Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Sul võib ju olla side lõpp, aga ei viitsi lugeda neid tekste, et kõigis äärmustes on süüdi "feminiseerunud haridussüsteem", st seod kõik äärmused sulle sobivate vaadetega puudustele haridussüsteemis. Võiksid mõista, et praeguste palkade juures ei ole eriti mõttekas loota, et rohkem mehi haridussüsteemi tööle läheb.
Unforeseen consequences
http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uu ... d=81125791"Tegelikult on Eesti kaotatud number palju, palju suurem kui see, mis on välja öeldud. Nad ei taha ega ole võimelised seda lihtsalt avalikult tunnistama. Võimalik, et aktsiisi kaotatigi 30 miljoni eest, kuid juurde tuleb arvestada see, et iga eestlane või soomlane, kes meie juurde sõidab, maksab ka käibemaksu ning võtab paagi bensiini täis. Seega minimaalselt on kaotus 100 miljonit eurot," ütles Valka linnapea Vents Armands Krauklis eile RīgaTV 24 saates Preses klubs.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Minimaalselt. Pluss veel siia otsa mainekahju ja inimeste suhtumine.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
sõnavabadus kõigile on ju väärtus. Kaasa arvatud juurika närijad, feministid ja maailma ülerahvastuse vastu võitlejad.Roamless kirjutas:Miks nüüd kohe haridussüsteem süüdi on, tegu ju samasuguse uue moevooluga, nagu on ka ekrelased, ei midagi originaalselt, kirjutame oma padulollid ideed kusagil välismaa tädidelt maha ja ongi kõik, missest, et need meie konteksti absoluutselt ei sobitu. Rääkida väheste sündide puhul Eesti kontekstis "maailma ülerahvastatusest ja loodushoiust" on samasugune debiilsus, nagu keelustada abordid ja sundida naisi sünnitama.Või järjekordne näide feminiseerunud haridussüsteem praaktoodangust.
Meil on ju ka olemas veel üks "tore moesuund", milles ei saa otseselt "feminiseerunud haridussüsteemi" süüdistada. Nimelt "juurikanärijad" ehk taimetoitlased üritavad viimasel ajal järjest tõsisemalt koolide ja lasteaedade toitlustusteemadesse sekkuda ja seda mitte ainult suhkru ja E-ainete vähendamise osas, vaid "lõppagenda" on sügavam st lapsed peaksid lõpetama selle "hirmsa karnivoorluse" ja hakkama ka juurikanärijaks. Lobitöö toimib täiesti, vist on isegi kodulehed olemas jne jne.
Keegi ei ole kohustatud nende ideesid uskuma ja
järgima. Kui lollid usuvad, nende lollide endi probleem.
Küürakat ja lolli parandab ainult haud.
Kes keelab teha karnivooride lehte, et toitume ainult lihast?
Arvan, et enamuse eestlaste peredes räägitakse
oma lastele mida tasub koolis räägitavast uskuda ja mida
ainult vaenlasele soovitada ja mida üldsusele valetada.
-
- Liige
- Kontakt:
Härrased,jätkem kohe see sõnasõda a la ekrelased,jne.järgi.Kaasfoorumlased teavad kindlasti,et olen kriitiline EKRE osas aga seekord astun Borja kaitseks välja.
Lihtsalt meil oli saates tegemist,parajalt ümara vanatüdrukuga,keda isegi mehed Aafrikast vist ei taha.
Ja oma frustratsooni tuleb ju kuskil välja elada.Nõme on muidugi see,et saatejuhid valivad telekasti inimesi,kelle vaateid jagab 0,000001 protsent elanikonnast andes justkui platformi mõtlejatele,kes omas peas nuputavad,et nende vaateid jagavad kõik.
Jään huviga ootama mõnda saadet geograafiast või näiteks haridusest,kuhu kutsutakse mõni lapiku Maa või a la tuumapommi pole olemas või a la kosmoses ei käida uskuvat tegelinskit,kellel kruvi peas puudub.
Üldiselt sellistel oraatoritel,nagu see krõhva,puudub üks iseloomuomadus,mida ta ei panegi ise vast tähele.See on võime armastada,nii lihtne see ongi.Ja laste jaoks on ikkagi kõigepealt vaja naisel ja mehel esmalt võimet armastada.Banaalne küll aga piiblist tulnud banaaalne käsk armasta ligiinimest nagu iseennast on üks põhjus,miks me üldse eksisteerime.Sellel mutil(paremat epitaati mul pähe ei tule)ei ole olnud seda tõelist armastust nii kodus,lasteaias,koolis ja oma "sõprade" seas.
Lihtsalt meil oli saates tegemist,parajalt ümara vanatüdrukuga,keda isegi mehed Aafrikast vist ei taha.
Ja oma frustratsooni tuleb ju kuskil välja elada.Nõme on muidugi see,et saatejuhid valivad telekasti inimesi,kelle vaateid jagab 0,000001 protsent elanikonnast andes justkui platformi mõtlejatele,kes omas peas nuputavad,et nende vaateid jagavad kõik.
Jään huviga ootama mõnda saadet geograafiast või näiteks haridusest,kuhu kutsutakse mõni lapiku Maa või a la tuumapommi pole olemas või a la kosmoses ei käida uskuvat tegelinskit,kellel kruvi peas puudub.
Üldiselt sellistel oraatoritel,nagu see krõhva,puudub üks iseloomuomadus,mida ta ei panegi ise vast tähele.See on võime armastada,nii lihtne see ongi.Ja laste jaoks on ikkagi kõigepealt vaja naisel ja mehel esmalt võimet armastada.Banaalne küll aga piiblist tulnud banaaalne käsk armasta ligiinimest nagu iseennast on üks põhjus,miks me üldse eksisteerime.Sellel mutil(paremat epitaati mul pähe ei tule)ei ole olnud seda tõelist armastust nii kodus,lasteaias,koolis ja oma "sõprade" seas.
Mul on kahtlus, et iibe probleemi üle
kurdavad just need kellel endil lapsi pole ja
ei tulegi. Tuttav koolvend kes reaalselt
eestlaste juurdekasvu oma 6 tubli lapsega
täiendas on selle koha pealt vait kui kult rukkis.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mul pikad juhtmed, alles nüüd sain pihta, see ju toosama ullike, kes eile Suud Puhtaks saates kohe alguses sõna sai?Borja kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=81123145
Tule taevas appi..
Et vaatasin eile põgusalt seda saadet ja nägin ka tolle ullikese sõnavõttu..
Ta ainult mingid 3-4 lauset rääkiski(-rohkem talle õnneks sõna ei antud) ja mäletan, et vajusin peale tema juttu frustreerunud hämmingusse - mõtsin, et kas on üldse võimalik, et avalikult sellist jama aetakse või on mul lihtsalt õnnestunud end õhtuks nii segi kammida, et näen-kuulen hallukaid hoopis![]()
Et tule taevas appi ühesõnaga![]()
![]()
Elik järjekordne näide feminiseerunud haridussüsteemi praaktoodangust - ja selliseid on vist pallu...
Noh, hakkasin ka vaatama.
Algas saade kohe võitleva feminismi manifestiga.
Ei olnud huvitav.
Vilunud liigutusega leidis sõrm puldil järgmise nupu.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Mina kurdan oma kolme lapse juures lausa kõva häälega. Mõeldes nimelt oma laste (ja iseenda mõistagi) peale- miks põrgu päralt peavad nemad hakkama ülal pidama seda seltskonda, kes on otsustanus elu nautida? Ja piirdunud ühe lapsega. Kui sedagi.ants431 kirjutas:Mul on kahtlus, et iibe probleemi üle
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Noh, ongi selline uskumus, et (võitlevateks) feministideks saavad need, kellel pole mehega vedanud või muul viisil antud temaatikas suuri puudujääke on.kaugeltuuriv kirjutas:Üldiselt sellistel oraatoritel,nagu see krõhva,puudub üks iseloomuomadus,mida ta ei panegi ise vast tähele.See on võime armastada,nii lihtne see ongi.Ja laste jaoks on ikkagi kõigepealt vaja naisel ja mehel esmalt võimet armastada.Banaalne küll aga piiblist tulnud banaaalne käsk armasta ligiinimest nagu iseennast on üks põhjus,miks me üldse eksisteerime.Sellel mutil(paremat epitaati mul pähe ei tule)ei ole olnud seda tõelist armastust nii kodus,lasteaias,koolis ja oma "sõprade" seas.

Muidugi seda võitleva feminismi manifesti kuulates oli minu naise nägu hulga iroonilisem kui minu oma.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
- Liige
- Kontakt:
No see on tõesti sama rumal, nagu süüdistada EKREt igasugu hädades.Elik järjekordne näide feminiseerunud haridussüsteemi praaktoodangust - ja selliseid on vist pallu...
Nii et ... kui sa ikka sitahargiga arulagedalt pallu vehid ... oled ise ka lõpuks sõnnikuga koos

https://m.postimees.ee/section/519/122352
Üks vana artikkel.
Isa just tuletas üks päev meelde, et kui tema sai 18
hakkas kohe lastetusmaksu maksma.
Üks vana artikkel.
Isa just tuletas üks päev meelde, et kui tema sai 18
hakkas kohe lastetusmaksu maksma.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mõte täiesti õige - kõigil kel pole meditsiinilist vastunäidustust, on valida - üks kulu või teine.
Muidu on tulu ja kulu/lõbu. Ja see on ebaõiglane.
Selles olen üsna veendunud, et kui punavaht kõrvale visata, siis nõuka elukorraldusest leiate vähemalt 5 asja, mida saaks täiesti ka meil rakendada ning millest tegelikult tulu tõuseks.
Lastetusmaks on üks taolisi.
Muidu on tulu ja kulu/lõbu. Ja see on ebaõiglane.
Selles olen üsna veendunud, et kui punavaht kõrvale visata, siis nõuka elukorraldusest leiate vähemalt 5 asja, mida saaks täiesti ka meil rakendada ning millest tegelikult tulu tõuseks.
Lastetusmaks on üks taolisi.
Sellest on siin Kriku juba varem korduvalt rääkinud - lastetusmaksu ei tule. Ei tule puhtpoliitilistel põhjustel. Kui üldse, võidakse suurendada eraldisi lastele (mis kokkuvõttes teeb sama välja - võtame kõigilt ja jagame lastele).
Mina samas ei leia, et meie lapsed (või lapsevanemad) oleks kehvasti toetatud. Arenenud riikidega võrreldes oleme üle keskmise, arengumaadest ei räägigi. Ainult rahaga lapsi ei tee. Noored on lihtsalt mugavaks läinud - enne lapsi ei tule, kui oma auto+elamine+igaaastane lõunamaareis+.... käes. Mina sain endale omal ajal soovitult noorema venna olukorras, kus koos vanaemaga elasime 35m2 peal kuuekesi (3 täiskasvanut + 3 last). Püüa sa täna mõnele noorpaarile sellises olukorras esimestki last ära rääkida.
Mina lahendaks probleemi teisest otsast - riikliku pensionisüsteemi kaotamisega. Siis tekiks inimestel endal stiimul kas eluajal niipalju kõrvale panna, et vanaduses ise hakkama saada või investeerida laste tegemisse (ja kasvatamisse!) moel, mis võimaldaks vanaduses nendele toetuda. Aitaks ühtlasi kaasa ka peresuhete hoidmisele (vs tänane: teen hulga lapsi, et saada hunnik toetusi aga tegelik panus kasvatusse ja hoidmisse on teisejärguline). Niiehknaa tuleb pensioniiga märgatavalt tõsta. Ausam oleks kohe välja öelda, et hetkest X ei suuda riik enam elamisväärset pensionipõlve tagada.
Mina samas ei leia, et meie lapsed (või lapsevanemad) oleks kehvasti toetatud. Arenenud riikidega võrreldes oleme üle keskmise, arengumaadest ei räägigi. Ainult rahaga lapsi ei tee. Noored on lihtsalt mugavaks läinud - enne lapsi ei tule, kui oma auto+elamine+igaaastane lõunamaareis+.... käes. Mina sain endale omal ajal soovitult noorema venna olukorras, kus koos vanaemaga elasime 35m2 peal kuuekesi (3 täiskasvanut + 3 last). Püüa sa täna mõnele noorpaarile sellises olukorras esimestki last ära rääkida.
Mina lahendaks probleemi teisest otsast - riikliku pensionisüsteemi kaotamisega. Siis tekiks inimestel endal stiimul kas eluajal niipalju kõrvale panna, et vanaduses ise hakkama saada või investeerida laste tegemisse (ja kasvatamisse!) moel, mis võimaldaks vanaduses nendele toetuda. Aitaks ühtlasi kaasa ka peresuhete hoidmisele (vs tänane: teen hulga lapsi, et saada hunnik toetusi aga tegelik panus kasvatusse ja hoidmisse on teisejärguline). Niiehknaa tuleb pensioniiga märgatavalt tõsta. Ausam oleks kohe välja öelda, et hetkest X ei suuda riik enam elamisväärset pensionipõlve tagada.
Isa mäletab pisut valesti, ikka 20ndast eluaastast...Isa just tuletas üks päev meelde, et kui tema sai 18
Бездетные мужчины от 20 до 50 лет и бездетные замужние женщины от 20 до 45 лет должны были отчислять 6 % зарплаты государству. Меньшая ставка предусматривалась для тех, кто получал менее 91 рубля в месяц. С заработка менее 70 рублей налог не взимался.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
See oleks täna siis ca 80 eurot kuus keskmise palga kohta (6%).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Madis Reivik ja 4 külalist