Kondid kirjutas:Suured tänud, mõtlesin isegi korra abakani peale, kuid mäletasin valesti.
AN-94 ongi liignimega Abakan.
Üsna ebaõnnestunud kostruktsioon:
https://youtu.be/gtMssTSnRHU
Kondid kirjutas:Suured tänud, mõtlesin isegi korra abakani peale, kuid mäletasin valesti.
Ei tea meist ilmselt keegi kui palju suurema relvatootja jaoks rauale vintsoonte tõmbamine omahinnas maksab. On väga mõtet seda vb 50 eur hinnavahet hakata taga ajama, eeldusel, et toode ise muidu sama? Ulme näide nt sileraudne G43 vs soontega rauaga. Keermestatakse ka u tolli pikkuse rauaga snubnose revolvreid, muidu nn up close and personal relv aga ikkagi hea kui nt õõnesotsaga kuulil nina 10m kaugusel õiges suunas on.Tegelikult ma isegi imestan vahest, miks puuduvad legaalsel turul korralikud sileraudsed enesekaitsepüstolid
See 50€ võib moodustada kolmandiku odavama relva hinnast ja teatavasti langetatakse otsuseid ka vaid paariprotsendise hinnavahe põhjal. Võib küll rääkida, et vintraud on ikka vintraud ja alati parem kui sile raud, kuid täpselt sama loogika kehtib ka näiteks arvutimaailmas, kus tavakodanikku üldse ei koti, et 32GB RAM on ikka 4x parem kui 8GB ja SSD on kordades kiirem kui HDD. Kuna taolisi inimesi ei huvita arvuti jõudlus ja kiirus komakoha tagaajamisel, ei tohiks tavalise enesekaitserelva ostjatki huvitada relva täpsus kaugemalt kui ehk 5m. Kui aga hinnavahe on tervelt 50€ ehk kolmandik või neljandik või viiendik või isegi kümnendik, on see igal juhul müügiargument.slider kirjutas:Ei tea meist ilmselt keegi kui palju suurema relvatootja jaoks rauale vintsoonte tõmbamine omahinnas maksab. On väga mõtet seda vb 50 eur hinnavahet hakata taga ajama, eeldusel, et toode ise muidu sama?Tegelikult ma isegi imestan vahest, miks puuduvad legaalsel turul korralikud sileraudsed enesekaitsepüstolid
Noh, eks teatav kodanik Kütt ju kah smugeldas üheksakümnendatel "vene" relvi Poolast Venemaale.Medusa kirjutas:Ma mõtlesin seda, et Venemaal toodetud relvi on kuskil turul saada (ok, Ak-74 jms "tavaline" kraam veel, aga spetsiifilisemad relvad, nagu see AN-94?) piisavalt ja siis noid tassitakse. Ma saan aru et Glock ja Beretta, aga vene oma relvad?
Ma võin ka eksida, ning taolisi asju on dekorelvana ka saada. Kiire otsing hetkel ütleb, et on saada poola, tšehhi, jugoslaavia päritolu asju. Näpuotsaga Ida-saksa ja Ungari.
Õigus. Lennukikuulipilduja UB (Universalnõi Berezina) jäänused.Borja kirjutas:Tankikuulipildujaks kuidagi pikk, jalaväekuulipildujat ka ei meenuta - pakun lennukikuulipilduja
Kiidan. Kui aega saan, korjan need relvade tuvastamised siin kõik kokku.antisionism kirjutas:Surun ennast agressiivselt vöörasse teemasse.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline