Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Svejk »

Koppisin selle vestluse ka oma lemmikteemasse: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 81#p494281
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

Kaesin youtuubi üle ja võib öelda et karpides on ikka väga erinevat ollust.
Alates "korralikust" kalast kuni arusaamatu lögani st kahvli otsa jääb luustik.

https://www.youtube.com/watch?v=_E6JM0Nm8Ms

Vaadake alates 5:20
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

Tapper kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=_E6JM0Nm8Ms
Vaadake alates 5:20
:shock: See on juba mätä ja sõõdavaks kõlbmatu.

Niimoodi peab see kala välja paistama:
http://www.magnetmagazine.com/wp-conten ... ing360.jpg
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

kas asja mõte polegi kala mädandamine,, veinifriigid nimetaks seda küpsuseks :roll:

Päeva nali mu oma kodust
8a poeg ütleb: issi T-34 ei ole taga paake ise näpib minu lapsepõlve mänguasja metallist T34 3 rubla ja 60 kop.
Mina: pojake on vaata see su käes on T-34.
Pojake: Aga issi WoT mängus ei ole T-34 paake paagid on T34-85
Kraban intermeediumi lahti ja häbi enda pärast ja uhkus poja pärast täidab rinda.

Miskipärast on kogu aeg silma jäänud ja ajju kinnistunud paakidega variandid ja et oli T34 millel külgede peal paake polnud, oli minust küll mööda läinud.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Jutt jummala õige. Endal kah sihuke ekslik pilt silme ees, kuigi T-34 on ainuke tank, mis siiani mudelina lõpuni kokku pandud..
Pilt
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

lant kirjutas:Rootslaste rahvusroog on vast ikka surströmming.Mitu korda olen mõelnud, et prooviks ära.Aga vist jääb ära...
https://youtu.be/Cqe8iUjmLds :D
naersin südamest. eks ta üks vana ekstreemspordi värk ikka ole.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

Svejk kirjutas:
Tegelikult tegu siiski söödava kraamiga ja mõned peavad seda delikatessiks.
Annan väiksed soovitused selle fiski õigeks käitlemiseks:
1. Kui oled selle karbikese kusagilt hankinud ja otsustanud sõpradega pisut strömmida, pea meeles, et seda pommi ei too siseruumidesse.
2. Avamiseks on tarvis korraliku varusrust mis koosneb suurest ämbrist külma veega ja muidugi heast konserviavajast.
Avamisprotseduur on nagu sprottide puhul, erinevus vaid allveetöödes ... Kabi kaas jäta üleskiskumata, lahtilõikamisest esialgu piisab.
3. Peale avamist jäta karp sinna vette umbes kümneks minutiks ligunema, misjärel vaheta vesi. Veel kümme minutit ligunemist ja võib karbi välja koukida, ettevaatusest siiski hoida karpi allatuult !
4. Kui väga hull ei tundu, võib asuda sakummi valmistamise manu. Selleks on tarvis leiba, taluvõid ja sibulat ja pisut sidrunit. Üldiselt tehnoloogia sama, mis kiluleival, ilma munadeta. Kui kandik on leivakestega täitunud, saabub kõige raskem etapp, nimelt tuleb see panna viieks minutiks sügavkülma. Eldan, et külmkapp on õues või verandal. :wink:
5. Manustamiseks on tarvis ohtralt viina. Saja grammi kaupa on paras ja see külm strömmfiskiamps on täitsa maitsev.
Aga mõtle mitu sajandit ja kui palju inimelusid ohverdati, et see täpne protokoll ilmselt katse-eksituse meetodil välja töötati
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Svejk kirjutas:Teatan tagasihoidlikult, et nagu minule teadaolevatest andmetest selgus,
siis viibib akf Vuks kõrgenenud vereringe rõhuga hospidaalis, põhjusena väidetavad vägivaldsed muutused tema pannkoogiretseptiravimis,
milledele tema õrn ja akuraatne hing ning vüüsilise ette valmistuse puudus vastu pidada ei suutnud ja sedapsi reageerida võtsivad.

Kuni meie valmistume kõige halvemaks ja ootame tema tagasitulekut tervete kilda, seniks üks lisa nael tema kirstu kaanele......

..aaaga ei osanud õnnetu Boooris (palun mitte segi ajada austet moderaatoriga! 8) ) ega ka veelgi õnnetum akf Vuks uneski näha sellist läänegootide vandalismi akti nagu allljärgnevas vidios mis vereringe sootuks seisma paneb...

Boorise "idabloki elegantne randmeliigutus" kahvatab berserkerite poolt ülesklopitud vahu- ja tolmupilve ees.
(akf Vuks langes juba tiitrite ajal teadvuseta olekusse ja tema vererõhu mõõdu aparaat plahvatas ülekuumenemise tagajärjel....)

Rootsi rahvuslik söömaaeg koos toidutegemisega vigases inglise keeles:

Painful Patriotic Pancakes
https://www.youtube.com/watch?v=y463g76MFRw
NII !

Kurat, see asi tahab siin täpsemat äraõiendamist nüüd !

Meie lahkesti raiskasime (justnimelt raiskasime!) oma pühendumust ja aega vheissbuukis, härra SVEJK-iga suheldes, mida kasutati ära absoluutselt pahatahtlikult selle pannkooginduse peaideoloogi poolt!

Jah, me oleme Teie kurvastuseks nüüd haiglast tagasi, aga meie närvikava enam ei taastu mitte pärast sellist pahatahtlikku ärakasutamist....

Et lugudegapeetud kaasfoorumlase kogu kuritegelikust plaanist TÄIT pilti saaks, selleks tuleb nüüd lihtsalt kogu vheissbuugi eilne sisu siia ära koppida....

Tingmärgid: M - mina S - tema.

20.12.2016 Kell 11:41

vanasti tegin pannkooke hapupiimast, aga kuna tänapäeva piim pole enam PIIM ja ei hapne, sis tuleb teha keeeefiiiriga ja sooodaga jne

- ma kuulan suure huviga, kui õpetad tegema viithout nisujahuga

noo ja nisujahu piab ikka olema ma arvan, muidu tuleb kräpp... ja MUNA ei tohi liigapalju panna muidu tulevad nigu kummist, eriti pärast mõningast seismist ja hiljem järeltarbides....
niisiis... tuleb võtta 1 liiter keefiiiiri (soovitavalt siis nt geeefiiliuse 3,5%), 7 detsi jahu, kolm muna, 1TL soodat, 1TL soola, 2supiL suhkrut.... ja SOODA tuleb sisse panna kõikse viimasena, vahetult enne pannile ajamist

- kuda on mugav seda jahu mõõta?

nu 7DL on kolmveerand 1 kilost jahupakki umbes...
7-8 dl võib panna...see on tunde järgi...aga rohkem ei tohiks ja vähem ka mitte, tulevad nigu saapatallad võisiis nigu plötskid

- ma teen täna pannkooke. kas riivjuustu võib kaa panna?

ei mingit riivjuustu krt
see on juba TUUNITUD toode ja mulle absull ei maitse igasugu TUUNITUD tooted, kus ORIGINAALIST on miski saast tehtud !!!!
nn "tootearendus"
on saatanast !

...mikserdad munad laiali ja segad keeeefiiri sisse, sis paned suhkru ja soola ja muudkui mikserdad-klopid ja sis paned jahu ja koogelmoogeldad taignaks ja sis paned lõpuks 1TL söögisoodat sisse ja sis pannile !
see kogus on MINU kõige optimaalsem KOGUS pannkooke kodo toota... kõik süüakse ära enne, kui kaus täis saab rsk

ja need kõlbavad ka sis süüa, kui on juba kaks-kolm või nii edasi päeva seisnud..on endiselt pehmed ja kohevad ja ülihääd

mingil juhul EI TOHI kasutada valmis pannkoogijahu ! see keerab pannkoogid pekki. katsetatud ja garanteeritud !

kusjuures vanad inimesed (vanaemad, vanavanaemad jne) tegid seda asja veel peenemalt....klopsides eraldi laiali munavalge ja kollase ..... a sel pole erilist mõtet, sest lõpptulemus on üsan samalaadne ja äravahetamiseni sarnane

aga kui tahad, sis võid katsetada.... rebud koos suhkruga klopid laiali, munavalge vahustad eraldi ja lisad tainale

teoreetiliselt peaks tulema kohevamad ja õühulisemad niiviisi, a kuna söögisooda ajab koos keeefiiiriga naguni asja kohevaks, sis pole erilist vahet

sellel on sis mõtet, kui teed ilma soodata...mida maisoovita aga absullll
hokkei ma joooksen teise arvuti taha nüüd

- kefiiiiri. Kas võid v õli paneb taina sisse?

EI, ära pane miskit MUUD PALUN !
Pee Ees ! need on ohvkoos need pisikesed ja paksud koogid mitte ülepanni pliinid eksole.... ja kõikse maitsvamad kas pädeva moosi või meega nt. ...krt kõikseparem muuarust veel eriti toormoosiga
maasika toormoos? metsmaasika toormoos??

...

kell 14:48

- sukurt pold...
suhkurt polnud, panin mett, küüslaugusoola, pitsamaitseainet, pipart, 3 muna pool keefirit pool vett - krt vöi oli see keefir oopis pett...

nii, Teie keerasite oma pannkoogid nimelt PEKKI praega seal oma mee, KÜÜSLAUGU!!!SOOLA, pipra ja veega...
ma olin vahepeal mugavalt ära korra.. ja selle ajaga jõudsite TEIE kõik peppu keerata ma vaatan...

- no see on see kõikse keerulisem, eksole.... osa suhkrust asendasin siiropiga. Keefirti kohapealt valetasin, naine alles toob, maitaht oma gefilust raisata

a kas sa tead keemiat niipalju, et võid olla kindel asjaoludes, kuidas see SIIROP reageerib nt. soodaga erinevalt suhkrust, mis tuli segada munadega kokku?

- Kohe hakkan sibulaid allapraadima, see annab sellise tummise maitse pannkoogule

Teie olete HULL !

- ei, miks, rahunege

Teie rikute ära HÕRGU maitseelamuse TÄIELIKULT...kasutades suhkru asemel siirupit ja mingiks aluseks kusagil seal veel SIBULAID...

- siirupi koha pealt valetasin
jõudsin panna teelusikatäie mett, kui alt suhkru üles leidsin...

suhkur ja sool just sellises kombinesoonis, nagu sai esitletud, on maitse juures asja VÕTI

- ja ma arvan et panen veel võid sinna sisse

ja see on TÄIESTI mõistetamatu, kuda siis nüüd EI OLE ühes laevatöökojas SUHKURT ??
VÕI KILLIB SELLE STRUKTUURI ÄRA !

- ma ei joo suhkurt ja kõik kes külas käivad on mu sellise harjumusega püstihädas

sis osta parem valmis pannkoogi jahu ja tee piimaga või veega või midaiganes ja pane VÕID sisse ja saad TOOTE -
pannkoogilaadse toote..

- ma ei pane võid, ma lihtsalt tahtsin tõsta teie vererõhku

TEIE IHKATE meie surma rsk !
aga MEIE ei tee seda HEADMEELT TEIELE MITTE ! ! !

- aga ma annan kindlaste teada, kuidas läks. pliit juba soe ja eila suitsuribikontidest keedetud (Grossi) supp soe

ma tahan et TEIE saadaksite mulle ÜHE pannkoogi OMNIVAGA ja ma sis vaatan seda asja veel, et misasja Teie seal teete...
kurat jaura siin pannkoogiprohvaanidega rsk nii, et munad märjad...

- ma saadan maksimum mingi koduvidiolaadse toote, kuidas me siin matsutame ja mulle selga patsutame, kes niivõrdsellise hää rrretsepti välja mõtles...

....

kell 15:30

- nii, kuidas praadida? kui palju õli, kui kuumaks?

õli maitse järgi.... kui tahad väherasvaseid, pane vähem... mulle maitsevad aga veits suurema õliga tehtult... jäävad krõbedamad

.....

kell 17:30

- kui pliit jahtuma hakkas ja söed all olid, siis tulid normaalsed - kõige viimased reliikviad...
suhkurt soola ja pipat pidi juure panema ja jõle paks taigen tuli. Kallasin kulboga kuhja keskele ja siis öörusin puulabidaga laiali...
naine kiitis, krõbedad kohad...

MISASJA !!!
APPPIIII !
"suhkurt soola ja pipat pidi juure panema ja jõle paks taigen tuli. Kallasin kulboga kuhja keskele ja siis öörusin puulabidaga laiali" - MISASI SEE ON ??
....infarkt..... oht..... tuleb kohe....

- nojah - nii oli - küllaltk täpne kirjeldus. Väikesed kakukesed lässid kohe kõrbema
siis tegin suured
naene ütles et nagu vanaema omad olid

...

kell 18:17

Tere lp. hr. SVEJK. Mina olen härra Vuksi kaastööline ja tulin tema arvutit kinni panema, sest härra Vuks viibib haiglas väga kõrge vererõhu tõttu. Ilusat õhtu jätku.
* kirjaviis muutmata
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

vabandan, poest (no mõnest poest vähemasti) saab ka lehma tehtud piima.
tolle saab kannu sees paari päevaga hapuks. sünnib heaste juua ja veel paremini pannika tainasse.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

akf Fucs tahab kaasfoorumlasi infarktiäärele viia :mrgreen: :lol:
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Et lugudegapeetud kaasfoorumlase kogu kuritegelikust plaanist TÄIT pilti saaks, selleks tuleb nüüd lihtsalt kogu vheissbuugi eilne sisu siia ära koppida....
No siit on Juurele-Kivirähule täitsa tõsiseltvõetavat konkurenstsi tulemas :D Täitsa akuraat tzentelmenlik mõttevahetus.
PS! Muide vanema generatsiooni pannikookide tegemisel olen märganud, kuidas kulbiga tõstetakse tainast kõrgele kausi kohale ja niimoodi soristades tekitatakse arvatavasti õhumulle ja seega kohevust kookidesse. Aga muna on ikka peamine, muidu ta üks vesine lurr on.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

Seda Fucsi stoory lugedes tuli mul meelde et oeh, kül ma ikka peaksin tulema õpetama eestlastele kuidas pannkoogid päriselt valmistatakse.. :) Esimene õpetund on et mitte kunagi ei praadida ölis. Või on ainus aksepteeritav rasv. Ja mitte kunagi suhkrud taignasse, ainult natugene soola.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

Heidame pilgu kuuldemängu kulsside taha:
Pilt
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Loomakaitsjad tõstavad rottide pogrommimise vastu mässu
http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uu ... d=76666848
Pariisi linnavõimude hiljutine otsus puhastada tänavad ja pargid rottidest, on loomakaitseaktivistid tagajalgadele ajanud. Nende arvates peaks rottide massilise tapmise asemel neile rasestumisvastaseid vahendeid tutvustama.
See on lõpp.

Euroopa lõppjaam, tupik. Enam pole kuhugile minna, kohale sõitsime....
Muinasjutt Hamleni vilepuhujast, kes rotid minema viis on tagurpidi tööle hakanud ja tänapäev tutvustatakse "kaaslinnlastele" "kontratseptiivsed vahendeid"
Nood pööritavad imestunult tundmatu sõnapaari peale silmi, aga küsivad igaks juhuks, et millised soodustusi saab, kui nad programmiga kaasa lähevad

Pilt
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Smith ja 3 külalist