M: Metallist Powerball // Elukutselistele!

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Powerball
Uudistaja
Kontakt:

M: Metallist Powerball // Elukutselistele!

Postitus Postitas Powerball »

Tere Militaar!

Aastaid tagasi oli meeletult populaarne randmete taastuseks ja mõõdukaks treeninguks Powerball.
Aktiivsele inimesele on ilmselt tuttavad valulikud ja põrutustest raputatud randmed ning käed.

Powerball on güroskoop, mis sõltuvalt sinu käe liigutamise intensiivsusest tekitab peopessa kuni 20kg+ jõudu. Ehk teisisõnu abivahend, millega iga kasutaja saab omale sobiliku koormuse valida. Imevahend see ei ole, mistõttu on ikkagi vaja pidevalt seda kasutada ning kulturisti käsi ka ei saa, aga kindlasti on see omal kohal vigastusest taastudes või vigastuse ennetusel. Peale luumurde või peale pikka puhkeperioodi tõsisemalt sportima asudes, tasuks kindlasti kätele enne mõõdukat koormust anda.

Elukutseline riigikaitsja sõltub suures osas oma kätest ning randmetest. Kui need tõrguvad, siis on väga ebamugav oma tööd teha.

Letihind 120€
Pilt

Letihind 150€
Pilt

Saan pakkuda metallist Powerballe turuhinnast tunduvalt soodsamate hindadega.
Müün läbi ettevõtte, mis annab sulle garantii ja 14 päevase tagastusõiguse.

Huvi korral kirjuta mulle siim@powerballs.ee või helista 56 viis viis 875 (mõistlikul ajal palun :D )

PS: Tõsise ostusoovi korral olen nõus Tallinna piires kokku saama ja eelpool nimetatud Powerballe proovimiseks andma.
Tänaseks olen http://www.powerballs.ee leheküljel erinevaid müünud üle 100 ja tagasiside on eranditult positiivne (y)
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Re: M: Metallist Powerball // Elukutselistele!

Postitus Postitas Some »

Kuidas sul õnnestus see teema stickiks saada, Kriku Alter Ego oled või? :shock:
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

See powerball pidavat randmetele põhjustama tagasipöördumatuid kahustusi...
Powerball
Uudistaja
Kontakt:

Some kirjutas:Kuidas sul õnnestus see teema stickiks saada, Kriku Alter Ego oled või? :shock:
Ei ole alterego :) . Kirjutasin postituse valmis ja seal tema rippus :write:
Powerball
Uudistaja
Kontakt:

kalleb kirjutas:See powerball pidavat randmetele põhjustama tagasipöördumatuid kahustusi...
Tere Kalleb!

Kas teil on sellele väitele teaduslikku alust?

Üle maailma, sealjuures Eestis, soovitavad seda töötervishoiu arstid, kiropraktikud ja taastusravi spetsialistid. Samuti on tehtud kümneid rahvusvahelisi sõltumatuid uuringuid.
Kaasaarvatud ma ise olen sellest abi saanud, mis on üks põhjus nende maaletoomiseks ning seni pole ükski minu klient sarnase väitega tagasi tulnud.

Loodan, et Te poolt kirjutatu ei olnud lihtsalt selleks, et head asja maha teha :|
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Powerball kirjutas:Üle maailma, sealjuures Eestis, soovitavad seda töötervishoiu arstid, kiropraktikud ja taastusravi spetsialistid. Samuti on tehtud kümneid rahvusvahelisi sõltumatuid uuringuid.
Kust näeks viiteid nendele uuringutele? Teie koduleheküljelt ei leidnud.
Powerball
Uudistaja
Kontakt:

Kriku kirjutas:
Powerball kirjutas:Üle maailma, sealjuures Eestis, soovitavad seda töötervishoiu arstid, kiropraktikud ja taastusravi spetsialistid. Samuti on tehtud kümneid rahvusvahelisi sõltumatuid uuringuid.
Kust näeks viiteid nendele uuringutele? Teie koduleheküljelt ei leidnud.
Tere Kriku!

Kopeerin kolme uurimuse lingid, kaks neist Inglise keelsed, üks Prantsuse.
Olen nõus, et neid polnud võimalik kodulehelt üles leida. Upitan failid leheküljel ka paremini nähtavaks. Tänan teid!

Uuringud on tehtud erinevate katsegruppide peal. Nii sportlaste kui ka treenimata inimestega ja tulemused on olnud positiivsed.

See nüüd ei ole uurimuste sisu, aga: Rõhutan siinkohal, et tegu pole imeasjaga ja kirurgilise sekkumise vajadust (näiteks karpaalkanali sündroomi puhul) ei saa Powerballiga asendada. Samuti ei ravi see terveks katkiseid või valesti kokku kasvanud luid või muid sarnaseid probleeme.
Küll, aga saab ennetada halba seisu sattumist, treenides oma käsi ning hoides lihased toonuses või taastusraviks, kui käed on olnud nädalaid või kuid liikumata asendis.
See on ju ka iseenesest mõistetav, et kui inimene on katki, siis igasugune valesti tehtud treening ja mõtlematult tehtud ülekoormus on vastunäidustatud.

1. https://powerballs.ee/wp-content/upload ... -gains.pdf
2. https://powerballs.ee/wp-content/upload ... urance.pdf
3. https://powerballs.ee/wp-content/upload ... t-pain.pdf

Mina kasutasin seda oma randmevalust jagu saamiseks ja töötas, sellepärast julgen soovitada. Mitte keegi ei ole sunnitud seda endale ostma. See kõik siin on vaid informatiivne, et kes Sooviks proovida, sest võib olla pole inimene kuulnudki sellisest asjast. 2 nädalat on piisavalt pikk aeg, et endas selgusele jõuda ja soovi korral rikkumata seade tagastada.

Parimate soovidega,
Siim.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Powerball kirjutas:Kopeerin kolme uurimuse lingid, kaks neist Inglise keelsed, üks Prantsuse.
Aitäh! Ingliskeelsed tööd on siis meie mõistes kellegi bakalaureuse- ja magistritööd. Prantsuskeelse materjali puhul ma ei saa väga hästi aru, mis see on, aga las ta olla.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

https://www.ukclimbing.com/forums/walls ... yro-220621

Ma olen seda palli ka kunagi testinud ja põhjustas randmete valutamise
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist