Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Kremli trollidest
Isamaa koaleerus juba 2001. aastal Tallinnas Koganiga, et kesikud pukki ei saaks. Poliitikas tuleb tihti kahest halvast kahjutum valida.
Mitte et ma pooldaksin nende osalust praeguses koalitsioonis.
Mitte et ma pooldaksin nende osalust praeguses koalitsioonis.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Üldiselt päris head uudised. SDE-st hakkabki saama radikaalide nišipartei.
https://www.err.ee/685160/sotside-toetu ... rotsendile
Samas 35% inimesi ei toeta kedagi. Järelikult sõltub palju kampaaniatest.
Dona nobis pacem!
-
- Liige
- Kontakt:
Mulle tundub,et kampaania on hakanud vaikselt ettevalmistuse rajale minema.Martin Peeter kirjutas:Üldiselt päris head uudised. SDE-st hakkabki saama radikaalide nišipartei.
Reformarite uus juht Kallas pidavat Brüsseli tolmu maha raputama.
Ka Isamaliidu punnimine aktsiiside üle on minu jaoks samas klassis.
Huvitav on see,et uus loomakarja kutsikas(rohelised) ei ole vaatamata oma osalemisele Tallinnas eriti tõusnud.
Igatahes on huvitavat suve oodata,kui esimese kvartali alalaekumised teada,see uue tselloloositehase asi selge ja see raudteeprojekt alustab ka reaalset ehituslikke ettevalmistamisi,peale nüüdseks projekteerimistsükli lõppemist.
Ka oluliseks mõjutajaks majanduspoliitiliselt saab olema BREXIT-i läbirääkimised.Hetkel tundub,et midagi ei lahendata ja suveks on selge,kas uus eelarve planeering EL poolt on totaalselt muutumas(mis tähendab meile olulisi kärpeid) või mitte.
Välispoliitiliselt kindlasti mõjutab suveks Eesti sisepoliitikat ka Putja "valimine",mis minu hinnangul käivitab uue breznevismi ajastu naabrite juures.Meenutagem Breznevi doktriini:Tsehhoslovakkia,Poola,aktiivne abi ja osalemine Vietnamis,meeletud sõjalised kulud(Breznevi surma lõpuks oli Nõuka armee oma tipus) ja muidugi loojangul Afganistan.
Sellise asja kordumine muudab meid minu arvates "uueks Lääne-Saksamaaks",mis oli tollal mehi ja relvi täis topitud.Jään huviga ootama aprillis toimuvat Trumpi ja meie presidendi kohtumist,milles kindlasti oluliseks tõuseb ka julgeolekuteema.Nagu kaitseminister Luik ütles on ameeriklased tõsiselt Venemaa peale välja vihastanud ja Trump parajalt julgeolekuspetside kontrolli all,nii,et siit võib tulla huvitavaid arenguid.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
No selles mõttes oli õige et reform hakkas ülbeks kätte ära minema. Jaurasid seal et neile asendyst polegi jne.
Re: Kremli trollidest
Tule "Asjaliku" parteid liikmeks. Siis oleks kelle poolt valida.PaganHorde kirjutas:Kuradi masendav kamp on sinna pukki saanud. Viimane aeg nad sealt minema saata. Valikuid eriti pole keda valida kuid Isamaa on minu jaoks surnud sest aitasid need tõprad pukki.
Ilmselt aga enamus valjad ei tahagi paremat parteid vaid eelistavad virisemist.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Aga ei olegi ju. Meil on küll laiem valik kui näiteks USA-s, kuid minu kui kesikute (Ilmselge Kremli käepikendus Eestis, nende ridades on ikka väga palju kahtlaseid isikuid. Tugev surve venestamisele ja muu propaganda) mitte valijale on valik üsna raske nüüd. Sotsid on pmst kesikute endised õpipoisid, ja nende idee tõsta arutuid makse ja raha laiali jagada on ajuvaba. Ekre on padupopulistid ja ma ei usalda kedagi kes on Venemaal töötanud. Vabaerakond... ee misasi? Mida või keda nad esindavad? Kui nad selle enda jaoks selgeks saavad siis võib nende poole vaadata. Reformiga on see teema, et ainuke arvamus kus ma võin olla vanema Helmega ühte meelt - läksid ülbeks ära oma pika valitsuses istumisega. Viimane aeg hakkas ikka väga ulmelisi arvamusi sealt kostuma. Üks tuttav välismaal elav eestlane märkis napilt enne reformi valitsuse langemist et situatsioon on ikka hirmutavalt väga sarnane Pätsi ajale. Keegi ei tohiks olla võimu juures liiga kaua.
Seega jääb üle jälle IRL. Kuid IRL probleem on see et nad on kuidagi väga loiuks ära muutunud.
Minu arvates oleks hetkel õige aeg uue parteiga välja tulekuks. Samas rohkem parteisid tuleb kasuks vaid kesikutele.
Seega jääb üle jälle IRL. Kuid IRL probleem on see et nad on kuidagi väga loiuks ära muutunud.
Minu arvates oleks hetkel õige aeg uue parteiga välja tulekuks. Samas rohkem parteisid tuleb kasuks vaid kesikutele.
Viimati muutis PaganHorde, 24 Veebr, 2018 17:49, muudetud 1 kord kokku.
Jah, mul samad probleemid. Ma kavatsen hääletada kas IRL või Vabaerakonna poolt olenevalt sellest, kumb parasjagu nõrgem on, sest IMHO peaks nad mõlemad RK-s olema. Aga seda puhtalt politoloogilistel põhjustel, mitte heakskiidust.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
Ma teen valiku tõenäoliselt samade vahel, aga enne tahaks teada, mida nad kaitsekuludest ja riigikaitsest arvavad. Seetõttu oli eelmiste valimiste eel väga kiiduväärt akf Pagana eestvõttel läbiviidud erakondade küsitlus.Kriku kirjutas:Jah, mul samad probleemid. Ma kavatsen hääletada kas IRL või Vabaerakonna poolt olenevalt sellest, kumb parasjagu nõrgem on, sest IMHO peaks nad mõlemad RK-s olema. Aga seda puhtalt politoloogilistel põhjustel, mitte heakskiidust.
Aga ilusat Vabariigi juubeli jätku kõigile akf-le!
Dona nobis pacem!
Eks ole ka arusaadav, miks sealt IRL-i, Vabaerakonna leerist neid Pätsu vastaste rehabiliteerimiseks vajalikke hääli ei tulnud.
President Kaljulaid on oma seekordsel 100. aastapäeva kõnes rahvusluse sarjamisel lausa Pätsu enda antirahvuslikud tsitaadid tsaari Venemaa näitel appi võtnud.
President Kaljulaid on oma seekordsel 100. aastapäeva kõnes rahvusluse sarjamisel lausa Pätsu enda antirahvuslikud tsitaadid tsaari Venemaa näitel appi võtnud.
Kersti Kaljulaid kirjutas:Vajalik on jätkuvalt nõudlik kodakondsuspoliitika ja kaasav kogukonnatöö, jäädes samas kindlaks avatud rahvusluse põhimõttele, nii nagu selle sõnastas Konstantin Päts, kõneldes riigivanemana riigikogus, märtsis 1922:
Siin on ette toodud, nagu oleks märgata, et meil salaja läbi imbub niisugune rahvuslik šovinism, kitsarinnaline rahvuslus, nagu tsaariajal Venemaal maksev oli, ja mille all meie ise kord, kui vähemusrahvus Venemaal, palju kannatanud oleme. Mina pean tähendama, et mina isiklikult midagi rohkem ei vihka kui niisugust kitsast rahva mõistest arusaamist ja kitsarinnalist ja sallimatut rahvuslikku tunnet.
Väga õigesti tegin, et televiisori kinni hoidsin ja kohalikku meediat ei tarbinud. Nagu ennustada oli, siis üks paras multikultipromo.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Hästi, kuid venelasi me tolereerime ju? Ka siin foorumis on alanud mingi super suur ohkimine kohe kohe siia saabuvate suurte pagulas hordide üle. (Mida siia ei saabunudki - muig). Kuid samas jäetakse sujuvalt tähelepanuta kuidas teatud tegelased promovad rohkem ja rohkem seda kuidas me peaks venelasi kätel kandma. Kuidas me peaks vene keelt ise õppima. Jääb vägisi mulje et meie peaks püüdma omal maal nendega lõimuma, mitte et vastupidi. (Võibolla me ise rändasime siia sisse?)Kotov kirjutas:Väga õigesti tegin, et televiisori kinni hoidsin ja kohalikku meediat ei tarbinud. Nagu ennustada oli, siis üks paras multikultipromo.
Minu arvates peaks tegelema probleemidega mis meil on, mitte mingite pseudo probleemidega.
Antud juhul Päts küll mingi negatiivne eeskuju ei ole, tegeles vaikselt aga kindlalt venelaste eestistamisega. Mitmed haritumad hakkasid vabatahtlikult eestlasteks. Sellist hariduspoliitikat küll ei olnud nagu praegu.
Jäägu sellised soovid soovija südametunnistusele, aga oleks huvitav teada, miks just too loll lugu tema erilise viha pälvis? Rublamüügi või Iisraeli relvatehinguga võrreldes käibis ju kommiraha, suurusjärgus miljon eurot.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Te oma hinnangule lisage heaga üks või kaks või koguni kolm nulli... LEKTO potentsiaalist võib rääkima jäädagi, aga see pole enam selle foorumi jutt, eriti kui allikaks vaid minu ja teiste asjaomaste subjektiivne (
) jutt. Aga see on tegelikult OT, tõstsite juba siia ümber, võite ära ka kustutada, kui soovite.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Georges ja 1 külaline