Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
- Chupacabra
- Liige
- Kontakt:
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Märt Sults presidendiks!!!
See teeb tervest Eestist suure kasiinosaareChupacabra kirjutas:Märt Sults presidendiks!!!

Nojah. Nn. hädatapukoalitsioon meil juba riigikogus on, nüüd siis saame ilmselt "hädatapupresidendi" ka. 

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
EKRE võit võib osutuda lühinägelikuks, kui Kaljurand otsustab uuesti kanditeerida.
Ja kust leitakse kahe nädalaga uus kanditaat, kelles on presidendimaterjali laiema kandepinna jaoks?
Räägitakse Jüri Luik ära?
Ja kust leitakse kahe nädalaga uus kanditaat, kelles on presidendimaterjali laiema kandepinna jaoks?
Räägitakse Jüri Luik ära?
See mis saab edasi on paras küsimärk. Spekuleeritakse isegi erakorraliste valimiste teemal.
Uuesti ei kandideeri keegi. Mis mõttes, kord on sind juba maha hääletatud, siis lähed uuesti...? Helmel võib ainukesena motivatsiooni olla, et äkki saab seekord 20 häält 16 asemel.
Kes siis Riigikogus uued kandidaadid on, mis te arvate? Indrek Tarand, Kadri Simson...?
Kes siis Riigikogus uued kandidaadid on, mis te arvate? Indrek Tarand, Kadri Simson...?
Viimati muutis Kriku, 24 Sept, 2016 17:31, muudetud 1 kord kokku.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Chupacabra
- Liige
- Kontakt:
Räägitakse, et Eiki Nestor tuleb uuesti Riigikogus. Ja kui siis kah ei saa valitud, siis peaks erakorralised Riigikogu valimised tulema. Põhiseadus läheb niiehknaa remonti.
Üldiselt mina olen ka tulemusega rahul... Eks nad kõik olid üsna töllakad, kes ilmselgelt valesse kohta sattunud, kellel igasugu luukeresid kapis. Kaljurannast on natuke kahju, aga mis tal ikka, saadetakse varsti jälle kuhugi suursaadikuks. Kui välisministriks tagasi ei nimetata 

Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Erakorralisteks parlamendivalimisteks veel põhjust ei ole. Põhiseaduslikku kriisi ei ole, pigem riigimehelikkusetuse kriis ning see eest vastutavad ikkagi need 61 võitlejat mitte valitsus ega parlament.
Aga kui nüüd teisel ringil ka ei tule, siis...
Aga kui nüüd teisel ringil ka ei tule, siis...
My fair lady.
Kahju tõesti et tulemata jäi, toetasin ise Kaljuranda, aga oleksin leppinud ka nii Kallase kui Jõksiga. Loodetavasti sellest komejandist õpitakse vähemalt midagi ja vastav muudatus ära tehtakse et tulevikus sama trall ei korduks. Eestlased on teisele eestlasele jala taha panemises ikka krdi osavad. Et kui mina oma tahtmist ei saa, siis tõmban lapsiku jonniga kogu asjale vee peale...
Luukered kõigil. Natuke arusaamatuks jääb see Jõksi siunamine. Mis luukered tal on? Ja sama küsiks ka Repsi kohta?Kriku kirjutas:Üldiselt mina olen ka tulemusega rahul... Eks nad kõik olid üsna töllakad, kes ilmselgelt valesse kohta sattunud, kellel igasugu luukeresid kapis. Kaljurannast on natuke kahju, aga mis tal ikka, saadetakse varsti jälle kuhugi suursaadikuks. Kui välisministriks tagasi ei nimetata
Evelyn Sepp jt. propageerivad Ülle Madiset.
Jõks on minu jaoks ebameeldiv konkreetsel põhjusel. Tema tibi pandi täiesti ilma vastava kvalifikatsioonita mõni aasta tagasi Loodusmuuseumi direktoriks, kus siis hakkas suht ülbelt lammutama. Et see juhtus ilma Jõksi toetuseta, keeldun uskumast. Ma ei seedi niisugust asja põhimõtteliselt.
Teisest küljest, kui ta oleks presidenteerunud, oleks LM tibist ka lahti saanud
Repsi liigitasin nende hulka, kes on vales kohas.taara kirjutas:Luukered kõigil. Natuke arusaamatuks jääb see Jõksi siunamine. Mis luukered tal on? Ja sama küsiks ka Repsi kohta?Kriku kirjutas:Üldiselt mina olen ka tulemusega rahul... Eks nad kõik olid üsna töllakad, kes ilmselgelt valesse kohta sattunud, kellel igasugu luukeresid kapis. Kaljurannast on natuke kahju, aga mis tal ikka, saadetakse varsti jälle kuhugi suursaadikuks. Kui välisministriks tagasi ei nimetata
Jõks on minu jaoks ebameeldiv konkreetsel põhjusel. Tema tibi pandi täiesti ilma vastava kvalifikatsioonita mõni aasta tagasi Loodusmuuseumi direktoriks, kus siis hakkas suht ülbelt lammutama. Et see juhtus ilma Jõksi toetuseta, keeldun uskumast. Ma ei seedi niisugust asja põhimõtteliselt.
Teisest küljest, kui ta oleks presidenteerunud, oleks LM tibist ka lahti saanud

Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Variandid on järgmised tõenäoliselt? Eeldusel, et koalitsioon saab olema ühtne.
Koa+KE - Jäme ots vast KE käes, kas võib kandidaadiks saad mõni nende salongikõlbulikum liige? Pooled keskikutest rõõmsad, et ära valiti, pooled rõõmsad, et lahti sai.
Koa+VE+1? - Võib-olla isegi lihtsam kui KEga kauplema hakata? Kuigi tunduvalt ebakindlam variant. Kui tahetaksegi võimalikult neutraalset ja parteiülest kandidaati, siis võib see VE retoorikaga hästi kokku sobida.
Koa+KE - Jäme ots vast KE käes, kas võib kandidaadiks saad mõni nende salongikõlbulikum liige? Pooled keskikutest rõõmsad, et ära valiti, pooled rõõmsad, et lahti sai.
Koa+VE+1? - Võib-olla isegi lihtsam kui KEga kauplema hakata? Kuigi tunduvalt ebakindlam variant. Kui tahetaksegi võimalikult neutraalset ja parteiülest kandidaati, siis võib see VE retoorikaga hästi kokku sobida.
My fair lady.
-
- Liige
Uued nimed tulevad, eelnevat kuut ei hakata üles seadma - on 2 korda põrunud, väga keeruline seletada avalikkusele, miks 2X läbi kukkunu peaks kandideerima.
Jõks ja Reps ei sobi juba isikuomaduste tõttu, puuduvad kogemused ja autoriteet, ei tundu olema just eriti laia silmaringiga. Jõks on kohtus esindanud Eesti Gaasi vähemusosanikuna Gazpromi, tänu Jõksile oleks riik ilma jäänud 45 miljonist eurost ja CAF trammidest. Jõks oli siiski IRL-i kandidaat, kellega Reformierakond korduvalt valitsuses olnud, seega valitsusele igati sobilik kandidaat.taara kirjutas:Luukered kõigil. Natuke arusaamatuks jääb see Jõksi siunamine. Mis luukered tal on? Ja sama küsiks ka Repsi kohta?
Viimati muutis kallek, 24 Sept, 2016 18:20, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist