Viskasin ka väikese aluse valmis, tiba tahab siit sealt kohendamist muidugi veel:

/P
Antud probleemi vastu aitab üks väike nn. lego dio.Hertsog kirjutas:kõrgemad jõud vist annavad mõista, et lennukid ikka pole minu ala ning tuleb tankide juures püsida
Ma julgeks korrata Paraovozi ammust küsimust, et mis selle Zvezdaga ikkagi viga oli? Plaanis oli kord seda toorikuna kasutada, äkki oleks abiks teada. Ma küll usun, et sa teeks sellest ilusa asja valmis. Kui tahtmine juba täiesti maha käind, siis küll, aga äkki siiski? Motiveerimiseks sobib tõesti su enda tekst eelmises postituses viidatud lõiust;)Hertsog kirjutas:minust jääb ta hetkel lõpetamata. sest zvezda Junkers "vedas alt". eriti vinge on see, et olles tellinud uue asenduslennuki (Eduardi oma seekord), siis ESIMEST korda elus lasi ebay müüja mind üle ning seda lennukit ma ei näe enam kunagi...
no sellega oli nii, et esiteks kasutan ma muidugi ainult paypal-i, ehk siis see on omakorda veel "katus". aga lugu oli lihtne, tellisin prantsusmaalt. 1,5 kuuga ei tulnud kohale. polnud märgitud, et "saadetud". kirjutasin kutile. et võtku kokku ennast. avasin ebays "kitumisetoimiku" - seal on klausel et (vist) 10 päeva on aega müüjal reageerida, või siis reageerib ebay. no ja aeg sai täis. ebay ütles, et sitt lugu valge mees ja kandis mulle raha tagasi. minu jaoks teema lõppenud. a kirjutasin veel selitsimehele "neutraalse arvustuse" et 0 kommunikatsiooni ja ebay refunded. see ei olnud esimene sellesisuline teade.Aga ebay kohta küsiks, et kas kasutasid ka raha tagasi saamise võimalust? Mul endal on seal üle laskmisega nii, et minu u 300 tehingu peale meenub u 4-5 tünni. Aga kui viimane välja arvata, siis on need ajast, mis see lihtne raha tagasi saamine veel võialik polnud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline