Trumm, ma ei pea sind vene agendiks aga mind väga häirib sinu jätkuvalt korduvalt kasutatav väljend "makaronide kõrvadele riputamise" kohta.
See väljend "вешать лапшу на уши" on omane vene kultuuriruumile

Ma tegin pingutuse ja otsisin sünonüümi sõnastikust välja võimalikult palju eestipäraseid sünonüüme väljendile "makaronide kõrvadele riputamine"
Siin nad on, vali erinevaks puhuks sobiv:
valetama, luiskama, villast viskama, käojaani ajama, kägu ajama, udujuttu ajama, umbluud ajama, udu ajama, valet ajama, puhuma 'puhu aga puhu', hambasse puhuma, habemesse puhuma, puru silma ajama (puistama, puhuma), prügi silma ajama, vassima, valet rääkima, valetama nii et suu suitseb, suid-silmi (suid ja silmi) täis valetama, kurge viskama, võltsima, nöökima , ninapidi vedama (tõmbama), ninast tõmbama (vedama), alt vedama, haneks püüdma (tõmbama, vedama, võtma), püüdma ära tule mind püüdma, õnneks võtma, hoovi tõmbama, sisse vedama, lõnga vedama, liimile võtma, õnge võtma (vedama, tõmbama, püüdma), lohku tõmbama, alt tõmbama, külma tegema, puru silma ajama, tolmu silma ajama, prügi silma ajama (puistama, loopima, puhuma, paiskama), kärbseid pähe ajama, liiva silma puistama, tünga tegema • rohmaka võttega petta tahtma: kirvega kurge püüdma • petta saama: mööda külgi saama, pügada saama, nühkida saama, koorida saama, lakkida saama, nügada saama, nahutada saama, mööda pükse saama, vastu pükse saama, kahju kandma (saama, kannatama), kraesse saama, kaela saama, külge saama, tünga saama, pikka nina saama, pika ninaga jääma, alt minema, orki lendama (kukkuma, minema), lõksu minema, sisse kukkuma, alt lendama, õnge (õnge otsa) minema (hakkama, kukkuma), liimile (liimi peale) minema (sattuma), [petturi] võrku langema
Ma mõtlen, et kui adressaat sõnumi kätte saab siis kustutaks teema ära. Ma postituse algses asukohas juba mõtlesin, et kustutaks ära ja saadaks adressaadile privaatselt. Aga mul on tunne, et ma olen sellest talle privaatselt juba märku andnud, et seekord tungivamalt ja avalikumalt siis.
Bljääd.