Kas globalismi kaugem eesmärk pole mitte rahvusriikide ja riigipiiride kaotamise läbi lõpetada kõik sõjad? Kui territoorium on kõigi oma, siis pole mõtet selle pärast ka võidelda? See nii minu kui ulmesõbra arusaam globalismist. Mitte et ma seda pooldaksin, mulle meeldib samuti idee väikesest õnnelikust rahvusriigist Eestist, kus elavad etnilised eestlased. Mitte et ma ise sellele ideaalile vastata suudaksin. Minu vanaisa oli näiteks ukrainlane, kes kohtus vanaemaga II Maailmasõja ajal, kui oli Saksa sõjaväkke värvatud ja armeega Eestisse jõudnud. Oli olnud ilus pikka kasvu poiss ja neil vanaemaga suur armastus. Jumal teab, mis tegelikult juhtus, sõjad on segased ajad, aga armee liikus edasi ja elu läks ka edasi oma rada. Just sõdade läbi ju rahvuste geneetiline kood täiustub, näiteks rahvaste rände tõttu, muidu juhtuks sama nagu mõnedel ääremaadel või kusagil eraldatud väikesaartel.krizz kirjutas:Aga kui valitseb globalism, rahvaid-kultuure ei ole, siis pole ka riikidel mingit mötet. Kui edasi möelda, siis peaks vaenlase hoopis lilledega vastu vötma, sest ta ju üksnes rikastaks meie multikultuurset ja globalistlikku ühiskonda.
Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Looda parimat aga valmistu hullemaks... Aga too siis möni näide, millal ELi juhid on rahvuslust- rahvusriike kiitnud? Mina sellist arvamuste paljusust seal pole kohanud. Ikka üks löputu multikulti ja globalismi jora.Kriku kirjutas:Ära küta paanikat.
Viimati muutis krizz, 20 Mai, 2018 21:21, muudetud 1 kord kokku.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
-
- Liige
- Kontakt:
Konkreetsemalt palun. Eks seda ongi raske sõnastada, kuid minu arvates on need "süüdistused" pigem emotsioonid.... Vöi peaks kuidagi pehmemalt väljenduma?
Mina ei näe täna ühtegi otsust, mis järgmise 20 aasta jooksul MINU Eesti millekski MITTE Eestiks muudab. On asju mis mulle ei meeldi, kuid ei midagi katastroofilist.
eelmisel lehel on austet kindralihärra postitanud kavala küsimuse, millega oponenti kahvlisse tõmmata.
tegelikult aga tähendab mistahes sarnase olukorra tekkimine seda, et muuhulgas meie kaitsevägi pole oma ülesannetega hakkama saanud. viiekümnest ma ei räägigi. ka ammu enne tõmmude ja musulmanide kümneprotsendilist osakaalu rahvastikust peaks kaitsevägi sekkuma ja rahvast ja riiki kaitsma sissetungijate eest.
täiesti vale on arvata, et ainult tibIade eest oleks vaja kaitsta rahvast.
tegelikult aga tähendab mistahes sarnase olukorra tekkimine seda, et muuhulgas meie kaitsevägi pole oma ülesannetega hakkama saanud. viiekümnest ma ei räägigi. ka ammu enne tõmmude ja musulmanide kümneprotsendilist osakaalu rahvastikust peaks kaitsevägi sekkuma ja rahvast ja riiki kaitsma sissetungijate eest.
täiesti vale on arvata, et ainult tibIade eest oleks vaja kaitsta rahvast.
-
- Liige
Lisaksin siia siiski, et ilma ELita oleks me VÄGA VAESED. Tegemist on ikkagi tolliliiduga, mis on juhtumisi meie suurim eksportturg. Kolmas valik oleks SRÜ.Kriku kirjutas:Ma kordan - mõned EL poliitikud arvavad niimoodi. EL on riikide ühendus, kus igal valitsusel on omad huvid ja kord on ühtesid, kord teisi arusaamu rohkem kuulda. Ära küta paanikat.krizz kirjutas:EL on rahvusluse oma peamiseks vaenlaseks kuulutanud.
Nagu vanas vene bõliinas: otse lähed, surma saad, keerad paremale - lüüakse maha....
Vana ropp anekdoot jätkab siit: na ljevo povernjoš - piderastom budješ.

Dona nobis pacem!
Ma arvan ka pigem, et kui eestlased oma maal vähemusse jäävad, siis (arvestades immigrantide tausta) hakkab pihta eesti vähemuse diskrimineerimime. Kas siis södiks selliste eest? Pigem peaks siis selliste vastu södima, kes meie maa on üle vötnud.
Aga eks igaühel ole oma Eesti, ka globalistil. Aga möne jaos see ei oleks enam Eesti...
Jajah EL on meile altruistlikult rikkuse majja toonud. Eks naudi seda kuniks saad, varsti saadavad rändrahvad jaole. Huvitav, et enne ELi oli meil palju rohkem koole, haiglaid jm asutusi, mida enam ei jöua rikas ELi- Eesti ülal pidada. EL on saanud meilt hulga töölisi - meie kallima vara. Lisaks on paljud muutunud toetustega hellitatud laiskadeks vegeteerijateks jne. EL tuleks lihtsalt tagasi muuta rahvusriikide liiduks.
Aga nüüd laske inimesel magada- hommik on öhtust targem.
Aga eks igaühel ole oma Eesti, ka globalistil. Aga möne jaos see ei oleks enam Eesti...
Jajah EL on meile altruistlikult rikkuse majja toonud. Eks naudi seda kuniks saad, varsti saadavad rändrahvad jaole. Huvitav, et enne ELi oli meil palju rohkem koole, haiglaid jm asutusi, mida enam ei jöua rikas ELi- Eesti ülal pidada. EL on saanud meilt hulga töölisi - meie kallima vara. Lisaks on paljud muutunud toetustega hellitatud laiskadeks vegeteerijateks jne. EL tuleks lihtsalt tagasi muuta rahvusriikide liiduks.
Aga nüüd laske inimesel magada- hommik on öhtust targem.

* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
-
- Liige
EL on väga pragmaatiline projekt.
Ei ole meil enam Nõukogude Liitu, mis kõiki neid kolhoose ja maakoole, -haiglaid pidas, ega ka Pätsi aegset Eest Wabariiki oma tuhandete väiketaludega, sest see langes kuulsusetult okupatsiooni ohvriks.
Meil on ainult reaalsed valikud tänases päevas. Aga jah - vahepeal on inimesed hakanud sõitma autoga ja ei lepi üldiselt kasinusega.
Ei ole meil enam Nõukogude Liitu, mis kõiki neid kolhoose ja maakoole, -haiglaid pidas, ega ka Pätsi aegset Eest Wabariiki oma tuhandete väiketaludega, sest see langes kuulsusetult okupatsiooni ohvriks.
Meil on ainult reaalsed valikud tänases päevas. Aga jah - vahepeal on inimesed hakanud sõitma autoga ja ei lepi üldiselt kasinusega.
Dona nobis pacem!
Kipub siuke "aga Pätsu ajal olid allveelaevad!" stiilis jutt olema. Ajad ja tingimused muutuvad (pakun, et nt haigla [nagu ka armee] ülalpidamine on palju kallimaks läinud), ei tohiks eriti üllatav olla. Pealegi, mis kasu oleks mingist hiiglaslikust haiglate/koolide võrgustikust, mille personal on reaalsuses alamehitatud ja mis suudavad pakkuda ainult madalakvaliteetset ravi/haridust?krizz kirjutas:Huvitav, et enne ELi oli meil palju rohkem koole, haiglaid jm asutusi, mida enam ei jöua rikas ELi- Eesti ülal pidada.
http://www.bbc.com/news/world-europe-11559451krizz kirjutas:Aga too siis möni näide, millal ELi juhid on rahvuslust- rahvusriike kiitnud? Mina sellist arvamuste paljusust seal pole kohanud. Ikka üks löputu multikulti ja globalismi jora.
EL suurima ja olulisima riigi kantsler.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Kuigi EL ei ole enam lihtsalt rahvusriikide liit, vaid midagi selle, föderatsiooni ja rahvusvahelise organisationi vahepealset, on selles siiski jäme ots liikmesriikidel - kellest (pea) kõik on ajaloolistel põhjustel rahvusriigid. Ja ei anna need rahvusriigid seda nii lihtsalt ära ei Brüsseli funktsionäridele ega ka Euroopa pööblile. Nii et ei ole vaja bravuuritseda oleksitega Brüsseli tahtel rahvuse oma riigis vähemusse jäämise teemal, sest seda ei tule nii või naa. Rahvusriigid ei anna käsku enda tapmiseks. Pigem on suurem oht Eestile Euroopa de facto balkaniseerimine populistide poolt. Selline suupäraste riikide maailmajagu sobiks täiuslikult üliriikide mängude tallermaaks ja ei oleks seal rahvuse ellujäämise võimalused sugugi paremad.
Demograafilised protsessid ning riikide olemuse muutumine on aga teemad, mille üle isegi poliitikutel ega funktsionäridel ei ole viimast sõna. Ajavaim kõnnib mööda oma rada ja ainult jumal teab, kuhu see viib.
Demograafilised protsessid ning riikide olemuse muutumine on aga teemad, mille üle isegi poliitikutel ega funktsionäridel ei ole viimast sõna. Ajavaim kõnnib mööda oma rada ja ainult jumal teab, kuhu see viib.
My fair lady.
-
- Liige
- Kontakt:
Muidugi ei tule "ilusat Pätsi aega" tagasi ja keegi ei tahagi seda. Lihtsalt maa on meil praegu tugevalt alakasutatud. Potentsiaal on suur. Põllumajandussaadused, karjakasvatus - võimalused on olemas. Riik peaks siin strateegijaga ja muu abiga toeks tulema. Maal on ka iive suurem. Pealegi "kuni elab su küla, elad sina ka". Linnastumise asemel tuleks tegelema hakkata delinnastamisega. Kui see jätkub, on Eesti riik varsti kreenis. Lihtsalt nende pooltühjade külade ja valdade ülalpidamine hakkab üle jõu käima. Kohapeale on elanikke, tegutsejaid ja maksumaksjaid vaja.
See et põllumajanduses on tehnoloogia arenenud on ka plussiks - vähema hulga inimestega saab ära teha rohkem tööd.
See on ka julgeoleku küsimus - kes toetab sisse, kuhu põgenevad sõja korral linlased??? Seda siin foorumis lahatud küll, ei tohiks uudiseks tulla.
Lahka mulle palun,mida sa mõtlesid,et riik peaks panema paika strateegia ja abiks tulema.
Milliseid toetusi ja millistest allikatest konkreetselt sa seda näed?
Milliseid turge sa silmas pead,kui EKRE osade juhtide arvates tuleks EL-ist lahkuda?
Kas konkreetselt oled valmis oma toodangu hinna alandamiseks,kui toetusi ei tule valitsuselt ulatuses,mida senini saadakse?Usun,et oled tegev talupidaja.
Mida ette võtad,kui Venemaa oma poliitilise mängu juures(oletame,et Eesti ei ole EL liige enam) on nõus toodangu ostuks aga tahab selle eest poliitilisi tingimusi.Need on kõigile meile teada.1.Kõikidele hallipassi inimestele kodakondsus,2.NATO-s liikmelisuse peatamine,3.Vene keele riigikeele staatuse andmine,lisaks olemasolevale eesti keelele.
Ma ei torgi sind Krizz tahtlikult aga kuhugi peab maamees ka oma toodangu panema ja usun,et rahanduslikult oleks raske sõdida väga suurte tollidega,mis automaatselt taastuks,kui EL-i majandusruumist lahkuks.Sinu võimalikku pakkumist toodangu mujale müügiks ma ei hakka arutamagi.Hiina või India jaoks on meie tootmismahud imepisikesed ning nende turu pärast läheks juba tülli USA-ga.
Ja viimane küsimus on seoses sellega,millist tööd pakuks linnast lahkuvatele peredele,olukorras,kus põllumajanduslik tehnoloogia areneb edasi(näiteks robotite näol),kus 10 aasta pärast ka traktorite peal enam mehi ei istu.Ja ma ei räägi utoopiat,Saksamaa ja UK on esirinnas maaharimisseadmete uurimistööde vallas,kus enam mehi puht füüsiliselt kabiinis ei istu.
Toon sulle näite metsaharimisest.Nagu ma aru olen saanud on traditsioonilist saemeest juba harva ka Eesti metsades näha,suuremad langid tehakse harvesteriga.
Ei taha kiusata aga majandus ja selle planeerimine ei ole hüüdlausetega tehtav ja tellitav asjandus.Kui mingi asi ära võtta,siis tuleb konkreetselt ütelda,kust kaduv osa täpselt tagasi tuleb,sest teist sellist majanduskollapsi nagu oli peale NSVLiidu lagunemist meie kahjuks üle ei ela.
Ja veel sinepit sulle keele alla.Ei ole siin ühelgi kaasfoorumlasel enne tulnud pähe sellised sõnad,et Eesti muutub kloaagiks ja valikud kaitsmisel tehakse selliselt,et kui minu tahtmised ei ole kaetud,mina Eesti eest tulle ei lähe.
Ja nüüd Siilist.Esiteks on mul juba vanust selliselt,et vist olen juba seal reservi viimasel piiril.Riik pole ka mind kunagi kordusõppustele kutsunud,mistõttu olen tänulik meestele,kes seda teevad.Eriliselt olen aga tänulik oma täditütre vanemale pojale,kes tegi kaks tuuri Afganistanis,et hoida Eesti au kõrgel ja nüüd Ämaris töötab.Ja ei ole kuulnud,et tema,kes kuulide alla ronis,oleks tingimusi seadnud või Eestit tulevaseks kloaagiks sõimanud.Usun,et vanust on sul alla 30,nii,et noormees(usun,et võin seda ütelda) pane oma ropp suu Eesti koha peal kinni.
See et põllumajanduses on tehnoloogia arenenud on ka plussiks - vähema hulga inimestega saab ära teha rohkem tööd.
See on ka julgeoleku küsimus - kes toetab sisse, kuhu põgenevad sõja korral linlased??? Seda siin foorumis lahatud küll, ei tohiks uudiseks tulla.
Lahka mulle palun,mida sa mõtlesid,et riik peaks panema paika strateegia ja abiks tulema.
Milliseid toetusi ja millistest allikatest konkreetselt sa seda näed?
Milliseid turge sa silmas pead,kui EKRE osade juhtide arvates tuleks EL-ist lahkuda?
Kas konkreetselt oled valmis oma toodangu hinna alandamiseks,kui toetusi ei tule valitsuselt ulatuses,mida senini saadakse?Usun,et oled tegev talupidaja.
Mida ette võtad,kui Venemaa oma poliitilise mängu juures(oletame,et Eesti ei ole EL liige enam) on nõus toodangu ostuks aga tahab selle eest poliitilisi tingimusi.Need on kõigile meile teada.1.Kõikidele hallipassi inimestele kodakondsus,2.NATO-s liikmelisuse peatamine,3.Vene keele riigikeele staatuse andmine,lisaks olemasolevale eesti keelele.
Ma ei torgi sind Krizz tahtlikult aga kuhugi peab maamees ka oma toodangu panema ja usun,et rahanduslikult oleks raske sõdida väga suurte tollidega,mis automaatselt taastuks,kui EL-i majandusruumist lahkuks.Sinu võimalikku pakkumist toodangu mujale müügiks ma ei hakka arutamagi.Hiina või India jaoks on meie tootmismahud imepisikesed ning nende turu pärast läheks juba tülli USA-ga.
Ja viimane küsimus on seoses sellega,millist tööd pakuks linnast lahkuvatele peredele,olukorras,kus põllumajanduslik tehnoloogia areneb edasi(näiteks robotite näol),kus 10 aasta pärast ka traktorite peal enam mehi ei istu.Ja ma ei räägi utoopiat,Saksamaa ja UK on esirinnas maaharimisseadmete uurimistööde vallas,kus enam mehi puht füüsiliselt kabiinis ei istu.
Toon sulle näite metsaharimisest.Nagu ma aru olen saanud on traditsioonilist saemeest juba harva ka Eesti metsades näha,suuremad langid tehakse harvesteriga.
Ei taha kiusata aga majandus ja selle planeerimine ei ole hüüdlausetega tehtav ja tellitav asjandus.Kui mingi asi ära võtta,siis tuleb konkreetselt ütelda,kust kaduv osa täpselt tagasi tuleb,sest teist sellist majanduskollapsi nagu oli peale NSVLiidu lagunemist meie kahjuks üle ei ela.
Ja veel sinepit sulle keele alla.Ei ole siin ühelgi kaasfoorumlasel enne tulnud pähe sellised sõnad,et Eesti muutub kloaagiks ja valikud kaitsmisel tehakse selliselt,et kui minu tahtmised ei ole kaetud,mina Eesti eest tulle ei lähe.
Ja nüüd Siilist.Esiteks on mul juba vanust selliselt,et vist olen juba seal reservi viimasel piiril.Riik pole ka mind kunagi kordusõppustele kutsunud,mistõttu olen tänulik meestele,kes seda teevad.Eriliselt olen aga tänulik oma täditütre vanemale pojale,kes tegi kaks tuuri Afganistanis,et hoida Eesti au kõrgel ja nüüd Ämaris töötab.Ja ei ole kuulnud,et tema,kes kuulide alla ronis,oleks tingimusi seadnud või Eestit tulevaseks kloaagiks sõimanud.Usun,et vanust on sul alla 30,nii,et noormees(usun,et võin seda ütelda) pane oma ropp suu Eesti koha peal kinni.
Ääremärkuse korras - olin paar aastat tagasi ühes hindamiskomisjonis, kust käis läbi taluniku toetustaotlus traktorile autopiloodi paigaldamiseks. Tegu ongi sisuliselt robotiga, traktoristi pole enam kabiini vaja. Kusjuures vajadus seadme järele tuleb sellest, et põlluharimine on täna sõna otseses mõttes sentimeetritäpsusega töö GPS-i järgides ja inimvõimed jäävad sellele juba paratamatult alla. Rõhutan, et see tehnoloogia ei oota uue põlvkonna masinaid, vaid on valmis üle võtma need, mida juba praegu põllul toimetamas näeme.kaugeltuuriv kirjutas:Ja ma ei räägi utoopiat,Saksamaa ja UK on esirinnas maaharimisseadmete uurimistööde vallas,kus enam mehi puht füüsiliselt kabiinis ei istu.
Kaugeltuurivale aplaus suurepärase selgituse eest!
Mis sa küsid siis? Vöiks ju pikemalt kribada, aga pole mötet. Kes tahab saab aru, kes kiuslikult moonutab mu mötet ja hakkab jaurama aia august - jumal temaga!kaugeltuuriv kirjutas:pane oma ropp suu Eesti koha peal kinni.
EKRE tahab EList väljuda? Vale. Üldse sooviyan nende programmi lugeda, siis aetaks vähem ka igasugust umluud.
Pöllumajamdusest. Riik peaks valima esmajärjekorras potensiaalsed maa- alad ja aitama inimestel sinna asuda. Tegema turu- uuringut, vaatama mida ja kus on köige perspektiivikam toota. Et oleks suurele hulgale toodangule turgu. Aga märksöna oleks ühistuline tegevus. No ja pöllumajandus ei tähenda vaid traktori juhtimist. See on väga lapsik ettekujutus. Aga küll elu öpetab!

Pole mötet vaielda, kui vastuseks on vaid ving, et ei saa. Saab kui tahta! Saavad teised riigid, saame meie ka. Praegu paljud muidugi ei adu seda potensiaali. Selle e-riogiga kaugele ei söida. Aga ega peale maa meil muud rikkust ei ole. Tuleb tegutseda, läbi rääkida jne. Kui eos alla anda, siis vöiks sama hästi end kohe oksa tömmata.
Väga hea näide poliitilisest silmakirjalikkusest. Täna, kaheksa aastat hiljem on muti Merkeli seisukohad risti vastupidised. Teab ja tunnistab, et türklaste integratsioon Saksamaal feilis, kuid sunnib Euroopa ühe juhtriigina tervet Euroliitu sama viga kordama.Kriku kirjutas:http://www.bbc.com/news/world-europe-11559451krizz kirjutas:Aga too siis möni näide, millal ELi juhid on rahvuslust- rahvusriike kiitnud? Mina sellist arvamuste paljusust seal pole kohanud. Ikka üks löputu multikulti ja globalismi jora.
EL suurima ja olulisima riigi kantsler.
-
- Liige
- Kontakt:
Vaata nüüd ajad sa kaks asja segamini,populismi ja reaalse elu,süüdistades kaudselt mind populismis,vassimises ja Eesti maaelu probleemide mittetundmises.krizz kirjutas:Mis sa küsid siis? Vöiks ju pikemalt kribada, aga pole mötet. Kes tahab saab aru, kes kiuslikult moonutab mu mötet ja hakkab jaurama aia august - jumal temaga!kaugeltuuriv kirjutas:pane oma ropp suu Eesti koha peal kinni.
EKRE tahab EList väljuda? Vale. Üldse sooviyan nende programmi lugeda, siis aetaks vähem ka igasugust umluud.
Pöllumajamdusest. Riik peaks valima esmajärjekorras potensiaalsed maa- alad ja aitama inimestel sinna asuda. Tegema turu- uuringut, vaatama mida ja kus on köige perspektiivikam toota. Et oleks suurele hulgale toodangule turgu. Aga märksöna oleks ühistuline tegevus. No ja pöllumajandus ei tähenda vaid traktori juhtimist. See on väga lapsik ettekujutus. Aga küll elu öpetab!
Pole mötet vaielda, kui vastuseks on vaid ving, et ei saa. Saab kui tahta! Saavad teised riigid, saame meie ka. Praegu paljud muidugi ei adu seda potensiaali. Selle e-riogiga kaugele ei söida. Aga ega peale maa meil muud rikkust ei ole. Tuleb tegutseda, läbi rääkida jne. Kui eos alla anda, siis vöiks sama hästi end kohe oksa tömmata.
Pealegi ei vastanud sa mitte ühelegi minu küsimusele,tuues sisse jälle uusi asju,mis polnud absoluutselt küsimustega seotud.
Esiteks toimib Eestis juba praegu ühistegevus aga teatud meie rahvusliku iseloomutõttu,kus soovitakse Tõde ja Õiguse tegelase Pearu Andrese moodi kõik ise teha,ei ole see nii populaarne,kui mujal Euroopas.Kolhooside ja nende järglaste töö ei olnud ega ole ühistegevus.Ühistegevus on mitte ainult traktori kamba peale võtmine ,vaid ka koos tootmise loomine(meierei,jahuveski,vorstivabrik,külmetus).Võimalik,et neid on hakatud jõudsamalt looma aga tänu oma vanadele tutvustele isikute hulgas,kes suuremas osas on tegevad nii rahandus,kui äriilmas,tunnistavad nad,et asi ikkagi kidub.
Minu mõte on,et enne,kui riiki süüdistada,tuleks oma nina ette vaadata,mis mõnikord peeglist kõveralt vastu vaatab.Ma tõesti loodan,et kasvamas on peale põlvkond,kes saab aru maailma majanduse toimimise alustest nagu riikides,kes seda veavad.Lootust mul muidugi on,vaadates,kuidas tütred asjast aru saavad ja tegutsevad.Et ennetada su hüüdlauset,et kindlasti nad on Eestist kaugel,siis seletan lahti.Vanem tütar on Tallinnas müügi ja tootmise juhtimise peal ettevõttes,kus omanikuks ukrainlane.Sümpaatne härra,kes räägib korralikku Eesti keelt(eks.ohvitser muideks),mehel on mikroõllepruul ja viinavabrik,mis toodab või tootis seda Ossinovski viina.Seetõttu kuulan kõrvad kikkis,mida vanem tütar mõnikord majandusest räägib,sest suurem osa nende toormest tuleb just Eesti tootjate käest.Ja firmal on ka suur kaubandus,mis puudutab ka turistidele müüdavat alkoholi ja seda majandust,mistõttu olen väga kursis millise osa riik kaotab igasugu rumalate maksutempudega.Lootust on,et nooremgi tütar,kes kõrget kooli lõpetamas on sama asjalik ja hakkab panustama oma mõtetega majandusse aga see puu peab veel hakkama kasvama,istume koos tema ja vanema tütre ning väimehega laua taha juunis,eks ma siis kuule ka kohe kohe lõpetava isiku arvamusi oma kohast ja stardipakust.
Ja pole ma e-riigist siin sõnagi rääkinud,kaasfoorumlased on pidevalt saatnud märkusi mu arvutivõimete kohta privaati,kes seda on teinud,teavad,et ausalt olen neile seal tunnistanud minu nadi IT oskusi.Seega e-majandus on minu jaoks abivahend Eestisse investeerimiseks aga mitte vahend majanduse selle rööpale viimiseks.
Vaatame ausalt silma,kes hetkel EKRET juhib.Mõlemad Helmed olid aktiivselt EL liitumise vastu ja nende poolne isik väliskomisjonis,härra Madisson on see,kes näiteks viimasena sõitis just Austriasse,et kokku saada ja suhteid luua parteiga,kes tahaks Austria eemaldumist EL-ist ja suurt sõprust Venemaaga.Tundub mulle,et partei programmilised seisukohad on neile kolmele nagu vesi vist,millest nagu eriti ei räägita,kui asi puudutab propagandat(a la EL on paha,EL kiusab meid).See on tegelikkus ja tegelikkust on raske eirata.Või näed sa asja teisiti?Mina igatahes vaatan kuidas tegelikkuses mehed oma suud pruugivad.
Sellega on minu pikalt venivad kommentaarid selle teemaga läbi.Kaasfoorumlased teavad,et,kui ma tahan tõsisemalt argumenteerida,siis kipun romaani kirjutama.Usun,et tegin teistele selgeks oma mõtted ja sellest mulle piisab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 2 külalist