Mina olen
sarnase olukorra läbi elanud, olin väike ja mingisugune vend , purjus ,oma kodu ära unustanud ja üritas siis minu korterisse murda. Ta polnud küll nii agressiivne, aga ilmselgelt deliiriumis, seda ei saanud vaid alkojobeks nimetada, kui ta seal sonis. See oli päris hirmus, kui ta hoogu võttis ja ust maha tahtis rammida, aga see selleks. Üritasin politseid kutsuda, need vastasid sulaselges eesti keeles , lubage tsiteerida
'Patrull on teel ja tuleb läbi niipea kui võimalik'. Ja arvake ära, mida ei tulnud, patrull.. õige vastus. Olukord kulmineerus sellega, et ma tegin ukse praokile, tema oli maha istunud ja ütlesin, et see pole ta kodu, palun mine ära. Seepeale kargas mees püsti ja hakkas sisse trügima, ma panin kogu jõu mängu, edasise eest võiks mind üles anda, nii et kirjeldama ei hakka, lõppes sellega, et kohale tuli kiirabi. Mendid olid kohe saatnud kiirabi, et nemad ei viitsi purjus inimestega tegeleda, po*** sellest, et laps on üksi kodus (ega vanemad ei pea päeval kodus passima, et mind turvata

) .
Ühesõnaga, politsei valetas mulle, pidin olukorra ise lahendama ja lõppes sellega et kiirabi läks ikkagi asja ette.
Antud artiklit
http://www.epl.ee/artikkel_318820.html lugedes võite arvata , mis emotsioonid mul olid.
Ja teie? On kellelgi paremat informatsiooni toimunust, siin foorumis käib ju igasugu rahvast.