Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Politoloog Rein Toomla: ,,Kui rohelised suudavad Tallinnal võimul olles positiivselt pildil olla, võib see olla aluseks edule 2019. aasta Riigikogu valimistel. Et ületada viie-protsendiline valimiskünnis, ei ole neil vaja teha midagi ilmvõimatut. Et edu saavutada, tuleb aga leppida olukorraga ning hoida tagasihoidlikumat joont mõistes, et Keskerakond on selgelt domineeriv. Seega ei tohiks ühegi linnavolinikuga rohelised liiga nõudlikud olla. Samas ei ole rohelistel potentsiaali muutuda 10-15 protsendilise toetusega erakonnaks ja pean reaalseks nende toetuse tõusmist ligi seitsmele protsendile. Praeguste reitingute järgi on vaja saada seega vaid paar-kolm protsenti. Seda nad näpistavad igalt erakonnalt, ka Keskerakonnalt. Roheliste mõju linnavalitsuses ei pruugi aga olla täiesti marginaalne. Ilmselt nende survel vaadatakse seal ühtteist ikkagi läbi. Selline üle vaatamine tundlike teemade suhtes ei ole kunagi paha. Üldiselt peaksid rohelised lepinguga rahul olema, sest neile olulised asjad oli lihtne koalitsioonilepingusse panna. Keskerakonna otsingud valitsuspartnerile oli maineparanduslik käik. Kõik oponendid on ju süüdistanud neid ainuvõimu teostamises. Ainuvõimust on väga keeruline loobuda, kui sul on volikogus niivõrd palju kohti, et sa ei vaja teise toetust ja sul on legaalne võimalus ainuvõimu teostada. Üritades kaasata teisi partnereid, on nad üritanud seda kuvandit varasemaltki lõhkuda. Toetuse kasvatamise eesmärgil oleks võinud Tallinnas Keskerakonnaga valitsema minna ka IRL. On selge, et Tallinna linnal ei lähe halvasti. IRL saanuks seal üsna positiivselt pildile. Selles tähenduses paistab, et IRL ei mõelnud asju läbi."
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... =80042836´
Tallinna linnavolikogu liige Edgar Savisaar: ,,Rohelised on väärt seltskond, Tallinna linnas on rohelistel palju tööd. Pealegi usun, et Reidi tee saab ka kiiremini valmis. Mina ei kaldu kunagi kuhugi. Vaatan, mis asi on ja mis ma sellest arvan ja siis vastavalt ma ka hääletan. Mulle läks hinge, et isegi praeguses seisus invaliidina ja muude probleemidega, mis mul on, oli nii palju inimesi, kes minu poolt hääletasid. Kui te küsite, et mis mul praegu hingel on, siis mul on hingel selle mehe surm Vabaduse väljakul. Avaldan tema vanematele ja lähedastele sügavat kaastunnet. Mul on meeles, kui tapeti mees kaitseministeeriumis, nüüd juhtus see teist korda. Seda oleks saanud vältida, kui oleks tahetud."
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=80046412
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... =80042836´
Tallinna linnavolikogu liige Edgar Savisaar: ,,Rohelised on väärt seltskond, Tallinna linnas on rohelistel palju tööd. Pealegi usun, et Reidi tee saab ka kiiremini valmis. Mina ei kaldu kunagi kuhugi. Vaatan, mis asi on ja mis ma sellest arvan ja siis vastavalt ma ka hääletan. Mulle läks hinge, et isegi praeguses seisus invaliidina ja muude probleemidega, mis mul on, oli nii palju inimesi, kes minu poolt hääletasid. Kui te küsite, et mis mul praegu hingel on, siis mul on hingel selle mehe surm Vabaduse väljakul. Avaldan tema vanematele ja lähedastele sügavat kaastunnet. Mul on meeles, kui tapeti mees kaitseministeeriumis, nüüd juhtus see teist korda. Seda oleks saanud vältida, kui oleks tahetud."
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=80046412
Turvariskiga ID-kaartide sertifikaadid peatatakse alates homme õhtust. ID-kaartide nõrkust ära kasutav pahavara on juba pakkumisel.
Ma nüüd kogu selle kära peale vaatasin, kas minu ID-kaart ka uuendamist nõudvate hulgas on. Tuleb välja, et ongi. Las ta siis olla.Valitsus toetas tänasel kabinetinõupidamisel PPA ja RIA ettepanekut peatada turvariskiga ID-kaartide sertifikaadid 3. novembri õhtul kell 24.00. Kõik ID-kaardid jäävad toimima isikut tõendava dokumendina. Peatatud sertifikaatidega ID-kaarte saab jätkuvalt uuendada politsei- ja piirivalveameti teenindustes, mis on selleks avatud ka nädalavahetusel, samuti jätkub kauguuendamine.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Visadus viib sihile. Terve eilse õhtu ja pool ööd järjepidevalt tampisin ja lõpuks - ime küll - saingi sertifikaadid uuendatud. Vahepeal juba süsteem võttis korra "luti suhu", andis uued paroolidki, aga siis katkes jälle ära. Ründasin aga visalt peale kuniks taas server sisse lasi ja seekord kulges protsess õnneks lõpuni. Ja sain veelkord uued paroolid. Õnneks toimib. Panka ja veel mõnda kohta, kus ma tihti käin, sain sisse.
Viimati muutis Manurhin, 03 Nov, 2017 7:30, muudetud 1 kord kokku.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
-
- Liige
- Kontakt:
Mul peaaegu sama, selle vahega et lõpetada sain hommikul ja uusi koode enam ei andnud (jäid need mis õhtul anti).
.Katsetasin ka panka minemist ja toimib.

- Peavoolumeedia
- Liige
- Kontakt:
... ja kuidagi hoomamatult sai sellest 64 miljardilise hinnalipikuga akadeemilisest Tšehhi teadlaste TEOREETILISEST riskist täiesti reaalne mugavustsoonist väljumine tervele E-natsioonile. 

[i]"... ja millal tuli teile idee lamp lakke kinnitada?"[/i]
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Hästi toiminud ID süsteem on meid mugavaks teinud, mis muud.
Aga parem tsehhi teadlaste teoreetiline töö kui idanaabri küberrünnak, arvan.
Tammsaare tee büroos, mis hetk tagasi avati, midi hetkel ca 100 inimest järjekorras olema.
Mul abikaasa läks ka sabatama.
Aga parem tsehhi teadlaste teoreetiline töö kui idanaabri küberrünnak, arvan.
Tammsaare tee büroos, mis hetk tagasi avati, midi hetkel ca 100 inimest järjekorras olema.
Mul abikaasa läks ka sabatama.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Peavoolumeedia
- Liige
- Kontakt:
... ja kuna sertifikaate palutakse uuendada öösel siis päris kindlasti registreerib selle erakorralise sündmuse ka meie demograafiline seismograaf.
[i]"... ja millal tuli teile idee lamp lakke kinnitada?"[/i]
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Praegu on unikaalne aeg demoda siseriiklikult, idanaabrile ja ülejäänud ilmale, kuidas Eesti lahendab antud 700 tuhande kaardi probleemi elegantselt, nädala ajaga ja ilma elavate järjekordadeta. Hetkel pakub PPA välja uuenduse kioskid kaubanduskeskustes, kamm oon, e-riigi tingimustes. Selline inimhulk (pool rahvust) saab oma asjad siiski kiiresti korda hästi läbimõeldud ja korraldatud e-uuendusega, mitte suhkrusabades (kuid tõepoolest, need on paremad kui eimidagi).
See, et sul tuleb antud probleemi lahenduseks kuskil PPA büroos pool päeva sabatada, pole ju kuigi elegantne ega seksikas lahendus.
See, et sul tuleb antud probleemi lahenduseks kuskil PPA büroos pool päeva sabatada, pole ju kuigi elegantne ega seksikas lahendus.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Veidi lennuliiklusest ka:
http://www.err.ee/640386/tartu-soovib-t ... -lennutama
Sakkoviga peab nõustuma. Mõlemad lennujaamad on tegelikult mõttetud. Isegi Tallinna lennujaam on pigem selline regionaalse lennuliikluse tugipunkt - hoopis Riia lennujaam on Balti piirkonna välislendude põhiline teenindaja. Lasti miljoneid Estonian Airiga lendu ja nüüd põletatakse raha Pärnu ja Tartu lennuliikluse nimel. Paras idiootsus.
Sakkoviga peab nõustuma. Mõlemad lennujaamad on tegelikult mõttetud. Isegi Tallinna lennujaam on pigem selline regionaalse lennuliikluse tugipunkt - hoopis Riia lennujaam on Balti piirkonna välislendude põhiline teenindaja. Lasti miljoneid Estonian Airiga lendu ja nüüd põletatakse raha Pärnu ja Tartu lennuliikluse nimel. Paras idiootsus.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mina nt ei saa aru, miks me peame kandikuga viima oma raha Riiga.
See, kas sinu riigis mingi üritus tehakse või mitte, sõltub ju välisühendustest.
Kui Tallinn on Riia "koguja", siis tekib täiesti napakas olukord, kus siin on hea laeva- ja maanteeühendus (mida Lätis pole), kuid lennukiga peab mingi arusaamatu jonksu tegema. Air Baltic ja lätlased muidugi hõõruks käsi, näe lollid eestlased kingivad ise oma rikkust meile.
Kogu koostööjutu ja muu pateetika juures oleme me siiski Lätiga konkurendid, samale piiratud ressursile.
See, kas sinu riigis mingi üritus tehakse või mitte, sõltub ju välisühendustest.
Kui Tallinn on Riia "koguja", siis tekib täiesti napakas olukord, kus siin on hea laeva- ja maanteeühendus (mida Lätis pole), kuid lennukiga peab mingi arusaamatu jonksu tegema. Air Baltic ja lätlased muidugi hõõruks käsi, näe lollid eestlased kingivad ise oma rikkust meile.
Kogu koostööjutu ja muu pateetika juures oleme me siiski Lätiga konkurendid, samale piiratud ressursile.
-
- Site Admin
- Kontakt:
Vaidlen vastu. Tartu ja Pärnu lennuväljadel on mõtet, kui lennud toimuvad just "üle mere". Helsinkisse ja Stockholmi. Tallinn ja Riia on mõlemad maismaa ühendusega kättesaadavad, samas on neist linnadest lähtuvad lennud ikkagi Euroopa kesksed. Tegelikud lähimad suured hubid asuvad ikka Helsinkis ja Stockholmis. (Ehk ka Kopenhagen tuleb kõne alla, aga hakkab juba kaugeks jääma.) Kust on nii Europpasse palju rohkem lende, kui Tallinnast/Riiast. Ja väljuvad ka lennud Aasiasse ja Ameerikasse.nimetu kirjutas:Veidi lennuliiklusest ka:
Kui vaadata näiteks reisijate statistikat Tartu lennuväljal, siis rekordid saavutati sel ajal, kui lendas ainult 1 firma ja 1 sihtkohta - Helsinki. Kui Estonian Air ja Air Baltic mõlemad konkureerisid ja lendasid nii Riiga kui Tallinna (aga Helsinki lende ei toimunud) - reisijate koguarv oli ikka väiksem.
Uuendasin serdid ära enne magama minekut. Esimese raksuga. Koos tarkvara laadimisega ehk 6-7 minutit kokku. Häiris N korda PIN1 küsimine aga ju protsess vajas seda. Mina saan anda tehnilise lahenduse hindeks vähemalt 4+.
Iseküsimus on see Ratase "paneme homme kõik kinni" avaldus suhteliselt hilja õhtul. Vat see on idiootsus. See, et kuskil pakutakse miskit tarkvara, ei tähenda veel mitte midagi:
a) mitte keegi pole kinnitanud, et see tarkvara reaalselt ka töötab
b) isegi kui tarkvara töötab, on vaja kopsaka summa eest jõudlust rentida, et saaks lahti 1 (loe: ÜHE) PIN2-e. Seejuures võib see PIN2 kaotada kehtivuse juba järgmisel hetkel (et mitte öelda kaotab kehtivuse veel enne murdmist).
Mõistlikum oleks olnud anda välja signaal - "kui tunned, et sinu PIN2 võib olla rünnet väärt, peata oma sertide kehtivus." Kogu muusika. Mainekahju, seda küll. Samas, kui me selle supi nüüd paari nädalaga ära helbime, on see maailmamastaabis väga kõva signaal.
Loodetavasti lööb keegi kuskil ministeeriumis juba kokku kogu selle jama kulu ja arve Gemalto poole läheb peagi teele.
Iseküsimus on see Ratase "paneme homme kõik kinni" avaldus suhteliselt hilja õhtul. Vat see on idiootsus. See, et kuskil pakutakse miskit tarkvara, ei tähenda veel mitte midagi:
a) mitte keegi pole kinnitanud, et see tarkvara reaalselt ka töötab
b) isegi kui tarkvara töötab, on vaja kopsaka summa eest jõudlust rentida, et saaks lahti 1 (loe: ÜHE) PIN2-e. Seejuures võib see PIN2 kaotada kehtivuse juba järgmisel hetkel (et mitte öelda kaotab kehtivuse veel enne murdmist).
Mõistlikum oleks olnud anda välja signaal - "kui tunned, et sinu PIN2 võib olla rünnet väärt, peata oma sertide kehtivus." Kogu muusika. Mainekahju, seda küll. Samas, kui me selle supi nüüd paari nädalaga ära helbime, on see maailmamastaabis väga kõva signaal.
Loodetavasti lööb keegi kuskil ministeeriumis juba kokku kogu selle jama kulu ja arve Gemalto poole läheb peagi teele.
Regionaalse all pidasingi silmas pigem Euroopa siseselt toimuvaid lende. Riiast saab seevastu ka veidi kaugemale. Selles suhtes tundubki kummaline selliste pisikestele lennujaamadele raha jagamine. Selle asemel, et panustada Tallinna lennujaama konkurentsivõimesse, mille teenuse tase ja asukoht on muidu väga hea, hakatakse hoopis kahjumlikke ideid teostama. Pärnus ei hakka eales mingid turistide hordid läbi lennujaama käima ja see projekt jääbki ilmselt kahjumisse. Sama kehtib Tartu lennujaama kohta.Vaidlen vastu. Tartu ja Pärnu lennuväljadel on mõtet, kui lennud toimuvad just "üle mere". Helsinkisse ja Stockholmi. Tallinn ja Riia on mõlemad maismaa ühendusega kättesaadavad, samas on neist linnadest lähtuvad lennud ikkagi Euroopa kesksed. Tegelikud lähimad suured hubid asuvad ikka Helsinkis ja Stockholmis. (Ehk ka Kopenhagen tuleb kõne alla, aga hakkab juba kaugeks jääma.) Kust on nii Europpasse palju rohkem lende, kui Tallinnast/Riiast. Ja väljuvad ka lennud Aasiasse ja Ameerikasse.
Kui vaadata näiteks reisijate statistikat Tartu lennuväljal, siis rekordid saavutati sel ajal, kui lendas ainult 1 firma ja 1 sihtkohta - Helsinki. Kui Estonian Air ja Air Baltic mõlemad konkureerisid ja lendasid nii Riiga kui Tallinna (aga Helsinki lende ei toimunud) - reisijate koguarv oli ikka väiksem.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mulle jääb ka segaseks Tallinna lennujaama (mis ainsana lennujaama mõõtu on) arvelt provintsilennujaamade arendamine.
Selliste ideede taga on tavaliselt mõne sealtkandist pärit poliitku promo (nagu kunagi trügis jõuliselt Tallinn-Tartu neljarealise projekti seltskond, kes oli pärit Tartust ja käis Tallinnas tööl.
Selliste ideede taga on tavaliselt mõne sealtkandist pärit poliitku promo (nagu kunagi trügis jõuliselt Tallinn-Tartu neljarealise projekti seltskond, kes oli pärit Tartust ja käis Tallinnas tööl.
-
- Site Admin
- Kontakt:
Pärnu lennuvälja promo on olnud tingitud kõik ikka sellest, et mingil perioodil asi ju töötas kohaliku turismiäri kasuks. Ja päris edukalt. Mitte mingid regulaarlennud, vaid just charter'id, mis tõid Soomest ja Rootsist pensionäre Pärnu spaadesse. Küsimus on ainult selles, et kes selle kaasneva lõbu kinni maksab. kas neid charter reisijaid saab nii palju, et lennuvälja ülal pidada? Kas regulaarsetele liinidele jätkub reisijaid?
Tartu lennuväli on aga täiesti tõestanud, et regulaarseid lendajaid on piisavalt, et lennuväli end ära tasuks. Lihtsalt Tallinna ja Riiga lendajaid sealt nii palju (praeguse sissetuleku ja hindade juures) ei kogune, et Tallinnasse ja Riiga lennuliinid ära tasuksid.
Muidu aga juba 1930. aastail oli linnade liidul loosung, et õnnetu on see linn, kellel lennuvälja pole. Tuleks selgelt lahus hoida lennuvälja kui infratsruktuuri objekti ning regulaarset lennuliiklust. St ühekordne suurem investeering ja edaspidi väike püsikulu vs. suur investeering ja seejärel ka suur pidev püsikulu.
Minu isikliku arvamuse kohaselt tasuks korda teha ka Haapsalu lennuväli. Ning võiks olla ka üks korralik lennuväli Ida-Virumaal. Narva või Jõhvi kandis. Ainult et regulaarset lennuliiklust neisse korraldada ilmselt esialgu ei tasu ära...
Tartu lennuväli on aga täiesti tõestanud, et regulaarseid lendajaid on piisavalt, et lennuväli end ära tasuks. Lihtsalt Tallinna ja Riiga lendajaid sealt nii palju (praeguse sissetuleku ja hindade juures) ei kogune, et Tallinnasse ja Riiga lennuliinid ära tasuksid.
Muidu aga juba 1930. aastail oli linnade liidul loosung, et õnnetu on see linn, kellel lennuvälja pole. Tuleks selgelt lahus hoida lennuvälja kui infratsruktuuri objekti ning regulaarset lennuliiklust. St ühekordne suurem investeering ja edaspidi väike püsikulu vs. suur investeering ja seejärel ka suur pidev püsikulu.
Minu isikliku arvamuse kohaselt tasuks korda teha ka Haapsalu lennuväli. Ning võiks olla ka üks korralik lennuväli Ida-Virumaal. Narva või Jõhvi kandis. Ainult et regulaarset lennuliiklust neisse korraldada ilmselt esialgu ei tasu ära...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist