
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... rLxJxjwVMY
Nagu kaks tilka vett: Johnny Rotten (Sex Pistols)krizz kirjutas:
V. Zukker(Tsukker), Eesti Laskurkorpuse ohvitser. Portree.
Selline kuulikindel soeng vääriks juba omaette medalit![]()
Tegelikult tegu siiski söödava kraamiga ja mõned peavad seda delikatessiks.
Annan väiksed soovitused selle fiski õigeks käitlemiseks:
1. Kui oled selle karbikese kusagilt hankinud ja otsustanud sõpradega pisut strömmida, pea meeles, et seda pommi ei too siseruumidesse.
2. Avamiseks on tarvis korraliku varusrust mis koosneb suurest ämbrist külma veega ja muidugi heast konserviavajast.
Avamisprotseduur on nagu sprottide puhul, erinevus vaid allveetöödes ... Kabi kaas jäta üleskiskumata, lahtilõikamisest esialgu piisab.
3. Peale avamist jäta karp sinna vette umbes kümneks minutiks ligunema, misjärel vaheta vesi. Veel kümme minutit ligunemist ja võib karbi välja koukida, ettevaatusest siiski hoida karpi allatuult !
4. Kui väga hull ei tundu, võib asuda sakummi valmistamise manu. Selleks on tarvis leiba, taluvõid ja sibulat ja pisut sidrunit. Üldiselt tehnoloogia sama, mis kiluleival, ilma munadeta. Kui kandik on leivakestega täitunud, saabub kõige raskem etapp, nimelt tuleb see panna viieks minutiks sügavkülma. Eldan, et külmkapp on õues või verandal.![]()
5. Manustamiseks on tarvis ohtralt viina. Saja grammi kaupa on paras ja see külm strömmfiskiamps on täitsa maitsev.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist