Tuvastada Vest
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
Боец инженерно-штурмовых частей РВГК
(1943 – 1945)
http://rkka.ru/uniform/files/arm3.htm

Гвардейцы-штурмовики 1-й ШИСБр.
1-й Белорусский фронт, лето 1944 г.

Гвардии старший сержант Боготников,
1-й Белорусский фронт, лето 1944 г.[/url]
(1943 – 1945)
http://rkka.ru/uniform/files/arm3.htm

Гвардейцы-штурмовики 1-й ШИСБр.
1-й Белорусский фронт, лето 1944 г.

Гвардии старший сержант Боготников,
1-й Белорусский фронт, лето 1944 г.[/url]
Sakslased kasutasid raudrüüsid küll, aga ainult I MS ajal. Võimalik ka see, et kuna soos kaevuda suht raske siis anti need välja vägedele kes võitlesid krivasoos. Kildude eest andis ta ka vast mingi kaitse ja püstolite eest. Muu lendav ja vilistav kraam lõi selle terase ikka auklikuks küll. Venelastel olid Krivasoos ka jalastel lohistatavad terasplaadid, laskeavaga keskel. Olen neid seal, soos hulkudes, ise leidnud, ära tassima ei hakanud kuna nad raiped kuradi rasked ja soos....
Napoleoni aegadelgi kandis nii mõnegi riigi raske ratsavägi kürasse ja kiivreid. Tolle aja tingimustes oli see vest isegi suht kuulikindel.
Napoleoni aegadelgi kandis nii mõnegi riigi raske ratsavägi kürasse ja kiivreid. Tolle aja tingimustes oli see vest isegi suht kuulikindel.
aga mina olen Moskvas käinud 
-
Un' Recluta
- Liige
- Kontakt:
Kuulikindel vest
Oskab keegi teha lühikese ülevaate sellest riietusesemest.
Omal on vastuolulised arusaamad. Olen kandnud ja testinud kahte erinevat tüüpi vesti. Esimene oli metall soomusega ja kaalus 16 kg. ca 100'lt meetrilt võttis AK 74(5,45) selle läbi. Hiljem oli plastikplaatidega 8kg kaaluv- selles 10 m'lt sama relvaga läbi ei lasknud.
Nüüd aga loen, et eritellimusel eliit eriüksusele valmistatud vest(titaan?+ süsinikkiud) lastakse läbi 100m pealt. (ei tea relva liiki ja kaliibrit millega lasti) - suure tõenäosusega RPK(7,76) või siis SVD sama kaliibriga.
Omal on vastuolulised arusaamad. Olen kandnud ja testinud kahte erinevat tüüpi vesti. Esimene oli metall soomusega ja kaalus 16 kg. ca 100'lt meetrilt võttis AK 74(5,45) selle läbi. Hiljem oli plastikplaatidega 8kg kaaluv- selles 10 m'lt sama relvaga läbi ei lasknud.
Nüüd aga loen, et eritellimusel eliit eriüksusele valmistatud vest(titaan?+ süsinikkiud) lastakse läbi 100m pealt. (ei tea relva liiki ja kaliibrit millega lasti) - suure tõenäosusega RPK(7,76) või siis SVD sama kaliibriga.
Piire, mis on mõõgaga tõmmatud, pliiatsiga ei paranda.
-
furor aesticus
- Liige
- Kontakt:
Re: Kuulikindel vest
Oled kindel, et see oli ikka kuulikindel vest? Mitte killuvest? Soomusvest?Peter[L] kirjutas: Olen kandnud ja testinud kahte erinevat tüüpi vesti. Esimene oli metall soomusega ja kaalus 16 kg.
Minu arvamus on, et yhtegi vesti ei saa teha kuulikindlaks.
Ee, mis asi on RPK 7,76 ? Ja SVD 7,76Peter[L] kirjutas: ca 100'lt meetrilt võttis AK 74(5,45) selle läbi. Hiljem oli plastikplaatidega 8kg kaaluv- selles 10 m'lt sama relvaga läbi ei lasknud.
Kui sa motled RPK kaliibriga 7,62 siis on ikka päris kova läbilöögivahe, sest teatavasti SVD padrun on "veidi" suurem.
Et siis kumb relv laskis 100 m pealt läbi? Päris loogiline oleks, et RPK ei lase ja SVD laseb...Kui on hea vest.
Voi käib jutt mingist muust RPK'st millest ma kuulnud ei ole?
Isiklikult arvan, et SVD kuuli voib pidada Vene armees kasutusel olev soomusvest, mille lisa-esisoomuse paksus on aukartustäratav (ja kaal samamoodi)
Eesti eest!
- Sharpshooter
- Uudistaja
- Kontakt:
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
Mis see on?
Leidsin mingi asjakese. Tundub olema nagu keha kaitseks. ligi 3mm paksune teras, aga kuul on ikkagi läbi jooksnud. Oskab keegi öelda, mis või mille küljest see on?

venelastel olid sellised kuulivestid seljas, nagu rüütlitel.

Viimati muutis suurpomm, 03 Juul, 2006 22:20, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], mongol ja 1 külaline