Viktoriin
Re: Viktoriin
sry, ma ei seostanud varem, et ksf mudakoon arminägu lihtsalt eesnimepidi nimetas.
Põnev vend on otsitav tõesti. Tema konspiratsiooni tegi täiuslikuks see, et polnud mitte ühtegi kaasteadjat. Need, kellega ta lävis- loodud pere, sõbrad ja töökaaslased, ei teadnud, kes ta on ja need kes võinuks teada- lapsepõlvesõbrad ja veresugulased, ei teadnud jälle kus ta on, oli lihtsalt 16-aastasena haihtunud. Taaskohtumine sugulastega toimus alles siis, kui ta kongis istus. Need olid riigi äärealalt üles otsitud ja isiku tuvastamiseks mõned kohale toodud.
Aga asjast veel. Siiski on üks kõva nimi, keda ksf fredegi loendis pole...temast on filmegi tehtud. Palju aastaid tagasi linastus üks Eesti kinodes. Ma ise ei viitsinud vaatama minna, aga röövimine olevat sees.
Üks legendilaadne lugu meie otsitavast veel, mille pärast olla ta kodumaal musta nimekirja sattunud. Üks selle maailma vägevatest oli hakanud muretsema, sest üks ta poegadest oli kuidagi untsu läinud ja leidis, et poisile tuleks leida asjalik mentor. Meie mees siis olevat püüdnud noormeest ette võtta, kuid pärast ühte juhtumit loobunud.... et on kadunud hing.
Põnev vend on otsitav tõesti. Tema konspiratsiooni tegi täiuslikuks see, et polnud mitte ühtegi kaasteadjat. Need, kellega ta lävis- loodud pere, sõbrad ja töökaaslased, ei teadnud, kes ta on ja need kes võinuks teada- lapsepõlvesõbrad ja veresugulased, ei teadnud jälle kus ta on, oli lihtsalt 16-aastasena haihtunud. Taaskohtumine sugulastega toimus alles siis, kui ta kongis istus. Need olid riigi äärealalt üles otsitud ja isiku tuvastamiseks mõned kohale toodud.
Aga asjast veel. Siiski on üks kõva nimi, keda ksf fredegi loendis pole...temast on filmegi tehtud. Palju aastaid tagasi linastus üks Eesti kinodes. Ma ise ei viitsinud vaatama minna, aga röövimine olevat sees.
Üks legendilaadne lugu meie otsitavast veel, mille pärast olla ta kodumaal musta nimekirja sattunud. Üks selle maailma vägevatest oli hakanud muretsema, sest üks ta poegadest oli kuidagi untsu läinud ja leidis, et poisile tuleks leida asjalik mentor. Meie mees siis olevat püüdnud noormeest ette võtta, kuid pärast ühte juhtumit loobunud.... et on kadunud hing.
Seal on mainitud kalmõkinäolist Kornilovi. Ta ema oli mälu järgi vist siiski kasahhidest. Aga kalmõkid on loomulikult ratsanikud ja otsitav peab siis olema ratsaväelane ?aurik kirjutas:Miller oli ka selle isikuga võrreldes, kes rööviti, väike vend.susi kirjutas: Kuid kindral Milleri röövija hukati 1941. a. ja Teheranini ei elanud.
Milline oli mehe sõjaväeline eriala, milles ta väga kõva käsi oli? Selge vihje on eelmisel leheküljel. Ja mitte minu postituses.
Teatan tagasihoidlikult, et olen sunnitud oma võitluskaaslase, literatuurse tegelaskaimu, kaasfoorumlase, õilishinge, täiesti süüta inimese jne nimel reageerima!
OttoK suunas vihisenud vihjed on täiuslikult alusetud!
https://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Katz
Staalinit üritas Teheranist pihta panna hoopis üks teine Otto
:
Операция «Длинный прыжок». Кто хотел украсть Сталина?
http://www.aif.ru/society/history/opera ... st_stalina
OttoK suunas vihisenud vihjed on täiuslikult alusetud!
https://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Katz
Staalinit üritas Teheranist pihta panna hoopis üks teine Otto
Операция «Длинный прыжок». Кто хотел украсть Сталина?
http://www.aif.ru/society/history/opera ... st_stalina
Viimati muutis Svejk, 14 Juul, 2017 20:13, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
ei, nüüd läheb valesti, ratsavägi ei ole kohe mittesusi kirjutas: Seal on mainitud kalmõkinäolist Kornilovi. Ta ema oli mälu järgi vist siiski kasahhidest. Aga kalmõkid on loomulikult ratsanikud ja otsitav peab siis olema ratsaväelane ?
Otsimise teeb vist raskeks see, et osades kirjatükkides ei nimetata seda inimröövi mitte röövimiseks, vaid ühe teise nimega. Aga tehniliselt- läbiviimiselt ta seda täiesti oli. Ja mitmel pool ka seda niimoodi nimetatakse (nt vene keeli похищение)
Kornilovit kindlasti ei hukatud ... Eriülesanded ja varandus üsna välistatud.
Hetkel ei mõtle välja, loodetavasti ei ole vastus lame.
Tundub, et keegi viidi omade juurde. Niels Bohr
Hetkel ei mõtle välja, loodetavasti ei ole vastus lame.
Tundub, et keegi viidi omade juurde. Niels Bohr
Kas võiks vastus olla see?
Näidati ette, et Otto see ei ole.bodom kirjutas:Kas võiks vastus olla see?
Olen meister valejärelduste tegemises. Lähme siis uuele ringile.aurik kirjutas:ei, nüüd läheb valesti, ratsavägi ei ole kohe mittesusi kirjutas: Seal on mainitud kalmõkinäolist Kornilovi. Ta ema oli mälu järgi vist siiski kasahhidest. Aga kalmõkid on loomulikult ratsanikud ja otsitav peab siis olema ratsaväelane ?
Otsimise teeb vist raskeks see, et osades kirjatükkides ei nimetata seda inimröövi mitte röövimiseks, vaid ühe teise nimega. Aga tehniliselt- läbiviimiselt ta seda täiesti oli. Ja mitmel pool ka seda niimoodi nimetatakse (nt vene keeli похищение)
Otsitav kadus kodust 16. a. vanuselt . Hakkas sõdima. Vähemusrahvusest . Süüdistus varanduse kadumises.
Leedu juut Smuškevitš ? Я́ков Влади́мирович Смушке́вич . Sündinud 1902. 1918 hakkas sõdima. Esimene juudist NL kangelane . Ja vist ainuke hukatud kahekordne NL kangelane . Olevat olnud suurepärane lendur. Oli ka Hispaanias, aga kullaga tegelesid seal rohkem nagu Orlovi mehed . Ja hukati 1941. Inimröövi ka ei meenu.
no läks jälle mingi koha pealt soojemaks
Kui ma ütleks nüüd, mis selle röövitu üks viimaseid ameteid oli, haaraks vist paljud enda peast kinni!
Maailma tuntuim selle töö tegija!
Aga jah, otsime ikka aju, kes röövimise kavandas. Ja Teheraniga seoses ühe erioperatsiooni samuti.
Kui ma ütleks nüüd, mis selle röövitu üks viimaseid ameteid oli, haaraks vist paljud enda peast kinni!
Aga jah, otsime ikka aju, kes röövimise kavandas. Ja Teheraniga seoses ühe erioperatsiooni samuti.
Armeenlane Hudjakov on õige vastus.aurik kirjutas:no läks jälle mingi koha pealt soojemaks
Kui ma ütleks nüüd, mis selle röövitu üks viimaseid ameteid oli, haaraks vist paljud enda peast kinni!Maailma tuntuim selle töö tegija!
Sergei Hudjakov ehk Armenak Hanferjants (1902-1950), lennuväemarssal. Planeeris soveti delegatsiooni turvalise lennu Teherani. Oli Jalta konverentsil Stalini lennundusnõunik. Churchill ja Roosevelt hindasid mehe teadmisi kõrgelt, FDR olla tahtnud talle sportlennukit kinkida.susi kirjutas: Armeenlane Hudjakov on õige vastus.
Plaanis õhudessandi, mille käigus haarati oma vägede keskelt kaasa Pu Yi ja koos varandusega. Kullakoormat kandev lennuk aga kadus tagasilennul. Lennuki rusud leiti 1952 kusagilt taigast ja kuld korjati ka selle juurest kenasti kokku.
See pilt ühes ajalooõpikus Seisab paremal servas
ksf susi, paluks midagi põnevat!
Või põnevat ? Kardan, et ma pole sama osav udu ajama , kui Teie. Eks ma proovin, kuigi küsimus on väga lihtne.
Küsimus puudutab Eesti ajalugu. Sõjaajalugu. Veel täpsemalt meie laevastikku.
Iseseisvunud EW võttis oma vetes arvele kümneid ja kümneid laevavrakke. Osa neist remonditi ja võeti kasutusele, aga oli ka neid, mis läksid vanarauaks. Osa vrakke jäi ka leidmata.
Konkreetse sõjalaeva vrakk leiti ja toodi Tallinna. Oli suur soov võtta laev uuesti kasutusele . Peale ülevaatust leiti, et on säilinud 80% korpusest, 75% mehhanismidest, 50% relvastusest ja 5% elektriseadmetest. Leiti, et laev on võimalik taastada (teatud tingimustel) .
Siiski meie sõjalaevastikul jäi uus laev saamata.
Miks see nii läks ja millisest laevast on jutt ? Vihjeks, et pildid sellest laevast on haruldased ja pildid selle laeva vrakist on veelgi haruldasemad.
Küsimus puudutab Eesti ajalugu. Sõjaajalugu. Veel täpsemalt meie laevastikku.
Iseseisvunud EW võttis oma vetes arvele kümneid ja kümneid laevavrakke. Osa neist remonditi ja võeti kasutusele, aga oli ka neid, mis läksid vanarauaks. Osa vrakke jäi ka leidmata.
Konkreetse sõjalaeva vrakk leiti ja toodi Tallinna. Oli suur soov võtta laev uuesti kasutusele . Peale ülevaatust leiti, et on säilinud 80% korpusest, 75% mehhanismidest, 50% relvastusest ja 5% elektriseadmetest. Leiti, et laev on võimalik taastada (teatud tingimustel) .
Siiski meie sõjalaevastikul jäi uus laev saamata.
Miks see nii läks ja millisest laevast on jutt ? Vihjeks, et pildid sellest laevast on haruldased ja pildid selle laeva vrakist on veelgi haruldasemad.
Uskumatu lugu. Üritasin parimat, aga sedavõrd uskumatut asja isegi ei uurinud.
Minu lugupidamine, aurik.
Minu lugupidamine, aurik.
Täienduseks eelnevale, et vrakk sai lõplikult vanarauaks 1925. a.
Ja Meremuuseumil on minu andmetel laeva vrakist 1 foto. See foto on aastast 1918 ja tehtud sakslaste poolt, kes tulid vrakki uudistama.
Ja Meremuuseumil on minu andmetel laeva vrakist 1 foto. See foto on aastast 1918 ja tehtud sakslaste poolt, kes tulid vrakki uudistama.
Hea vije..... Magdeburg
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist