Aga miks sina selle sadade tuhandete jutu juures ei loe/arvesta nt Borja postitusi? Kui sa mind ei usu.Samal ajal üritad aga seada meelevaldset piiri vaenlase ründavate jõudude suurusele. Mardiga teil oli mitmel leheküljel (viimati eile) selle üle arutelu, kui suured vaenlase väekoondised niiöelda mahuks Eestit kirde- ja kagusuunalt ründama. Ma soovitaks sul tema postitused üle lugeda, enne kui järgmise kirjutad. Eriti kui arvestada ka löögiga Läti kaudu, siis ei takista maastik meid 200 000 mehega kollitamast. Ja seda ilma masin-masinas kinni ja takerduvate kolonnideta.
Arvestades mart2 teada Kunnase-vaenulikkust, mõistagi üritab siin näidata, et Kunnas on loll ja tema jutt vale.
Minu kogetu (kui palju mahub reaalselt ründama) ei kinnita jutte sissevalguvatest diviiside kaupa vägedest.
Neil pole lihtsalt ruumi, kus tegutseda ja nad on lihtne sihtmärk, kui nad kuskil 5 km eespool metsavaheteel tõkke või miinivälja taga istuva roodu taga edasiliikumist ootavad.
Ma saan antud sadade tuhandete jutu ajamise ideest suurepäraselt aru, tegu on lihtsalt tähelepanu kõrvalejuhtiva manöövriga, mille eesmärk on aidata kummutada suurema armee vajaduse juttu sellega, et vastane muudkui lisab vägesid ja muudab sellega mõttetuks igasuguse suurendamise (ja sellega õige(ma)ks olemasoleva natukese). Selle loogikaga võib ju KV üldse laiali saata, sest vastase shansid tulla suuremalt, kiiremalt ja suurema tulejõuga on alati suuremad kui meil vastata.
Ja mis seal Läti poolt tulles see maastik teistmoodi niiväga on kui Eestis? Vändra metsadest ja Soomaast oled loodetavasti kuulnud?