Eesti on paremini kaitstud kui kunagi varem
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Re: Eesti on paremini kaitstud kui kunagi varem
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Olenevalt sauna ja töökoha asukohast, annab see maksimaalselt 12h armuaega. Rootsi kruiisil annab maksimaalselt paar päeva armuaega. Selliseid kruiisitajaid on ka kaduvvähe. Küllap tegeleb hiljem nende kahtlaste viibijatega edasi sisekontroll. Pigem on see oht Kaitseliidus, et sõbra sünnipäev või muu vahva pidu või telekast jalgpall ja lasen üle selle kogunemise. Aga eks iga mees mõtleb oma rikutuse tasemel. Seda rikutust on juba ammu näha olnud ja igaüks on sellest omad järeldused teinud.Kapten Trumm kirjutas:See palgaline võib ka alati öelda, et ta on parasjagu vanaema saunas Võrumaal või Rootsi kruiisil.
-
- Liige
- Kontakt:
Pigem ikka propaganda osasse aga tänud lingi eest.Meil on siis Tallinna TV-s seltskond,kes ametlikult eitab eestlaste ajalugu ning teeb seda lausa peaministri partei õnnistusel.Borja kirjutas:..sobib ka siia teemapealkirja alla...
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=77780312

- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
..loetud minutid tagasi esitas Arto AAS riigikogu infotunnis peaminister RATASele küsimuse sellest soome putinoidide "vabast mikrofonist" Tallinna televisioonis - vastuseks tuli umbluu kuubis
Mis ma öelda tahan, on et marginaalsetele soome t_bladele tekitet "vaba mikrofon" Tallinna TVs (millist probleemi peaminister avalikult eiras) väljub selgelt tavapärase propaganda raamest ning kujutab endast järjekordset hübriidset rünnakut Eesti Wabariigi vastu.

Mis ma öelda tahan, on et marginaalsetele soome t_bladele tekitet "vaba mikrofon" Tallinna TVs (millist probleemi peaminister avalikult eiras) väljub selgelt tavapärase propaganda raamest ning kujutab endast järjekordset hübriidset rünnakut Eesti Wabariigi vastu.
Infanterie - königin aller Waffen.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kuna Tallinnas topitakse postkasti igasugu maksumaksja raha eest produtseeritavat ajakirjandust, mis paraku tavapärane KE enesepromo ja riigivaenamine on, siis toredas ajalehes Pealinn on näha, et pole see KE ühtegi oma nägu muutnud. Tüüpsed teemad nagu usaldamatuse külvamine e-riigi vastu jne ketravad ikka vanaviisi.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
PPA arengutest hea pilt ja juurdetulevate kohtade arv.
http://www.postimees.ee/4071565/graafik ... urde-tuleb
http://www.postimees.ee/4071565/graafik ... urde-tuleb
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Vaatan, et hetkel on Vene trollidel Eestis ja Vene meedial Eestis teemaks vahu peksmine, kuidas "vaesed" Eesti ajateenijad aeti välja oma soojadest kasarmutest telkidesse ja kasramutesse kolisid liitlasväed. Nüüd puhus ka tuul "vaeste ja külmetavate" ajateenijate telgid ka pikali. Ei imestaks, kui varsti paisataks meediasse "mureliku venelasest ajateenija vanemate kiri" stiilis minu poeg peab telgis külmetama, samal ajal, kui need "neetud imperialistid soojas kasarmus pekki õgivad".
Kaitsevägi on õnneks asunud ERRi abil kiirelt seda loodavat kuvandit ümber lükkama.
Kaitsevägi on õnneks asunud ERRi abil kiirelt seda loodavat kuvandit ümber lükkama.
Unforeseen consequences
-
- Liige
Tegelikult võiks oleksoloogias natuke spekuleerida selle moona teemal, milline oleks mõistlik moon osta ja mis see teeks. Pean tunnistama, et kõrgem tase, mida näiteks mina moonast enam-vähem tean, on see, mis mu Kustisse läheb. Muu on kõik väga ebasüstemaatilised killud.Kapten Trumm kirjutas:Eile toimunud eelarvestrateegia arutelu järel rääkis Tsahkna kaitsekuludest 2%+liitlaste kulud+60 miljonit, mis pidi minema "võimsa ja targa moona ostmiseks".
Aga metsalaager pole tõesti teema, mille üle meie foorum peaks siin muretsema. Mitmetel meist viimasedki nädalavahetused metsas möödunud. Siiski on positiivne ERRi ja KV koostöö, mille laiendamise vajadusele olen ka mina varem tähelepanu juhtinud.
Dona nobis pacem!
Keegi ei muretse metsalaagri pärast, andsin lihtsalt lühiülevaate, mis silma jäi järjekordsest naabri poolsest "kuvandi loomisest" ja ERR adekvaatsest vastusest sh lühiintervjuu ajateenijatega, kes positiivselt rohket värskes õhus viibimist hindasid.Aga metsalaager pole tõesti teema, mille üle meie foorum peaks siin muretsema
Sama kuvandit toodab ka meie eurosaadik (või õigem oleks öelda Moskva saadik) Toom.Mina ei taha, et Ameerika sõdurid viskavad meie sõdurid kasarmutest välja lageda taeva alla. See on ka minu raha eest. Ma ei taha seda.
Unforeseen consequences
Eilses AK uudistes(alates 4.40) ütles Mike Rogers USA Kongressi Kaitsekomitee delegatsiooni juht: On olnud meie tegevuse kativeerumisest siin,president ja kongress hakkavad vägede ja tehnika suurendamist arutama Baltikumis, samuti majanduslikku panustamise suurendamist arutavad,samuti USA peaks andma sõjalist abi siia.
http://www.err.ee/589491/aktuaalne-kaamera-kell-21-00
Huvitav kuidas siis USA täendavalt panustab brigaad Eestisse? Kuhu me nad paneks? Ämari lennubaas? Püsiv merevõimekus siin?
http://www.err.ee/589491/aktuaalne-kaamera-kell-21-00
Huvitav kuidas siis USA täendavalt panustab brigaad Eestisse? Kuhu me nad paneks? Ämari lennubaas? Püsiv merevõimekus siin?
Reaalset sõjalist ohtu ei ole võimalik leevendada veel uuemate ja paremate patriootiliste sõnumitega ega kõnedega rahvusvahelistel kohtumistel.
Täiendav brigaad poleks hetkel otseselt vajalik, küll aga tasuks tugevdada teatud valdkondi. See tähendab ikka ja jälle seda õhutõrjet ning rannikukaitset. Ma arvan, et kui midagi tuleb, siis just seoses nende valdkondadega.
-
- Liige
Arvestades, et:nimetu kirjutas:Täiendav brigaad poleks hetkel otseselt vajalik, küll aga tasuks tugevdada teatud valdkondi. See tähendab ikka ja jälle seda õhutõrjet ning rannikukaitset. Ma arvan, et kui midagi tuleb, siis just seoses nende valdkondadega.
1) vastuvõtutingimused esialgu kitsad ja keskpolügooni arendamine alles käib;
2) rannikukaitse+õhutõrje
siis äkki midagi sellist, mis võiks paikneda laevadel ja käia vaid Tallinna peal või mõnes hotellis puhkamas? Ja ka laevad võiksid roteeruda. Muidugi Tapa ja Ämari õhukaitse jääb eraldi teemaks, mida me siin ka osaliselt juba Süüria teemas lahkasime.
Dona nobis pacem!
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Eilsetest ERR uudistest jooksis läbi, et Eesti olevat otsustanud mitte osaleda mingis Euroopa hübriidsõja keskuses.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Chupacabra
- Liige
- Kontakt:
Tänane venemeelne valitsus ei näe sellel mõtet?Kapten Trumm kirjutas:Eilsetest ERR uudistest jooksis läbi, et Eesti olevat otsustanud mitte osaleda mingis Euroopa hübriidsõja keskuses.
Minul jäi Riigikantselei ümarast mulliajamisest täpselt selline mulje ... tegi meele mõruks küllChupacabra kirjutas:Tänane venemeelne valitsus ei näe sellel mõtet?

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist