Ainus probleem on, et selline asjandus maksab ikkagi mõnisada tuhat kuni miljon eurot tükist. Mis välistab nende masskasutuse, sest taolist finantsi pole enam võimalik kuskilt "ridade vahelt" kokku kraapida (noh, minu lemmik, lõpetame ajateenija toetuse maksmise ja säästetud raha eest ostame igal aastal 40-60 masinat ning parandame ära)).Teemas on püütud ühildada "soomustatud" transport ja tuletoetuse soomukid, nagu ma sain aru. Et siis üks vehiikul käraks mõlemas rollis. Samas me ju näeme, et ise tehnikat valmistavad riigid pole siiski loobunud ka "soomustatud veoautodest", mis saavad ka ujuda.
Lihtsalt viskan siia paar pilti (sest mis teema ilma piltideta), lihtsalt kui kontseptidest, mitte konkreetsetest mudelitest. Ehk siis nii soomus-veoauto, kui ka pasi-laadsed asjandused, millel puuduks torn (mahutavuse suurendamiseks), kuid võiks olla mingi distantsjuhtimisega relvastus, nt.kuulipilduja, mis ühildatud mingi tankitõrje asjandusega.
Kui eeldada, et me saaks 100 tuhande eest tükist midagi töötavat teiste kolaplatsidelt, siis on hinnavahe lausa 10-kordne.
Leedu maksis hiljuti M113 toetusmasina eest 10 tuhat tükist, piltidel need väga vanaraua moodi ei paistnud.
Ma ei ole optimist - kindlasti tuleb selle 10 tuhandese masina puhul sinna 10 korda niipalju remondiks kulutada.
Aga see summa pole kindlasti ka sadades tuhandetes masina kohta, kui mitte ette võtta "supper-package upgrade".