Millise variandiga oleks saksamaa sõja võitnud?

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

OT: avatari peaks veidi koomale tõmbama.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas starkatter »

tere:
Muidugi, kui juutide tapmine oleks ära jäänud, oleks sakslastel olnud läänest liitlasi oodata.
Kipun kahtlema,Läänele ei sobinud juba Saksamaa kapitalismi vastane hoiak.Kapitalistlik lääs ei oleks iialgi seedinud vohavat rahvussotsialismi euroopa südames.
"Ja kui kôik teisedki valed,mida partei oli kinnitanud,heaks kiideti-kui kôik lood olid ühesugused-pidi vale minema ajalukku ja muutuma tôeks."
George Orwell,1984
vipu
Liige

Postitus Postitas vipu »

niipalju kui mina tolleaegsest välispoliitikast olen arusaanud, siis inglismaa ja prantsusmaa soovisid elueest uut sõda saksamaaga (saksamaa lihtsalt tugevnes kohutava kiirusega). plaani pühendati ka venemaa kes pidi euroopa rünnates kõigepealt ründama saksamaad, võttes endale põhiraskuse...

kuna hitler oli riigis loonud natsionalismi mis juba iseensest nõuab vaenalst ehk sõda, siis ta ju pidi võtma poolalt oma vanad maatükid tagasi, mis peale inglismaa ja prantsusmaa sõja kuulutasid...

stalin oli kah kaval, tegi väikse tiili saksamaaga (pakt), et puhverriik poola vahelt kaoks (ka see võis olla inglismaa ja prantsusmaa koostöö), aga pärast seda jäi stalin kogemata magama :lol:

ühesõnaga see oli mäng kus igal riigil (peale meiesuguste väikeriikide) oli omakasu sees, nö kõik teenisid:)

------------------------------------------------

ma usun et sakslane oleks staliniga ühelepoole saanud küll. kuni stalingradini läks ju kõik suht edumeelselt, aga kuna plaanid olid nõrgad (B plaan üldse olematu), pidev ümbermõtlemine, enigma koodimurdmine, üleliigne enesekindlus, siis piisas tõesti väikestest lollustest et asi hakkaks lumepallina veerema.

mina arvan et moskva oleks tulnud kohe ära võtta, stalin ju tahtis mingi hetk isegi vaherahu teha :lol: see oleks löök olnud venelastele, mida nad poleks üleelanud...

kindlasti koostöö japsidega, sisemaale poleks pidanud isegi minema. japsid oleks pannud löögialla liitlaste konvoid vaiksel ookeanil. venelastel oleks olnud nälg majas, see vast hullem kui sakslastele külm.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline