Olukord Türgis
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Olukord Türgis
No see mees on täitsa sogaseks läinud,mis ta mõtleb,et saab hakata väljapressimisega tegelema a la,kui te minu järgi ei hüppa siis lasen migrandid liikvele jälle?
Nimetada hollandlasi ja sakslasi natsideks........ma arvan,et see on kalkuleeritud rünnak Euroopa südamele,ei imestaks,kui Putin ka veel ässitab sultanit telefoniga üles.
Temale on strateegiliselt tähtis Türgi ja NATO kapitaalne tüli,huvitav on ka see,et Washington on vakka nagu sukk.
Nimetada hollandlasi ja sakslasi natsideks........ma arvan,et see on kalkuleeritud rünnak Euroopa südamele,ei imestaks,kui Putin ka veel ässitab sultanit telefoniga üles.
Temale on strateegiliselt tähtis Türgi ja NATO kapitaalne tüli,huvitav on ka see,et Washington on vakka nagu sukk.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
Toimuvat vaadates ei ole need asjad nii ühesed midagi. Minu meelest ei ole see, kui Türgi ministrid tahavad diasporaale oma valitsust kiita ja valimispropagandat teha, midagi sellist, mida Eesti ministrid USAs või Rootsis poleks teinud. Praegusel hetkel on asjade teravaks ajamise taga ikka tubli annus Hollandi enese üsna haiget sisepoliitikat, mille peateema on populist -putinist Wilders ja tema vältimine. Tuletaksin meelde, et Hollandi wilderslased koos liberaalide, sotsialistide, loomaõiguslaste jm kummaliste jõududega tegid ära ka selle referendumi, mille tõttu Ukrainaga assotsiatsioonileping on veninud. Putin muidugi itsitab pihku - putinistid lasid alla hollandlasi täis lennuki, aga nood kaitsevad endiselt ennastsalgavalt Vene huve. Järeldus Ida pool on, et sellistele tulebki jätkuvalt aanusesse anda - siis on kuulekamad.
Ma pole mingi Erdogani fänn, aga ütleksin, et türklastel on sama õigus omaenda väärastunud sisepoliitikale. Päeva lõpuks aga peab keegi hakkama sisepoliitika tõttu vussikeeratud välissuhteid klattima.
Ma pole mingi Erdogani fänn, aga ütleksin, et türklastel on sama õigus omaenda väärastunud sisepoliitikale. Päeva lõpuks aga peab keegi hakkama sisepoliitika tõttu vussikeeratud välissuhteid klattima.
Dona nobis pacem!
Ai... Eriti madal löök.Erdoğan: teame hollandlaste moraali, tsiviliseerituse taset ja kombeid Srebrenica genotsiidi järgi.
Türklased oskavad nendega muidugi suurepäraselt suhestuda tänu Armeenia genotsiidile ja jätkuvale kurdide tagakiusamisele.

Türgi kutsub siis Euroopa moslemeid üles Euroopas esile kerkiva fašismi vastu võitlema
http://www.hurriyetdailynews.com/Defaul ... sCatID=510Turkey vows to mobilize Islamic world against Euro-fascism
Turkey will intensify its efforts against racism, Islamophobia and xenophobia on all international platforms, especially at the Organization of Islamic Cooperation (OIC) as Turkey’s government is currently the term president, President Recep Tayyip Erdoğan said March 14.
“This matter is not a matter merely for Turkey. This fascism that shows its dirty face is negatively impacting all Muslims and foreigners living in Europe,” he said at a Doctor’s Day meeting.
Erdoğan called on Turks, Muslims and foreigners living in Germany and the Netherlands not to vote for parties that espouse anti-Turkey policies.
Some European countries have turned into “toys of racist and fascist parties” Erdoğan stated. He also slammed German Chancellor Angela Merkel for siding with the Netherlands.
“We know that you are no different from them. We do not expect anything else. [Dutch PM Mark Rutte] attacks with his horses and dogs, and you [Merkel] attack with your horses and dogs.”
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Algselt ähvardas Erdogan Hollandit stiilis - et vaatame kuhu te ise nüüd maandute. Tõenäoliselt pidas ta silmas Istanbuli lennujaama ja seal toimuvaid KLM-i (vahe)maandumisi. Eks see oleks valus hoop olnud hollandlastele aga õnneks või kahjuks on KLM kahasse prantslastega ning prantslastega tülliminek pole (hetkel veel) Türgis päevakorral.ruger kirjutas:Vastutasuks natsideks nimetamisele, ei lubatud Hollandis maanduda Türgi välisministri lennukil
Ukraina peaminister on visiidil Türgis. Väidetavalt kinnitas Türgi peaminister täna, et enam ei sõida ükski Türgi laev (okupeeritud) Krimmi.
http://newstes.ru/2017/03/14/vlasti-tur ... -krym.html
Премьер-министр Украины Владимир Гройсман после встречи с главой турецкого правительства Бинали Йилдиримом отметил: «Сегодня в день визита мы получили ноту о запрете любым турецким судам посещать оккупированный Крым. Это очень прочный сигнал».
Türgi enda seaduse keelavad riigist väljaspool poliitiliste kampaaniate tegemise http://www.dpa-international.com/topic/ ... -99-595734Martin Peeter kirjutas:Toimuvat vaadates ei ole need asjad nii ühesed midagi. Minu meelest ei ole see, kui Türgi ministrid tahavad diasporaale oma valitsust kiita ja valimispropagandat teha, midagi sellist, mida Eesti ministrid USAs või Rootsis poleks teinud. Praegusel hetkel on asjade teravaks ajamise taga ikka tubli annus Hollandi enese üsna haiget sisepoliitikat, mille peateema on populist -putinist Wilders ja tema vältimine. Tuletaksin meelde, et Hollandi wilderslased koos liberaalide, sotsialistide, loomaõiguslaste jm kummaliste jõududega tegid ära ka selle referendumi, mille tõttu Ukrainaga assotsiatsioonileping on veninud. Putin muidugi itsitab pihku - putinistid lasid alla hollandlasi täis lennuki, aga nood kaitsevad endiselt ennastsalgavalt Vene huve. Järeldus Ida pool on, et sellistele tulebki jätkuvalt aanusesse anda - siis on kuulekamad.
Tuletaksin meelde, et Hollandi wilderslased koos liberaalide, sotsialistide, loomaõiguslaste jm kummaliste jõududega tegid ära ka selle referendumi, mille tõttu Ukrainaga assotsiatsioonileping on veninud. Putin muidugi itsitab pihku - putinistid lasid alla hollandlasi täis lennuki, aga nood kaitsevad endiselt ennastsalgavalt Vene huve. Järeldus Ida pool on, et sellistele tulebki jätkuvalt aanusesse anda - siis on kuulekamad.
Hollandis on demokraatia mis Eestis võib tunduda kummaline, aga inimestel õigus oma arvamusele ja selle väljendamisele. Hollandlased nägivad Ukraina sügvalt korrupeerunud valitsust ja riigivõimu ning sellepinnalt tuli ka inimeste ei. Ukrainas nähakse koormat kes ei saa endaga hakkama . Vene tegevust ukrainas heaks ei kiideta !
Lisaks Hollandis ei nähata vene ohtu igalpool( meil on tugev armee kaitseks ) siine ajakirjanduses on venemaa pildis võibolla korra paar nädalas . Siine probleem on imigratsioon ja lähis ida . Siin ei kardeta sõda venemaaga siin on islami terror päevakorral . Üldinse suhtumine on see ,et venemaaga tuleb läbi saada sest ära nad ei koli.
MH17 seoses soovivad hukkunute omaksed hoopsi teada miks Ukraina konfiskeeris mh17 ja lennujuhtimis keskuse vahelise kõnede salvestuse ja miks seda ei ole seda senini avalikustatu , soovitakse Ukraina vastu lausa kohtusse minna.
Kuidas suhtuksit kui Venemaa sooviks oma valimisteks Eestis kampaaniat teha ?Otto K kirjutas:Algselt ähvardas Erdogan Hollandit stiilis - et vaatame kuhu te ise nüüd maandute. Tõenäoliselt pidas ta silmas Istanbuli lennujaama ja seal toimuvaid KLM-i (vahe)maandumisi. Eks see oleks valus hoop olnud hollandlastele aga õnneks või kahjuks on KLM kahasse prantslastega ning prantslastega tülliminek pole (hetkel veel) Türgis päevakorral.ruger kirjutas:Vastutasuks natsideks nimetamisele, ei lubatud Hollandis maanduda Türgi välisministri lennukil
Türgil on kaotada palju rohkem kui Ned meil on miljardite eest investeeringuid. Erdogan tulistab endale jalad ära kui majandus sanktsioone teeb.
Selle väite kohta sooviks küll mingit ametliku viidet saada.Ikarus kirjutas:MH17 seoses soovivad hukkunute omaksed hoopsi teada miks Ukraina konfiskeeris mh17 ja lennujuhtimis keskuse vahelise kõnede salvestuse ja miks seda ei ole seda senini avalikustatu , soovitakse Ukraina vastu lausa kohtusse minna.
Jah, seda salvestist pole youtube välja pandud aga ametlikus raportis on ilusti seda vestlust tsiteeritud. Minu andmetel ei ole see vestlus salastatud ja veel vähem on see konfiskeeritud Ukraina võimude poolt.
-
- Liige
Kas siis Eestis pole demokraatiat või? Minu meelest on igasugu erakondi küll ja veel, aga erinevalt Hollandist pole ohtu, et mingi populistilik-putinistlik ühe teema erakond, kellele Venemaa on sõber ja Ukraina vaenlane, võib võita, nagu täna Hollandis võib juhtuda.Ikarus kirjutas:
Hollandis on demokraatia mis Eestis võib tunduda kummaline, aga inimestel õigus oma arvamusele ja selle väljendamisele. .
Eks nende tänaste valimiste nimel sellist erakorralist printsipiaalsust üles näidataksegi. Aga kui asja hinnaks on, et Erdogan selle põgenikediili üles ütleb, siis ma julgeks arvata, et väga vilets lugu.
Dona nobis pacem!
Meie meedia kirjutas vahetult pärast katastroofi kuidas sbu? koheselt võttis need lindistused lennujuhtimis keskusest ära. hukkunute perekondi häirib, et siiani ei ole lastud neil kuulata MH17 ja UKR lennujuhtimiskeskuse vahelist kõnet vaid ainult paberit. Kui ei ole midagi varjata siis miks ei lasta kuulata ? Meil on ütlus, et papier is geduldig ~ paber võib kõik kirjutada.Otto K kirjutas:Selle väite kohta sooviks küll mingit ametliku viidet saada.Ikarus kirjutas:MH17 seoses soovivad hukkunute omaksed hoopsi teada miks Ukraina konfiskeeris mh17 ja lennujuhtimis keskuse vahelise kõnede salvestuse ja miks seda ei ole seda senini avalikustatu , soovitakse Ukraina vastu lausa kohtusse minna.
Jah, seda salvestist pole youtube välja pandud aga ametlikus raportis on ilusti seda vestlust tsiteeritud. Minu andmetel ei ole see vestlus salastatud ja veel vähem on see konfiskeeritud Ukraina võimude poolt.
MH370 audio avalikustati juba järgmine päev. Kuulata saate siin. https://www.youtube.com/watch?v=lRXYb-eO1ew
Isegi saksa German wingis lennuki audio on avalik MH!7 aga mitte. http://www.zerohedge.com/news/2014-07-1 ... alaysian-j
Mina ei kaotanud ühtegi lähedast nended katastroofides, minu sõbrad ja nede lähedased aga küll.
Wildersil on võimalus võita väga väikene parimal juhul saba 20+25 kohta . Valitsuse moodustamiset ei näe ta isegi und.Martin Peeter kirjutas:Kas siis Eestis pole demokraatiat või? Minu meelest on igasugu erakondi küll ja veel, aga erinevalt Hollandist pole ohtu, et mingi populistilik-putinistlik ühe teema erakond, kellele Venemaa on sõber ja Ukraina vaenlane, võib võita, nagu täna Hollandis võib juhtuda.Ikarus kirjutas:
Hollandis on demokraatia mis Eestis võib tunduda kummaline, aga inimestel õigus oma arvamusele ja selle väljendamisele. .
Eks nende tänaste valimiste nimel sellist erakorralist printsipiaalsust üles näidataksegi. Aga kui asja hinnaks on, et Erdogan selle põgenikediili üles ütleb, siis ma julgeks arvata, et väga vilets lugu.
Suure tõenäoususega võidab peaministri erakond valmised wilders lõpetab 3+4 minu arvamusel. Üritad suruda ,et minu riik ongi ainult üks populistlik Putini erakond samas on teil endal keskerakond võimul kelle on koostöö lepe üjtse vnemaaga
Loe veel kord mis ma kirjutasin . Turkish enda seadused keelavad poliitiliste rallide korraldamise väljaspool türgit.
Venmaal tulevad duma valimised las tulevad ja teevad oma palgaani Eestis? Teil on ju suur vene kogukond ja äkki muidu Putin paneb Süüriast põgenikud liikuma ?
Ei ole ühegi riigi presidendil ega valitusel õigust sekkuda meie riigi siseasjadesse ja tulla siia oma propagandat tegema. Sama käib kõikide riikide kohta
Viimati muutis Ikarus, 15 Mär, 2017 10:47, muudetud 1 kord kokku.
Üldiselt jah, iga riik otsustab, kellele viisa annab. See on riikide võõrandamatu õigus ja selliseid otsuseid ei pea põhjendama.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
Ikarus kirjutas: Üritad suruda ,et minu riik ongi ainult üks populistlik Putini erakond samas on teil endal keskerakond võimul kelle on koostöö lepe üjtse vnemaaga
Loe veel kord mis ma kirjutasin . Turkish enda seadused keelavad poliitiliste rallide korraldamise väljaspool türgit.
Venmaal tulevad duma valimised las tulevad ja teevad oma palgaani Eestis? Teil on ju suur vene kogukond ja äkki muidu Putin paneb Süüriast põgenikud liikuma ?
Ei ole ühegi riigi presidendil ega valitusel õigust sekkuda meie riigi siseasjadesse ja tulla siia oma propagandat tegema. Sama käib kõikide riikide kohta
Arvatavasti on Keskerakonnas toimunud võimupööre ikkagi ka laiemalt teada. Seda 2004. aasta lepingut täna üles ütlema hakata poleks kuigi tark ja ei ole seda Eestile ette pannud ka ükski liitlane. Mingit palagani tulevad need Ühtse Venemaa omad kindlasti tegema, aga ka neid siin väga suurelt takistama hakata pole samuti kuigi tark. No mis see ikka muudab? Eesti on vaba maa, suud pruukida võivad, kuni otse riiki kukutama ei hakata. Või kas Eestist oleks oma liitlaste suhtes aus käitumine ajada siin Venemaaga ise asjad väga teravaks ja siis kutsuda kõiki oma liitlasi appi tekkinud probleeme lahendama? Täpselt seda Holland praegu teeb. Mingite Türgi seaduste täitmise üle valvaku Türgi ise - see ei ole meie asi. Ise on Saksamaa ja Holland need türklased sinna elama võtnud, aga nüüd on äkki vaja seetõttu ohtu panna nii EL kui NATO ühtsus.
Dona nobis pacem!
Vabandust aga see loll jutt . Meie riik on püsinud sadu aastaid ja püsib veel tänu sellele ,et me ei lase teistel tulla ja öelda kuidas elada. El ja Nato ühtsust ei lokusta Erdogani tegemised. Ühtsus on see et ei anta järele tema nõudmistele.
Sinu jutust saab järeldada,et kui Sergey Lavrov nüüd teataks, et tulen Narva duuma valmiste jaoks propagandat tegema siis tuleb lubada? Eesti ikkagi vaba maa ja see on okei ? Ma arvan ,et need tõrvikuga marssijad oleks narva poole harkidega teel ja peaminister kutsuks natot appi.
Sinu jutust saab järeldada,et kui Sergey Lavrov nüüd teataks, et tulen Narva duuma valmiste jaoks propagandat tegema siis tuleb lubada? Eesti ikkagi vaba maa ja see on okei ? Ma arvan ,et need tõrvikuga marssijad oleks narva poole harkidega teel ja peaminister kutsuks natot appi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline