Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Che Latino
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas Che Latino »

Antibiootilist vorsti tuleb süüa ravikuurikaupa (kuuritäis kindla aja jooksul). Vastasel juhul muutuvad bakterid vorsti suhtes resistentseks.
Ühtelugu räägin ühte lugu...
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

Tapaeelne elukate nuumamine steroidide ja antibiootikumidega on teatavasti rangelt keelatud, kuidas satus vorsti sisse märkimisväärne kogus antibiootikume, on pigem erand kui levinud nähtus.
P.S. Kuuldused Kulibini enneagsest surmast on tugevalt liialdatud. Tänu fermenteeritud toidule ja jookidele teatan alandlikult, et elan hallitusjuustu ja veini toetusel saja aastaseks kõikide hädade kiuste. 8)
Ühtlasi tervitan kõiki Lgp, Ksf ja Ftp !
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Tulid koos laevakaitsjatega soojalt maalt kuurortist tagasi?
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

Kulibin kirjutas:Tapaeelne elukate nuumamine steroidide ja antibiootikumidega on teatavasti rangelt keelatud, kuidas satus vorsti sisse märkimisväärne kogus antibiootikume, on pigem erand kui levinud nähtus.
P.S. Kuuldused Kulibini enneagsest surmast on tugevalt liialdatud. Tänu fermenteeritud toidule ja jookidele teatan alandlikult, et elan hallitusjuustu ja veini toetusel saja aastaseks kõikide hädade kiuste. 8)
Ühtlasi tervitan kõiki Lgp, Ksf ja Ftp !
Veiniga pole probleemi aga kuidas selle hallitusjuustu säilitamisega on? Pikemas perspektiivis tuleb ikka vist konserve kõrvale haugata, siinkohal märgin et sellesügisesed Saare uluki (põder) omad on suht ok olnud, suvel kui pikemad meresõidud ees kuluvad kindlasti ära.
Ühinen ka tervitustega, ja ei unusta ära ka perearsti, kes mu toidusedelit nähes ilmselt loobuks minuga tegelemisest.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Natuke toitumisteemade offtoopikut ka

Nimelt mina oma pühas lihtsameelsuses mõtlesin et näe pole mitu aastat hambaarsti külastanud , et no käiks ära , tegin telefoniga kohaliku kõne ja hambaarst broneeriski mulle nädala pärast aja.

Ok , miskit nagu ei valuta ja et profülaktiline kontroll siis puurimiseks ette ei valmistunud .

Ja täna see päev, läksin sisse , hambarst käskis tooli pikali visata ja 2 minuti pärast ta teatas et ühtegi auku pole ja isegi hambakivi pole

Et mida ma söön , vastasin et maiustusi

Igaljuhul küsisin palju see 2 minutiline protseduur siis ka maksis ja tuli välja et 36 euri

Võttis mingeid hüvitisi jm pajebenni maha ning ikkagi tuli 15 euroblane annetus teha

Ma siis arvasin et järgmine kord lasen profülaktilist ülevaatust oma naisel teha ja ilmselt järgmise 10 aasta jooksul seda urgast ei külasta
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Aga teemakohane kopi asjalikust tekstist , isegi vene kroonus oli hernesupi nimi muzokalnoi sup ehk misikaalne supp

Toitudest võivad gaase tekitada maiustused, erinevad kapsad, herned, oad, vürtsikad toidud, marinaadid, toortoidud, hapud marjad ja gaasilised joogid.

Gaaside ennetamise ja leevendamise puhul on abiks probiootikumid, jogurtid, aedtillivesi, kaerahelbed, kummeli- ja ingveritee, koirohi, oliivi- ja astelpajuõli ning muud kvaliteetsed toiduõlid.

Gaasidest hoidumiseks tuleks vältida näiteks gaseeritud vee joomist, jalutamas käia ja ujuda. Istuva töö tegija peaks tihti toolilt tõusma, et toit seedekulglas liikuda saaks.

Kui on mõni periood, mil tekib palju gaase, siis aitab see, kui seedetraktile puhkust anda - söö mõnda aega veidi vähem.

Ja just nüüd potsatas minu postkasti huvitav spammuudis, tohho tillae

Tüdrukud! Tänu sellele rahvameditsiini vahendile on mu mehel piisavalt KÕVA, et puid lõhkuda

TAMME koor paneb erektsiooni kestma 5-6 tundi. Tee oma naisele rõõmu. Lihtne retsept

PARIM rahvalik retsept hullumeelseks erektsiooniks igas vanuses!

Sinu peenis võib mõnede päevade jooksu pikeneda ja pakseneda kuni 5 cm võrra! Kas sa tahad seda? Klõpsa siin!

Ühesõnaga täielik porr , tuleb närida tammekoort :wall:

vat selline kursant jebanoi saatis

Pilt
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Dr.Sci kirjutas: siinkohal märgin et sellesügisesed Saare uluki (põder) omad on suht ok olnud,
Oot, kas tänavu suvel ladistas Saaremaal korralikult vihma :D Mulle tuleb niisugust märkust nähes ühe tuttava jahimehe jutt meelde. Ta kurtis üksaasta, et "krt, põdrakonservid said liiga vintsked. Eks selleaastane suvi oli põuane ka ja nii need põdrad ära kuivasid. Oleks ikka pidanud tegemise aeg juustu juurde panema"

akf kalleb teooriast gaaside ennetamise ja leevendamise kohta - on need muud asjad mis on kuid probiootikume müüvad apteekrid lahkel käel ning kalli hinnaga. Tegelikult on see lihtlabane piimhape. Kui pakk ära süüa läheb piimhape lihastesse ja tunne on justkui oleks kaks päeva pekstud , võimalik, et isegi jalgadega.
Parem siis juba gaasidel rivitult lasta. Peab ainult vaatama, et koos juurikaga ei tuleks.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

vanahalb kirjutas:
Dr.Sci kirjutas: siinkohal märgin et sellesügisesed Saare uluki (põder) omad on suht ok olnud,
Oot, kas tänavu suvel ladistas Saaremaal korralikult vihma :D Mulle tuleb niisugust märkust nähes ühe tuttava jahimehe jutt meelde. Ta kurtis üksaasta, et "krt, põdrakonservid said liiga vintsked. Eks selleaastane suvi oli põuane ka ja nii need põdrad ära kuivasid. Oleks ikka pidanud tegemise aeg juustu juurde panema" ...
Meil tuleb Saare uluk Harjumaale kaubikuga järele, ja vihma ladistas korralikult, siiani võib madalamates kohtades metsa all pigem paadiga sõita ja koertele tuleks päästevestid ja kalipso muretseda.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Mul naisel olid kusagil Saaremaa jahist saadud konservid, ilusad sldid ja kõik peal aga tegelikult süüa ei kõlvanud, ei oskagi kommenteerida kes neid seal valmistas , siin kohapeal tehtud olid hoopis paremad aga eks maitse asi , praegu on väga hea koht kus tehakse Koerus , seal teevad ka vinnutatud põdraliha aga põder kuivab nii kokku nagu oleks nõukogude praporshiku kätte sattunud
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Söödava lima retsept

Koostisained

400 ml suhkruga kondenspiima

1 spl (8 g) maisitärklist

Veidi toiduvärvi

Paar tilka vanilli- või muus essentsi (soovi korral)

Sega potis madalal kuumusel kokku kondenspiim ja maisitärklis. Keeda pidevalt segades

Kui segu pakseneb, tõsta pott pliidilt.

Sega kahvliga juurde toiduvärv ja lisa essents, seejärel jäta segu jahtuma.

Kui lima on jahtunud toatemperatuurini, võib selle potist välja võtta.
https://sobranna.postimees.ee/4332901/e ... 1512076513
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Nämma , teema läheb vist koprofaagia ja uriiniteraapia peale varsti

http://www.aegmaha.com/video/3736/elluj ... ni-joomine
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Kriku kirjutas: Kui lima on jahtunud toatemperatuurini, võib selle potist välja võtta.
...ma pmst lugesin esimese hooga, et võib potist välja visata nagu kajakasupi vms..... 8)

Mis aga teemasse puutub, siis meie äraolekul on akf Kuliibin surnuist elluärganud ja hüüdnud "ohhoo!" :)
(see on muideks seaduspärane et lähenevate pühade jne eel sigineb Kulibininimelisse lambanahksesse kasukasse hunt ja hakkab ennast liigutama ja muudmoodi elumärke avaladama... :D )

Veel päevakohast:

Hoiatus akf Jolly Rugerile - lubaduste mittetäitmise, jne ja FTP Fucsi eest, sest mina olen andestav - aga FTP Fucs mitte.... 8)
Laiemale publikumile teatuseks, et FTP "fortepiano" tähendab (for the piano), ehk sest FTP klaverimängija on ja ei kannata valelööke, ootusärevust ja kehvasti valmistetud sööke...

Asjatõend:

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 63#p529763
Fucs kirjutas: Ma siin juba nii pöördes et ootusärevusest näpukesed värisevad klaveril...
Niisiis tuleb akf rugeril ennast kokkuvõtta, et mitte põhjustada tervisehäireid, närvikavarikkeid ja muid jääkvaevusi meie armastatud FTPeel....

Veel teemase - nimelt sai pisut ringi vaadatud värskel ja uuenenud Balti jaama turul, ning degusteerimist ootavad järgmised produktid:
DSC_0474.JPG
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Peab oma degusteerimistähtaega edasi veidi lükkama ja hoogu võtma. Enne eelnevalt varutud toidukraamist jagu saama. See ka olnud põhjuseks, miks lubatud (liha)konservi pole maitsma jõudnud. :oops:
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Baltijaama turult võib saada ka kassi ja koerakonserve nagu vanasti said õli sees keedetud piklikke pirukaid tundmatu looma lihaga - aga sõid ja kiitsis mis sest et mõnikord mõni koera või kassi vurrkarv kurgulage kõditas

Osa olid ka moosiga - moosiks lõunavabariikidest pärit tundmatutest koostisosadest kokkusegatud paks moos-povidlo - seda liikus suurte kolmeliitriste plekk- bankade sees
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist