huvitun kirjutas:Kurgani lihunikud

See on Kurgan.
https://goo.gl/images/n86qqd
Siin pole midagi naljakat. Ma pidasin täpselt samasuguse loengu Tartu Ülikooli arvutuskeskuses umbes aastal 1987. Ülikool oli ja arvutuskeskus oli aga personaalarvuteid ei olnud ja mõte, et nendega võib tekstitöötlust teha oli uus ja veider. Esimeses reas istusid kõik tolleaegsed arvutuasja korüfeed. Täpselt nii käiski. Kriidiga joonistasin tahvlile arvuti pildi ning hakkasin rääkima ja kätega vehkima. Pärast ütlesid, et oli huvitav. Eriti mittenaljakas on see, et enamikku nendest vahvatest asjadest mida tekstitöötlemisel teha saab ja millest ma tookord rääkisin, ei oska ka täna keskmine sekretär kasutada. Stiililehed, sisukorrad, indeksid, ristviited, päised ja jalused, teksti paigutatakse tühiku klahvi vajutades jne. Rahumeeli võiks uuesti taolise loengu ära pidada. Kui õppida tahab siis on huvitav, kui ei taha, siis ei aita ka kõige uhkem programm.Manurhin kirjutas:Aafrikas käib peagi Euroopasse saabuvate IT-spetsialistide ettevalmistamine täie hooga:
Lurkmore on abiks:huvitun kirjutas:Mis vaimsuse idee see üldse on? Nad on sellel Venemaa vaimsuse teemal jahunud viimased aastad päris kõvasti ja mulle jääb mõistatuseks millest kuradist jutt.
Vähe sellest, too ahvikari on püsti ajanud barbaarse traadipusa, mille küljes vähese kriitikavõimega noored tänapäeval kahetsusväärselt palju ripuvad, ja sinna paigutanud niisugusegi jälkuse: Aga õigeuskliku tsivilisatsiooni rüpes kasvanud vene inimese hing on avar, las nad siis sebi seal pealegi. Naše delo pravoje.tjibla kirjutas:Meie oleme tsiviliseeritud inimesed. Siis kui USA tekkis, oli meil juba olemas Suur Teater (Большой театр - link https://большой-театр.com/ ), nagu te hästi teate. Nad alles õpivad veel elama. Nad on sellised, teate, metslased aatompommiga. Ja sellega peame mitte harjuma aga peame seda silmas pidama
Ning ka see on ajalooline tõsiasi, et tollelsinatsel ajal kuulus enamus sellest maatükist, millel Helsingi praegu laiutab, hoopistükkis Padise kloostrile...vanahalb kirjutas:Sel ajal kui praeguse Helsinki kohal alles kartulikoobastes elati, trükiti Tallinnas juba raamatuid (ja ärge öelge, et see oleks vale![]()
Sa kohe päris naljamees. Varsti hakkad siin ka väitma, et Jüriöö ülestõusu märgulõke ei süttinudki heinakuhja äärde kukkunud suitsukonist???karrvik kirjutas:Ja olete ikka kohe PÄRIS kindlad et seal tol ajal eksisteeris mõni KARTULI!!!! koobas? Miks mul küll on mingeid , no kas just rammusaid kahtlusi a seokseid saledamapoolseid kõhklusi küll?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist