OT küll siin teemas, aga kuna TEIE tundub EI JÄTA, siis....
....Mis ma tahan öelda on see, et siin Milnetis on HEAD kaasfoorumlased minu tagasihoidlikule isikule juba küllalt ja
liigagi palju tähelepanu osutanud, ning ka lisaks kõigele muule (ametlikule) oma isiklikust initsiatiivist ja heast tahtest mind meeles pidanud.
Ärge arvake, et ma ei mäleta, või ei hinda seda.
UKR värvides "Tiiger" seisab riiulis aukohal koos hinnalise pussnoaga kõikidele vaatamiseks ja Akf Lemeti raamat (mis sai tõukeks ise sellele hiljem täiendusi hankida) samasugusel aukohal minu raamaturiiulis.
Родина вас не забудет!
Isegi üks härra kolonel on leidnud aega oma ülitihedas ajagraafikus, et oma hindamatut aega minu peale raisata ja oma külaskäiguga austada... USKUMATU, mehed!
Nüüd siis härra Kulibin ja Cam`on Door Svejk siin minu süümepiinu süvendamas
Ma pole eelmistestki üle saanud härrased!
Kuna minu panus Teie toredasse meeleollu oli eranditult virtuaaldigitaalne (antud hetkel siis nende MSL pagunite näol), siis lubage teha ettepanek vastutasuks: piisab selle pädeva fileerimisnoa pildist samuti virtuaaldigitaalselt, mille võib mulle ilusasti internettide vahendusel ära saata. Luban, et prindin selle välja, raamin ära ja panen riiulisse järgmisele aukohale. Cam`on Door Svejki vaheltkasu.. sry VAHENDAJATASU ma lähen ükspäev nagunii ja õiendan ära....siis kohe, kui aega on...mida mul ei ole....aga lootust on
AGA et nüüd terve post OT poleks, aga aega nagu ka pole, siis vaatan mida ma leian kiiruga oma kasti kõvakettalt.....
ma ei tea kust ja miks, aga millegipärast on mul arvutis selline pilt
(Zoovolinikele ja teistele teadmiseks - NB! Tegemist EI OLE minu koeraga!)
HOT DOG

- hotdog.jpg (67.8 KiB) Vaadatud 8089 korda
Siis ühel päeval tegin taustauuringuid ühele sõidukile ja ette viskas sellise pildi, mis minu kui rikutud huumorimeelega kodaniku suu naerule kiskus ja millest ei saanud jätta tegemata ekraanitõmmist

- zaiebn.png (80.07 KiB) Vaadatud 8089 korda
..ja millegipärast on mul siin ka üks selline asi

- Looduskalender.gif (5.29 MiB) Vaadatud 8089 korda