Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
känn ju fiil the fool vaibs lihtsalt nigu... teemaks on ool abaut hinstagramm. instagrammi editimine, instagrammi fiid... nagu horribal vhläshbäkk lihtsalt, olen ma saanud kogu aeg uusi regueste...
ma olen vorkind uue instafiidi kallal its predi ämeising ihv ju kän tell !
kuna ma tegin ool njuu feedi siis kogu mu editimine on hoopis teistsugune. ja kas te teate, et kui sa guugeldad nigu feed inspireišõnit siis saad need nagu veskoud siuksed paketid.... palju praiktnessi...
ma muudan vähe asju ja siis hakkan kopipeistima ja floodima ning kasutan snapseedi ja its luuk pörhvikt.
ma siis kui editin oma feedi... siis ma smuudin oma nahka ja ei pane liiga palju braikhtnessi.... vaid fiidi ma still plännin snoogäpis... riss äpptudai ai lihtsalt lav it ! ja ma lihtsalt aplõudin ta...
ja maipane kunagi tuu match effortit sinna.... aga muuks ma praega veel keipabel ei ole... muidu on kõik jube kjuut sest saan slovli koguaeg feedida...
ma näitan mis rändom shitti ma resiivin et oleks klarifain, et inimesed heidivad mind ja haumatš ma pean klarifaima siin seda randomit... tavaliselt on enamusel feedidel longerstoori taga. kõik küsivad kuidas sa diilid selle heidiga? sa still pöörad tähelepanu sellele?
mul oli valge fiid nagu vhor the longest taim ja kõik pildid olid overekspoust... it not naiss ja esimene tip on valida fiid mida sa suudad pidada. kui inimesed vaatavad sinu instafiidi siis nad vaatavad still pilti üksikuna mitte kogu fiidi. beliiv mii - its vörthit kui sa ei fallou ise inspireišõni kontosid kus on vhassion asju unfolovvida. ma olen kuidagi miin kuima seda ütlen. bäkit definetli vahetuvad pildid on parem fiid ja see on nagu main kii hea fiidini ja ma fiilin seda.
dont kivap kui eesmärk on ressiivida äkšual insta profiili siis need on väiksed tipid mis mind on aidand ja kõige fäänsim on kaamera. kõik võib deskripšõnitesse panna. ja subskraibige....... vloogiinhvo leiate inhvonupult... mavhloodinsiis ja näitan kogu pehaind omaelust... minge supskraibige....
Venemaal asutati Föderaalne seksuaalsuhete järelvalve amet (Rozseksnadzor). Medvedevi korraldusega määrati seda juhtma senaator Jelena Mizulina.
- Meie naiste korratud seksuaalsuhted on võtnud mastaabid, mis ohustavad Venemaa suveräänsust. Kaalul ei ole pelgalt deržaava au ja väärikus, vaid, ennekõike, kaitsevõime. Kui kõik need litsid heidavad nii kergesti välimaalaste alla, mida siis võib neilt oodata, kui NATO tungib Venemaale? Будем воевать пелотками? (ei oska seda tõlkida ja vene-eesti sünaraamatut ka ei leia) - mõistatas Jelena Mizulina
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)