Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
ants431
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas ants431 »

Kriku kirjutas:Püssirohuga halgude tegemise eest on inimesi Eestis süüdi mõistetud ka siis, kui need naabri pliidi all plahvatsid. Nii et olge sellega ettevaatlikud.

Kunagi vene ajal oli üks väga markantne tapmisjuhtum, kus keegi kaugesõidukapten avastas, et tal käiakse kodus sees ja viiakse välismaa nodi ära, kui ta parasjagu sõidus on. Noh, pani siis baarikappi mõningaste lisanditega konjakipudeli, millest enne pealt veidi võttis ka. Kui järjekordselt merereisilt tagasi tuli, olid elutoa põrandal kolm kaaki juba ammu jahtunud.

Argumendid, et oma kapis võin hoida, mida tahan, kohust ei veennud ning mees läks tahtliku tapmise eest kinni. Vaielda ei ole suurt midagi - tõepoolest oli tal tahtlus tappa ja surm saabus tema tegevuse tagajärjel.
Oma viga, et liialt lobises. Kui kaagid olid ammu jahtunud siis oleks tal aega olnud konjaki pudel puhtaks pesta. Kuidas tema pidi teadnma millist solki ja kus kaagid jõid.
Kasutaja avatar
Che Latino
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Che Latino »

Kui meil Nõukogude Armees muu hulgas ka hambapastat varastati, villisin korraliku pasta sisu mitte-eriti ahvatlevasse tuubi. Tühjaks jäänud taarasse sai topitud kloorisegu, mida oli kemmergust vabalt saada. Enne kui keegi jõudis selle ära pihta panna, pundus tuub üles ja hakkas öökapikeses mingisugust desifitseerivat ollust läga välja ajama. Kahjuks tuli minema visata.
Raha hoidsin pagunite alla peidetuna - sealt ei leitud kunagi üles. Hiljem oli hoiukassaraamat.
Õppeväeosas jäid teadmata kadunuks paar nädalat kasutuses olnud ohvitserlikku päritolu jalarätid, mis ei jõudnudki pesu ära oodata.
Ühtelugu räägin ühte lugu...
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Kriku kirjutas:Püssirohuga halgude tegemise eest on inimesi Eestis süüdi mõistetud ka siis, kui need naabri pliidi all plahvatsid. Nii et olge sellega ettevaatlikud.

Kunagi vene ajal oli üks väga markantne tapmisjuhtum, kus keegi kaugesõidukapten avastas, et tal käiakse kodus sees ja viiakse välismaa nodi ära, kui ta parasjagu sõidus on. Noh, pani siis baarikappi mõningaste lisanditega konjakipudeli, millest enne pealt veidi võttis ka. Kui järjekordselt merereisilt tagasi tuli, olid elutoa põrandal kolm kaaki juba ammu jahtunud.

Argumendid, et oma kapis võin hoida, mida tahan, kohust ei veennud ning mees läks tahtliku tapmise eest kinni. Vaielda ei ole suurt midagi - tõepoolest oli tal tahtlus tappa ja surm saabus tema tegevuse tagajärjel.
Hm :shock: Kui kaagid oleks käitunud seadusekuulekalt, st. mitte vargile läinud, oleks nad ilmselt tänini elus. Sama loogika järgi võiks ju süüdi mõista nt. autotootja, kelle toodetud autoga mõni rullnokk ennast kiirusel 200km/h vastu puud laibaks sõitis. Surm saabus ju autotootja tegevuse tagajärjel - miks nad ehitavad nii kiireid autosid? Ja selle fakti, et kui rullnokk täitnuks liiklusseadust, poleks õnnetust ilmselt juhtunudki, jätame hoopis kõrvale?
Kunagi ma remontisin maja ees oma autol pidureid. Pidurivoolikutele panin lihtsalt mingid plastmassist punnid ette, et õli välja ei jookseks. Vähegi tugevam vajutus pedaalile oleks need sealt eest löönud. Aga õhtu tuli kätte ja töö jäi pooleli. Mis seal ikka, küll järgmisel päeval lõpetan. Ratas ühe poldiga õrnalt kinni, auto tungraua pealt maha ja ise ära tuppa arvutisse militaarnetti lugema :D. Auto uksed panin muidugi lukku ja võtmed korjasin eest ära. Ise veel mõtlesin: kui keegi täna öösel selle käru pihta peaks panema, siis ilmselt paneb küll varsti kusagil räige crashi maha. Õnneks ei autot ära ei varastatud, aga kui oleks? Kas ma oleks siis ka tahtliku tapmise eest kinni läinud, kuna ma ju teadsin, et sellises seisus autoga liiklemine oleks eluohtlik? Ja õnnetu heausklik ärandaja seda ju ei teadnud? :lol:
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Sekeldaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sekeldaja »

Olen kuulnud juhtumist, mis eelnenuga võrreldes softcore'i alla liigituks. Ühel Tartu tädil olnud üüril tudengid kuskilt idapiiri tagant. Alguses kõik ilus, aga hiljem hakanud sahvri moosivarud kuidagi bilansiväliselt kahanema. Tädi siis tempinud üht vaarikamoosi purgeenikogusega, mis keskmisel Tori hobusel juuksed peas püsti ajanuks, ja sättinud tolle esiritta. Ega palju möödunudki, kui ühel õhtul linnast tulles avastanud tädi üma üürilised voodites oimetuna hädise häälega oigamas. Leppinud seletusega, et "süda läigib", ei hakanud ta täpsemalt uurima, millest, ja läks muheledes enda tuppa. Vaarikamoosi purgi sisu oli küll tõhusalt kahanenud, aga sealtpeale vähenesid sahvri moosivarud eranditult tädi enda lusika vahendusel.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Manurhin kirjutas:Ise veel mõtlesin: kui keegi täna öösel selle käru pihta peaks panema, siis ilmselt paneb küll varsti kusagil räige crashi maha. Õnneks ei autot ära ei varastatud, aga kui oleks? Kas ma oleks siis ka tahtliku tapmise eest kinni läinud, kuna ma ju teadsin, et sellises seisus autoga liiklemine oleks eluohtlik? Ja õnnetu heausklik ärandaja seda ju ei teadnud? :lol:
Sina ei seadnud meelega lõksu üles, teades, et nagunii keegi tuleb vargile. Üldiselt akf ants431 ütles ülal olulise ära.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

...kui keegi täna öösel selle käru pihta peaks panema, siis ilmselt paneb küll varsti kusagil räige crashi maha.
Mul aeti 91 aastal ilma piduriteta Lada ära ja pandi pambusesse.
Vasak esimene pidurivoolik läks ja kuna mittemidagi polnud kusagilt kohe saada, siis sai sinna pidurivooliku otsa lihtsalt üks paraja mõõduga pikem polt sisse lükatud, et õli seistes välja ei voolaks ja masin ilusasti maja ette pargitud.
Nii ta seal seisis mingi nädal umbes, kui ühel hommikul oli läinud.

Vennad said linnast välja (ca 1,5-2 km) ja siis panid maanteel esimeses järsus kurvis otse põllule. Varakevad.
Masin jäi künnivagudesse kinni. Tänu sellele sain kätte.

Kõigele vaatamata (mudaauk jms) kruvisid härrad seal põllu peal masinalt alt ära kõik neli valuvelgedel ratast, võtsid maha aku, omandasid takso plafooni, ning kruvisid ära esituled ja kassettmagnetofoni. Nii ta seisis seal ilma ratasteta põhja peal ja mudaaugus. Esistange (plastik) oli ka pilbasteks.

Kõvad töömehed jäid aga politseile kahjuks tabamatuks.

Pildid on illustratiivsed 8)

Pilt

Pilt

Pilt
wyrd
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wyrd »

Video mis peaks siia foorumisse sobima.
https://www.youtube.com/watch?v=RVRWY3wZ2xw
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

ostius kirjutas:
Che Latino kirjutas:Seda "Ya bõl zdes, Vova"t on kõik kohad täis - Tšetšeenia , Gruusia, Ukraina, Süüria ...
Tundmatu heakorratöötaja tsitaat: "Rahvad, kelle jaoks on üldine kirjaoskus uus asi, kipuvad oma uut oskust igal võimalikul ja võimatul juhul demonstreerima."
Tuntud koomiku tsitaat: "Mida kehvem on lugemisoskus, seda suuremad on firmanimed riietel."
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas huvitun »

Ajast kui Voronenkov ja ta naine kremliga sõbrustasid.

Pilt
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Tundub, et meil on tegu tõelise Potensiaalsete Impotentide Foorumiga - "Kõigi maade impotendid ühinege!" Miks muidu igast nurgast kargavad välja sellised "ahvatlevad" pakkumised:
Pilt
Pilt
Andke andeks, aga mida ma teen 2 tunnise erektsiooniga? Mõni hea idee? Ja kuidas see tervisele mõjub?
Muidugi mingi seos siin ju on - militaariaga tegelevad enamasti mehed. Naisi impotentsus otseselt ei puuduta, pigem kaudselt. Aga selline sildistamine on kergelt "seksistlik" või kuidas peaks väljenduma. Eks see impotentsus ole ka suuresti heoluühiskonna tulem. Keemia hävitab vitaalsuse. Kes tahab võib nüüd selle peale naerda või kellel hoopis nutt tuleb, siis ka see on lubatud! :?
Viimati muutis krizz, 26 Mär, 2017 22:07, muudetud 1 kord kokku.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Kontakt:

Mul on potentsiga suured probleemid peamiselt eemaletõukavate naistega. Ma olen proovinud probleemi lahendada aga suurema eduta. Seega esimese hooga lugesin eespool toodud reklaami kui tõsist postitust, nii nagu soovitust
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Mul vist ei ole, kuna ma ei näe neid reklaame... :scratch:
41Degree
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 41Degree »

Täna Moskva meeleavaldustel tehtud pilt (allikas ERRi galerii). Kaunis kaeda, kuidas isegi idanaaber ise oma tehnika viimast sõna usaldab: isegi siis, kui minnakse mõneks tunniks märulit klattima, ei julgeta ainult käsipiduri najale autosid seisma jätta...
Manused
Moskva 26032017.jpg
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

krizz kirjutas:Tundub, et meil on tegu tõelise Potensiaalsete Impotentide Foorumiga - "Kõigi maade impotendid ühinege!" Miks muidu igast nurgast kargavad välja sellised "ahvatlevad" pakkumised:

Andke andeks, aga mida ma teen 2 tunnise erektsiooniga? Mõni hea idee? Ja kuidas see tervisele mõjub?
Hea teemakäsitlus :D Arvutis ublock'iga neid ei näe, aga telefonis ikka pidevalt pakutakse neid imevahendeid. Kummaline jah, et militaarfoorumisse eksklusiivselt just sedalaadi tooteid reklaamitakse. Kas siin peaks tõesti mingi statistiline tagapõhi olema? (huviga tahaks sellist jama näha). Enamasti peaks reklaamipakkujad ikkagi personaliseeritud reklaami saatma. mil.net'i omad kipuvad küll väga "ühte auku" minema :|
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Kontakt:

Veel natuke potentsis. Meenub päriselt olnud uudis vist inglise noormehest, kellel pikalt planeeritud kohtamine ootamatult ära jäi. Kutt kuukas tabletid keresse, natuke rohkem, kui ette nähtud kasutusjuhendis - tahtis tüdrukut üllatada oma meheväega - ja jäi ootama aga plika raisk ei tulnudki.
Kutt ei saanud hommikul tööle minna. Minu meelest korjas kiirabi ta viimaks kaasa ja ilmasammas saadi rippuma mingite süstidega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: OJõesaar ja 3 külalist