Nali
Re: Nali
Erakordselt teravmeelne tähelepanek.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Seoses selle lilla karuga. Nalja alla vist ei lähe, aga ma olen näinud paari intervjuud, kus ekrelastelt küsitakse näiteid koolides toimuva homopropaganda kohta, mille peale nad eriti midagi tarka vastata ei oska. Miks ei ole tehtud selles osas kodutööd?! Põhikoolis käivale lapsele kirjutasin vabastuse kohustuslikest (!) "infotundidest" tema enda soovil, kui ta kirjelduse seal toimuvast ära olin kuulanud.
Saudi kuninga kullatud eskalaator jäi Moskvas lennukist väljudes ootamatult seisma
https://twitter.com/annalecta/status/915989154609160197
https://twitter.com/annalecta/status/915989154609160197
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Njh, Tölfi kirjatsurad ikka suudavad.......
Delfi toimetuse käsutuses on video, kus ühe Lääne-Eesti kusekooli õpilased teineteist raevukalt ründavad, samal ajal kui nende kaaslased olukord itsitades filmivad.
Et kui vanasti olid supi ja kellukoolid siis nüüd on KUSEkoolid! On alles perspektiiv.......et peale kooli lõppu on diplomeeritud KUSIK?
Delfi toimetuse käsutuses on video, kus ühe Lääne-Eesti kusekooli õpilased teineteist raevukalt ründavad, samal ajal kui nende kaaslased olukord itsitades filmivad.
Et kui vanasti olid supi ja kellukoolid siis nüüd on KUSEkoolid! On alles perspektiiv.......et peale kooli lõppu on diplomeeritud KUSIK?
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Ajalooliselt on õigus juukseid kasvatada ja relva kanda vaba mehe tunnuseks. Ainult orjad ja vangid aeti kiilakaks.herman30 kirjutas:Enn Sarvel on pikkad juuksed, ta pole vist veel kapist välja tulnud sest tõelisel hetero mehel peab olema lühikesed juuksed.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Aga mis mees see on kes tahab pikkad juuksed?
Mul on viimased 30 aastat olnud 3mm soeng.

Võib ju arvata et umbluu. Aga legendid ei teki enamasti päris tühjast kohast. https://trihholoogiakeskus.ee/koik-post ... u-allikas/herman30 kirjutas:Aga mis mees see on kes tahab pikkad juuksed?Mul on viimased 30 aastat olnud 3mm soeng.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
-
- Liige
- Kontakt:
Matemaatikaõpetaja ütles mulle 5. klassis ikka, et "Pikk juus, lühike aru".
Mine võta kinni.
Mine võta kinni.
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Juku küsib emalt: "Miks isa on kiilakas?"
"Sellepärast et ta mõtleb palju."
"Ema aga miks sinul nii palju juukseid on?"
"Sellepärast et ta mõtleb palju."
"Ema aga miks sinul nii palju juukseid on?"
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Ehhei! Pärast seda, kui mandžuurlased Hiina vallutasid, sundisid nad hiinlasi sajandeid mitte ainult pikki juukseid kandma, vaid need ka patsi punuma!Manurhin kirjutas:Ajalooliselt on õigus juukseid kasvatada ja relva kanda vaba mehe tunnuseks. Ainult orjad ja vangid aeti kiilakaks.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Habemega nalja kah.
Üks seersant teisele: "Näed seda sõdurit seal? See on minu rühma kõige kõvem võitleja."
"Kuidas nii?"
"Ta võitleb kogu aeg, enne lõunat näljaga, pärast lõunat unega."
Üks seersant teisele: "Näed seda sõdurit seal? See on minu rühma kõige kõvem võitleja."
"Kuidas nii?"
"Ta võitleb kogu aeg, enne lõunat näljaga, pärast lõunat unega."
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Pildike Venemaa avarustest - teeveerne kaubandus.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: AndresK, Google [Bot] ja 1 külaline