Midagi jäi selle postituse juures häirima. See, et Madisoni jutt on õige.. Krt, lugedes selle konkreetselt läbi, on minu jaoks tegemist padupopulismiga. Mul ei ole isiklikult EKRE vastu midagi, aga austatud riigikogulane oleks ikka võinud natuke "kraade" maha tõmmata ja mitte lihtlabaselt loosungitega vehkida.
Esimene osa. See et OLEME endale sisendanud jne. Kes on need?? Kelle eest ta räägib? Mina näiteks ei ole küll endlae sisendanud, et neil seal korruptsiooniga kõik korras. Loosungid ja tühi jutt.
Autode teema. Kui sa tood näited, siis palun väga, näe natuke vaeva ja otsi ülesse eelmise aasta Raada saadikute tuludeklaratsioonid. Eelmine aasta tehti need avalikuks. Kui inimene teatab, et tal varandust paari milli kanti, miks ta siis ei või seda autot endale lubada??? Teine teema on see, kuidas ta on selle saanud, palun väga, lahaku seda mingis muus artiklis.
Edasi... Kuidas on võrreldavad teede korrashoid ja olukord õpetaja palgaga, milline on nende korrelatsioon?? Millist võrdlusmomenti see tekitab? Eestis saavad õpetajad 800 eurot ja teed on ikka kehvad, ma lihtsalt ei suuda näha seost, see on kui tuumafüüsika abil seletada riigi fiskaalpoliitikata...
Eriti hämmastas see lõik sellest söjaväest. Ta paneb ühte lõiku kokku kaks kardinaalselt erinevat aega, see mis oli enne Maidanit ja pärast. Tundub, et tema jaoks on see uks sujuv ajahetk. Ehk siis süüdistab praegusi võime selles, mis toimus enne Maidanit. Ma saan aru riigi järjepidevusest jne., lihtsalt tundub minu jaoks täiesti küündimatu ja materiali mittetundev. Virisedes sõjaväe kallel, oleks võinud ta ju ikkagi mainid, kui palju praegu Ukraina riik matab raha riigikaitsesse, mitu protsenti SKP...
Need lõpu punkid oleks ta võinud ka kirjutamata jätta. Või vähemalt ära mainida, et mida nõuab IMF jne. Kohtute ja prokuröride reform käin nagunii, praegu peaks olema kolm suurt nõudmist: Pensionireform, Maareform ehk maaeraomandus ja viimane suur asi korruptsioonikohtud. Ilmselgetel põhjustel sokutati see viimaseks...
Kokkuvõtvalt faktid küll õiged, aga arutlus ei kanna küll mingit kriitikat. Krt, ta pole isegi viitsinud lisad, kuidas neid tema poolt esitatud punkte peaks Ukrainale esitama, kes peaks sellega tegelema ja mismoodi, läbi milliste organistsioonide jne.
Aga demagoogia kohapealt suurepärane õppe materijal, Suslovilt saaks kindlasti korraliku koolipoisi 3..