi selline teovõimetu ja seal on pukis lollakad ohvitserid.
Meil on puudus 120mm MP miinidest, sest väidetavalt pole piisavalt rahalisi vahendeid ja see puudujääk tuleks kiiremas korras likvideerida vaatamata sellele, et EKV ja EKL saavad oma ülesannetega hakkama vajadusel ka ilma vajaliku koguse 120mm miinideta.
Hüva on - täpsustame siisMartin Herem kirjutas:Borja, kust sa sellise info võtsid:122mm patarei on reservistidest kokku pandud ... Sel aastal hinnatud pataljon ei ole või? Aga eelmisel aastal kol-ltn V.Lokki poolt juhitud? Ja üleeelmisel aastal kol-ltn Tõevere poolt juhitud? Rääkimata sellest, et need ju ka "kuidagi" 2.brigaadiga seotud."2. Jalaväebrigaad on lahinguvõimeline üksus" - no ärgu ajagu naerma. Maksimaalselt on sellest brigaadist olemas selle aasta Kevadtormil hinnatud jalaväepataljon + reservistidest kokkupandud 122mm patarei - kogu lugu..
Ja siis jääb üle küsida, et millest see kol Rebo oma üksusi moodustas seal KT16 ajal? Laenas Kuperjanovist?![]()
Ja mis peamine küsimus: kuhu said kõik need KRKde ajal Tapal ja Lõuna-Eestis väljaõpetatud pioneeri, ÕT, STV ja TT üksused? Kui sellele lisada sinu poolt pandud KVPS kommetaar
Selle peale soovitaksin küll akf mitte närvi minna! "Vox populi", kommentaariumid jmt ongi see koht, mille trollimiseks erinevad parteiliikmed ja putinistid käske saavad. See kehtib ka meie foorumi kohta, ehkki siit saab lõpuks bänni, kui ikka väga üle piiri minna (võiks isegi tihedamini anda s h ka valitsuse lõpmata tarkuse kiitjaile). Foorumite järgi nüüd avalikku arvamust pole mõtet mõõta, ehkki seal on asjalikku juttu ja mõistlikke arvamusi.Fucs kirjutas:Kuulasin täna KUKU raadiot.
Seal esitati kuulajatele küsimus, et kuidas nad suhtuvad Merkeli visiiti.
10-nest 8 või lausa 9 vastasid (ja panid kõik ühte patta) a`la "Merkel on USA marionett ja meie selgrootud valitsejad löövad Merkelile ning USA-le kulpi. Varsti palvetame kõik Meka poole ja USA tahab VF piiri ääres venelasi provotseerida. Ukrainas Maidanil juba USA sai mis tahtis......"
MASENDAV
No "Vox populisse" helisesid ikka pesuehtsad toredad kaasmaalased Obinitsast Assamallani välja."Vox populi"...... ongi see koht, mille trollimiseks erinevad parteiliikmed ja putinistid käske saavad.
Borja Sa ise küsid ja pikalt küsid!Jalaväepataljonidest - no neid iga aasta per üks (reserv)pataljone võib "juurde kirjutada" kuhu iganes: känseldatud KRKdesse, teise/kolmandasse/neljandasse jalaväebrigaadi, maakaitsesse - ega nende probleemid sellest ei kao: miinipildujate laskekõlblikkus/miinivaru ei parane, pioneeri- side- ja staabivarustust juurde ei teki, õppind-kogend pataljonistaape (ja tagalaid!) samuti mitte - jne jne. Sa ikka mäletad, kui kaua "kasvas" 1.JvBr staap? Tahad sa tõesti öelda, et 2.JvBr staap on "valmis"![]()
See kas mingil hetkel oli miine 2 või 20 või 2000, ei oma mingit tähtsust, sest me räägime ju konkreetsest, asjalikust väitest tekstis ... või mida?On tõsi, et teatud perioodil ei hangitud miine erinevatel põhjustel küllaldasel hulgal ning varud kahanesid. Tänaseks on hange lõppenud ja uus partii saabub juba lähiajal.
Ma päris ei nõustu selle nõiaringi püstitusega antud kujul. Ma olen kindel, et meie vastavad ministrid on piisavalt hästi kaitsejõudude võimete ja võimetuste ning ka arendamise võimaluste suhtes briifitud. Igasugu loosungid a la "2% -kõik on korras" on rohkem avalikkuse jaoks. Iseasi, kuidas see mõjutab nende uskumusi ja veendumusi, sest raha küsivad juurde tõesti kõik valdkonnad, kuid poliitikud on harjunud neid nõudmisi mitte täitma ja kuna minevikus pole seetõttu midagi väga hullu juhtunud, siis arvatakse ka, et ei juhtu ka tulevikus.pagan kirjutas:Mercuriuse tõstatatud nõiaringist:
Mina selles nii kindel ei oleks.Martin Peeter kirjutas:Ma olen kindel, et meie vastavad ministrid on piisavalt hästi kaitsejõudude võimete ja võimetuste ning ka arendamise võimaluste suhtes briifitud..
Aga vot selle osaga akf Mercuriuse sõnastatud nõiaringist olen ma nõus, et kui julged arvata, et pappi peaks juurde panema, siis oled paanikatekitaja või Vene agent.pagan kirjutas: Tänasel tundlikul perioodil tegelikult ei tahagi teravaks minna.
Õige surve avaldamise aeg oli 2 aastat tagasi. Kurss on paigas, asjadest mille elluviimiseks palju aastaid kulub ei ole täna mõtet enam rääkida.
Tuleb treenida olemasolevate vahenditega hakkama saamist, eks Putini lahkumise järgsel hommikul selgitame kes meist õige eestlane on.
Just nii ongi - taoline odav sildistamine on kahjuks peavoolu retoorika osa (või vähemalt sellele vihjamine).Sellele viitajast luuakse mulje kui põrunust või meelega jama tekitajast (loe vene agendist). Sellega peidetakse tegelikult võimatust/tahtmatust/soovimatust eelarves teatud muudatusi teha ja ebapopulaarseid otsuseid vastu võtta. Ja et laiem avalikkus rohkem ei küsiks, on käivitatud massiivne makaronide kõrvadele riputamine, tehakse liitlaste kompaniist või neljast lennukist tohutu meediasündmus "nüüd on Eesti kaitstud" (lihtsalt meenutuseks, 2015 Siilil osales eesti sõdureid ca 80 kompanii ekvivalendis).Aga vot selle osaga akf Mercuriuse sõnastatud nõiaringist olen ma nõus, et kui julged arvata, et pappi peaks juurde panema, siis oled paanikatekitaja või Vene agent.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline