Soovitage metalliotsijat

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Umbes 23 000 maksab SCOUT-2. See peab ikka mingi väga rikas riik olema, kes enda sõjaväele Englo miiniotsijaid ostab. Näiteks ameeriklased ka oma sõjaväe varustamisega teatavasti ei koonerda, aga neile kõlbab 1196$ maksev AN/PSS-12 küll http://www.hqmc.usmc.mil/factfile.nsf/0 ... enDocument
hirco
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hirco »

Endel kirjutas:Minu arvates on Scout asjalik asi, oleneb mida sellega otsida tahad. Väga lihtne ja ilma ülearuste nuppudeta, kui veidike seda tundma õppida, leiab asju kuni 0,5 meetrit, pigem ei osata otsijaga lihtsalt töötada. Räägin oma kogemustest Scout 1ga, millega on võimalik eristada ka erinevaid metalle, saab aru, kas tegemist on raua või värvilise metalliga ja miin ei ole ju midagi muud, kui lihtsalt tükk rauda.
Praegu peaks olema uuem mudel kasutusel Scout 3, kui palju seda täiustatud on, seda täpselt ei oska öelda. On vist tehtud kompaktsemaks, ei ole ülearuseid jubinaid vööl ja otsimissügavus on ka suurem, kuni 1,5m. Hind oli 23tuhat :lol: võin andmete osas ka eksida.
Üks kehva omadus, mis tal on, on see et kui otsimispead kergitada või langetada maapinna suhtes annab ka signaali. Samuti ka maapinna ebatasasused.
Aga kuidas värvilisel ja mustal metallil vahet teha selle aparaadiga (scout 1)?
ISETEGI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ISETEGI »

Kuidas oleks CS 200- ga, kui sellega majas ringi käia ja orjenteeruda ainutl väärismetallile, kas ajab asja ära ??
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

hääle järgi?
Kasutaja avatar
Endel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Endel »

Värvilise metalli puhul on signaal teistsuguse iseloomuga, ei oskagi täpselt seletada seda erinevust. See võib mulle ka ainult tunduda nii. Kui püsivust on ja muid otsijaid kasutada ei ole, siis pikapeale saab aru küll, milline on vale või õige signaal. Seda just selle maapinna reljeefi jälgimise suhtes. Arvatavasti on uuemad mudelid paremad ja ei anna nii palju häireid.
Kui keegi omab rohkem kogemusi, just uuemate mudelite osas, võiks oma kogemusi jagada, kas tõesti hind ja kvaliteet on paigas :lol:
moosivaras
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas moosivaras »

2kki keegi suudab öelda nyyd mõne keksklassi metalliotsija mis oleks taskukohase hinnaga ja et otsiks ka normaalse sygavuse pealt....
moosivaras
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas moosivaras »

mida te Minelab Musketeer Advantage-st arvate??? on kellegil kogemusi, ehk annaks natukene infot selle asja kohta......
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Korralikku (et oleks töökindel ja leiaks kroonise 25cm sügavuselt) uut aparaati alla 10 000 ei leia kusagilt.
Kasutaja avatar
CET25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas CET25 »

Aidake minu CS200 töökorda seada!!!
Kõigest mis ingliskeelses kasutusjuhendis kirjas oli ei saa mina küll aru.
Nii palju, kui mina aru sain, siis valides reziimi DISC ja NOUCH pidi detektor reageerima kullale, hõbedale ja teistele värvilistele metallidele.
Valisin siis andud reziimidest kord üht, kord teist ja oh sa imet....ei ühtegi signaali kuldkõrvarõnga ja hõbeketi kohal detektorist.Vahemaa detektori ja keti vahel oli 5cm!!
See selleks, sai siis eile mindud uue riistaga metsa kaevikuliine kammima.
Peale natukest aega otsimist SIGNAAL!Võtsin siis suurema sambla kaevikupõhjast ära....arvake mis välja tuli-tühi suitsupkk!
Teises kohas jälle...signaal/mitu signaali-kaevan natuke, proovin uuesti signaal kadunud ja väljakaevatud liivas ka mitte ühtegi signaali.
Vist reageerib igale väiksemalegi rauakillule.
Minu reliikvia on VABADUS!
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ei tunne Sinu aparaati, aga miks Sa imestad suitsupaki leidmise üle? Hõbepaber annab ju ideaalse värvilise metalli signaali - ka kõige "targem" aparaat ei erista seda millestki väärtuslikust 8) Libasignaalid võivad tekkida "taldriku" ja maapinna vahekauguse järsust muutusest, kokkupõrkest okste ja puudega, tühikutest (hiireurud) pinnases jms..
Pahandus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Pahandus »

ja muuseas ka söestunud puu annab signaali, olen mitmed korrad seda kogenud.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

Arnold kirjutas:Ei tunne Sinu aparaati, aga miks Sa imestad suitsupaki leidmise üle? Hõbepaber annab ju ideaalse värvilise metalli signaali - ka kõige "targem" aparaat ei erista seda millestki väärtuslikust 8) Libasignaalid võivad tekkida "taldriku" ja maapinna vahekauguse järsust muutusest, kokkupõrkest okste ja puudega, tühikutest (hiireurud) pinnases jms..
Minul selle dedektoriga kogemused olemas ja nüüd teeb edusamme selle samase cs-200-ga minu poeg.SEE metallikas on algajale ja isegi edasijõudnule normaalne abivahend,Tema eeliseks on erinevad hääletoonid erinevate metallide puhul +menüü,kus nn.nool püüab valida leitud metalli.Probleemiks võib olla metall,mis on seotud toiduga või näiteks õlle purgi avamis rõngad,vanad veneaegsed viinapudelikorgid,purgi kaaned,igasugune foolium,st.sigareti- ja kondoomi pakid,sokolaadi paber jne.ALGUSEKS soovitan üles kaevata kõik signaalid,et tundma õppida dedektori võimeid ja võimalusi ja eksimisi.KÕIK see vajab ainult PRAKTIKAT.KUI mina alustasin ja kogemusi hakkasin omandama,olid mul alati kaasas kuld münt ,hõbe raha,et teatud juhtudel endale meelde tuletada,kuidas dedektor töötab.Paistab,et ARNOLD vihjas mõningatele praktilistele näitajatele,mida tasuks looduses arvestada ja üldse maapinna mineralisatsioon võib sind eksitada.SELLE dedektori puhul võiks teda enne tööle asumist mitte maximumi tundlikuse peale häälestada,jäta üks aste nn.reservi siis suudab paremini valida.JA ÜLDSE TULEKS ALUSTADA PRAKTIKAT RISUSTAMATA KOHTADEST;ET SAADA ENDALE KIIREMINI PRAKTILISI KOGEMUSI.MINU POOLT EI MIDAGI MUUD KUI KANNATUST;TAHTEJÕUDU JA LABIDAS MAASSE.KOGEMUSED TULEVAD AASTATEGA;ÄRA AINULT ALLA ANNA:JÕUDU TÖÖLE JA KANNATUST:
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Kas kellelgi on Scout-2 või Scout-3,oleks üht-teist küsida?
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

plekkpea kirjutas:Kas kellelgi on Scout-2 või Scout-3,oleks üht-teist küsida?
Teadjad räägivad,et hind soolane ja näitajad tagasihoidlikud
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Just proovisin,õhus 40 cm võttis kroonist,aga probleem selles,et ei tea aparaadi marki.Proovin homme aparaadist pildi üles panna.Eestis tehtud neid u. 70 tk.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 1 külaline