Che Latino kirjutas:Aastaid tagasi grillisin ühe neljatähelise nimega ettevõtte toodangud. Jube hea oli aga veini kuidagi üldse ei kulunud - õgimine, õgimine, õgimine... seega ilmsed maitsetugevdaja nähud.
Hiljem pole sellist asja ostnud. (Grillimiseribi pean silmas, mitte veini.)
Niisugused nelja (UVIC

) ja muude arvu tähtedega ettevõtted tasuks ikka ära mainida, et keegi pärast sama reha otsa ei koperdaks.
Ma nüüd ei tea et kas maitsetugevdaja ja see keemia, mis kutsub esile näljatunde, on ükssama. Põhimõtteliselt on ained, mille lisamine tekitab piinava näljatunde ja piiritu tänutunde tootja vastu kes sellist grillribi valmistab
Ükskord kirjutas hambaarst, vana kaalikas, mingi antibiootikumi välja, mis mul pani terve keha sügelema. Kõikidele kõik ravimid ei sobi ja uurisin asja natuke tähelepanelikumalt. Konkreetsel juhul vabastas see arstirohi organismis histamiini. Lihtsamate meetoditega saab seda ka teha ja muuhulgas kasutatavat keha sügelema ajamist piinamisel. (hambaarstile tuttav teema ja miks ma küll ei imesta? )
Ma proovisin mingil perioodil Salvesti purgisuppe ja samuti tekkis õgimisefekt. Võtsin purgi frikadellisuppi ja et seal frikadelle vähe oli, lajatasin paki, oli vist Balbiino omasid, juurde ning keetsin supiks. Seda tuleb peaaegu 3 liitrit! No päris ühekorraga ära ei jaksanud süüa, aga kuigi juba kurguni täis, pool kulpi tahaks veel juurde võtta.
Pärast lugesin mingit rekkameeste foorumit ja seal õpetas üks vana kala, et kui pikale reisile lähete, ärge Salvesti purgisuppe küll jumala eest kaasa võtke. Enne ostke juba tanklast kirvehinnaga kabanosse. Muidu jäätegi õgima. Teete reisi Hispaaniasse ja tagasi tulles ei tunne naine enam ära, sest nägu on pähe laiaks söödud.
Ju on siis selles seltskonnas samuti katse-ekstituse meetodil lõplikule tõele lähemale jõutud.
Salvestist pole küsinud, on neil mingi alkeemik palgatabelis kuid sisetunne ütleb, et pigem on.