Kui leian otsingutel inimsäilmed ...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Aga kuidas on lood vankade säilmetega?
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Aga kuidas on lood vankade säilmetega?
Venemaaga pole sõlmitud ühtegi kokkulepet, sellele vaatamata tegutsevad Vene konsulaadi ja Suursaatkonna tegelinskid meil nagu oma "kuhnjas". Oleks vaja neil hapnik kinni keerata, siis ehk hakkavad diplomaatilisi kanaleid pidi asju ka korrektselt ajama, aga selle probleemi lahendus asub väga palju kõrgemal minu volitustest. Võib ilma liialdamata öelda, et tegelikult ei huvita selle valdkonna korrastamine kedagi.
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Aga on ka vankadel laibakad reeglina küljes või ei, millejärgi neid kuidagi tuvastada on võimalik?
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Arnold
Liige
Kontakt:

Reeglina ei ole ja ei tuvastagi kuidagi. Hea kui mõni viisnurgaga nööp on, et üldse aru saada, mis ajast ja tõust kontmehega tegemist!
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Venelaste tuvastamisega on väga suuri raskusi.Huvitav,et venemaal langenutel oli kõik vajalik kaasas.Olen neid venelasi hulgi näinud,kuid tuvastada olen saanud vaid ühe ja ka see tuvastus pole päris kindel,kuna andmed olid välipudelile kraabitud. Hoopis kummaline lugu on siis kui leiad säilmed millel jalas saksa saapad,frentsinööbid ja püksihaagid saksa omad,aga köige peal on veel vene munder.Selliseid tuleb aeg - ajalt Auvere kandis ette.
vdreving
Liige

Arnold kuidas Sul eelmisel aastal kindrali otsingud läksid?Nagu aru sain arvas see mees,et on tee all? Mul jälle kaks meest väidavad,et ei ole tee all.Ja äkki polegi Schverin vaid möni teine kindral?Tekib küsimus kuidas nad selle Schwerini laiba venelastelt kätte said ja sinna matsid?
metsawend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metsawend »

Kuidas aga peaks Saaremaal käituma ja kelle poole siis pöörduma kui oled kontmehe peale sattunud.saatke mulle privas sönum.
raits756
Uudistaja
Kontakt:

saksa sõdur maa sees.

Postitus Postitas raits756 »

Mul oleks selline küsimus,et kuidas oleks võimalik leida karjamaale maetud saksa sõdurit.Metalliotsija ju luukere peale undama ei hakka.Sõja ajal olid külamehed ta kuhugile matnud,aga täpselt ei tea.territoorium on umbes 2 hektarit.Ja kusagil lähedal peaks olema ka kümmekond vene miinipilduja miini.Kui ohtlikuks on nendes olev lõhkeaine tänapäevaks muutunud?
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Ega nad teda alasti ei matnud? :D
Alati on sellised detailid mis reageerivad-nööbid,pannal,zetoon jne...
Arnold
Liige
Kontakt:

Lühidalt öeldes: lõpeta jama! Ei leia Sa sealt sellistel tingimustel kedagi. Kui mind ei usu, siis küsi Drevingu Ville käest! Ja milleks Sulle saksa sõduri säilmed?
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taipohh »

kui zetoon kaelas ja loetav,siis üks kadunuke jälle kirjas.
kui leiad siis anna vastavale org. üle ja nad tegelevad asjaga ise.
Kui ma oma suhkru normi ei saa, siis ma vihastan!
vdreving
Liige

Arnoldil õigus.Lolliks otsid ennast ja milleks? Juhul,kui seda põldu pole haritud ega maaparandust tehtud võib mingit lootust olla.Ka sajane kalmistu kaotab ennast väga lihtsalt ära,mis siis ühest maetust rääkida.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... 8297&kat=1
Käis keegi järgis ära? Jälle langevarjur?
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Eelmise veeuputuse aegu saite ju kahe mehe säilmed kätte. Olla langevarjurid. Mis kogu loost üldse edasi sai? Või lükati otsad vette tagasi.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Väidetakse jah, et langevarjurid, aga kas kellelgi neist leitud kiivritest mõni foto ka on? Või üldse on kellelgi infot Eestist leitud langevarjurite kiivritest või muust varustusest?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline