Sel juhul peaks ründama ju hoopis Hmeimimi baasi.Kui venelased korraldasid/organiseerisid selle keemiarünnaku, siis tuleb neid karistada.Kes oleks valmis kuupalga peale kihla vedama, et Trump seda julgeb ? Mina küll ei veaks,see raha läheb huugama.Martin Peeter kirjutas:Kas keegi seletaks, miks 2 h eelhoiatuse jooksul lennuvõimelisi lennukeid ära lennutada ei jõutud? Ma arvan, et ega paljude kf teadmised lennuväe toimimisest pole just suured.
Charles Lister, kes tihtipeale on minu meelest Süüria asjadest üsna head USA infi levitanud, on kuulnud eri allikatest, et USA kahtlustab, et keemiarünnak oli venelaste osalusel tehtud.
IMPORTANT: I’m now told by 4 well-placed sources that US *knows* #Russia was involved in the #KhanSheikhoun chemical weapons attack.
https://twitter.com/Charles_Lister/stat ... 0194872320
Seega oli keemiarünnak ikkagi Putini korraldatud test Trumpile, mis on loogiline, sest Assadil seda vaja ei olnud. Teadja ära koristamine (piloot) on ka väga putinlik vaadates Ida-Ukraina endiste orkipealike saatust. Dejavu.
Ma muide kahtlen Mattise sõnades, et neil õnnestus 20 % Süüria lennukitest hävitada.Pole maailmas sündinud veel kindralit, kes ei liialdaks oma võitudega .Sel juhul oleks võinud samal ööl teha 5 X suurema rünnaku ja Assad olekski ilma õhujõududeta.Milleks neid ülejäänuid Süüria lennukeid siis veel hoida ?
Nüüd on esitatud veel fantastilisem versioon. Nimelt USA arvab, et seal baasis on veel keemiarelvasid ja seepärast jätnud osa baasist terveks .No tere, talv! Ma kahtlustan, et sul on keelatud massihävitusrelvade ladu kuskil hoones, ma lähen sind spetsiaalselt karistama nende kasutamise pärast ja ma pommitan selle asemel mingeid roostes kiviaegseid MIG-e. Sest ma muretsen nii kangesti keskkonna pärast ja äkki mõni magamajäänud süürlane võiks mürgist tossu sisse hingata.See on juba hullem lora kui Peskov ajab iga päev oma pudrumulgust välja.